Messi vs Cristiano Ronaldo & Robert Lewandowski - Strona 16

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto jest lepszy?

Messi
22
88%
Cristiano
2
8%
Są sobie równi
1
4%
Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Messi vs Cristiano Ronaldo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 22 cze 2018, 11:16

RoyKeane pisze: A on właśnie jest uposledzony.
Rozumiem, że znalazłeś sobie wzorzec.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 22 cze 2018, 11:19

Moody wyjaśnił temat. Te wypowiedzi przytoczone przez Salasa to jest jakiś marny kabaret i są po prostu niedorzeczne. Jak można zarzucać sportowcowi, że korzysta ze swoich najbardziej efektywnych zagrań ? Każdy sportowiec na świecie tak robił, robi i będzie robił. Dirk Nowitzki całą karierę rzucał z jednej nogi i nie było na niego mocnych, Arjen Robben od 15 lat schodzi z prawej strony do środka i strzela gole, tak samo Messi krótko prowadzi piłkę i nikt go nie może zatrzymać. A dlaczego tak sportowcy robią ? Ponieważ jest to efektywne ! Zawodowy sport to nie są zawody uliczne, gdzie zdobywa się szacunek za fajny trick czy upokorzenie rywala. Ronaldo zresztą też ma swoje ulubione schematy - to jest normalne i nie stanowi o tym czy ktoś jest upośledzony czy nienormalny. Michael Jordan w takim wypadku musiał być mocno ograniczony psychicznie i głupi, bo seryjnie zdobywał punkty przybliżając się do rywala grając tyłem do kosza i rzucając z odchylenia. Brednie, brednie i jeszcze raz brednie.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2018, 11:20 przez Marco Van Basten, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 22 cze 2018, 11:19

moody90 pisze:nie zna ludzi i nie zna jezyka - rzeczywiscie dziwne, ze nie byl dusza towarzystwa.
Jak się w szkole opierdzielał albo go rodzice nie nauczyli to może języka nie znał ;)

Awatar użytkownika
RoyKeane
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 225

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 22 cze 2018, 11:21

ubek pisze:
Ale mi dowaliłeś...

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 22 cze 2018, 11:23

MK92 pisze:
j1mmy pisze: Messi jest jak Chopin, Ronaldo to Beethoven
W takim razie Luka Modrić to Jan Sebastian Bach ;)
Mały Mozart :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8574
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2018, 11:23

moody90 pisze: niesmialosc w sytuacji, gdy jako chore dziecko opuszcza czesc rodziny, zmienia otoczenie z ameryki poludniowej na hiszpanie, nie zna ludzi i nie zna jezyka -
WTF?
Przecież w Argentynie mówi się po hiszpańsku. Idź trollować na fora barcelonskie.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 22 cze 2018, 11:23

Marco Van Basten pisze: Moody wyjaśnił temat. Te wypowiedzi przytoczone przez Salasa to jest jakiś marny kabaret i są po prostu niedorzeczne. Jak można zarzucać sportowcowi, że korzysta ze swoich najbardziej efektywnych zagrań ? Każdy sportowiec na świecie tak robił, robi i będzie robił. Dirk Nowitzki całą karierę rzucał z jednej nogi i nie było na niego mocnych, Arjen Robben od 15 lat schodzi z prawej strony do środka i strzela gole, tak samo Messi krótko prowadzi piłkę i nikt go nie może zatrzymać. A dlaczego tak sportowcy robią ? Ponieważ jest to efektywne ! Zawodowy sport to nie są zawody uliczne, gdzie zdobywa się szacunek za fajny trick czy upokorzenie rywala. Ronaldo zresztą też ma swoje ulubione schematy - to jest normalne i nie stanowi o tym czy ktoś jest upośledzony czy nienormalny. Michael Jordan w takim wypadku musiał być mocno ograniczony psychicznie i głupi, bo seryjnie zdobywał punkty przybliżając się do rywala grając tyłem do kosza i rzucając z odchylenia. Brednie, brednie i jeszcze raz brednie.
Słowo klucz, stare jak świat: "powtarzalność". Tylko ona się liczy.
RoyKeane pisze:
ubek pisze:
Ale mi dowaliłeś...
To nie traktuj mnie jak debila i odpisuj mi rzeczowo, a nie wyciągasz sobie wybrane fragmenty i odpisujesz zdawkowo. Jak masz zamiar tak robić, to nie marnuj mojego czasu.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2341

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 cze 2018, 11:27

sickstick pisze:
moody90 pisze:
Co dokładnie chciałeś pokazać tym filmikiem? 94 minuta meczu z głównym rywalem do mistrzostwa, 1-bramkowe prowadzenia, A Ronaldo dryblingiem kradnie pozostałe kilkanaście sekund i wywalcza rzut wolny. Zachowanie idealne, zrobił więcej niż się od piłkarza w takiej sytuacji oczekuje. Co chciałeś pokazać wrzucając ten filmik? :shock:
juz Ci to pisalem sickstick, ale twoja aktywnosc w tym temacie sprawia, ze i ja zaczynam miec podejrzenia co do uposledzenia co do pewnej osoby ;)

masz 5 innych blizniaczych akcji, ktore akurat nie sa w 95 minucie, a efekt jest dokladnie ten sam - pare sekund pajacowania i 0 minietych zawodnikow. to tak odnosnie messiego, ktoremu brak magii i powtarza ciagle jakies nudne kiwki. jeszcze czegos nie rozumiesz?

Awatar użytkownika
RoyKeane
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 22 cze 2018, 11:29

ubek pisze:
Marco Van Basten pisze: Moody wyjaśnił temat. Te wypowiedzi przytoczone przez Salasa to jest jakiś marny kabaret i są po prostu niedorzeczne. Jak można zarzucać sportowcowi, że korzysta ze swoich najbardziej efektywnych zagrań ? Każdy sportowiec na świecie tak robił, robi i będzie robił. Dirk Nowitzki całą karierę rzucał z jednej nogi i nie było na niego mocnych, Arjen Robben od 15 lat schodzi z prawej strony do środka i strzela gole, tak samo Messi krótko prowadzi piłkę i nikt go nie może zatrzymać. A dlaczego tak sportowcy robią ? Ponieważ jest to efektywne ! Zawodowy sport to nie są zawody uliczne, gdzie zdobywa się szacunek za fajny trick czy upokorzenie rywala. Ronaldo zresztą też ma swoje ulubione schematy - to jest normalne i nie stanowi o tym czy ktoś jest upośledzony czy nienormalny. Michael Jordan w takim wypadku musiał być mocno ograniczony psychicznie i głupi, bo seryjnie zdobywał punkty przybliżając się do rywala grając tyłem do kosza i rzucając z odchylenia. Brednie, brednie i jeszcze raz brednie.
Słowo klucz, stare jak świat: "powtarzalność". Tylko ona się liczy.
RoyKeane pisze:
ubek pisze:
Ale mi dowaliłeś...
To nie traktuj mnie jak debila i odpisuj mi rzeczowo, a nie wyciągasz sobie wybrane fragmenty i odpisujesz zdawkowo. Jak masz zamiar tak robić, to nie marnuj mojego czasu.
Odpisałem rzeczowo, odnosząc się do twojego stwierdzenia jakoby Messi był zupełnie normalny. Otóż nie jest bo ma zespół.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 22 cze 2018, 11:30

A ktoś to potwierdził? Bo równie dobrze zaraz można stwierdzić, że to Messi wywołał II wojnę światową.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 cze 2018, 11:32

cloner pisze:
moody90 pisze: niesmialosc w sytuacji, gdy jako chore dziecko opuszcza czesc rodziny, zmienia otoczenie z ameryki poludniowej na hiszpanie, nie zna ludzi i nie zna jezyka -
WTF?
Przecież w Argentynie mówi się po hiszpańsku. Idź trollować na fora barcelonskie.
w szkolce - la masii i w szatni wsrod wychowankow obowiazuje jezyk katalonski

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6202
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 cze 2018, 11:33

moody90 pisze:
sickstick pisze:
moody90 pisze:
Co dokładnie chciałeś pokazać tym filmikiem? 94 minuta meczu z głównym rywalem do mistrzostwa, 1-bramkowe prowadzenia, A Ronaldo dryblingiem kradnie pozostałe kilkanaście sekund i wywalcza rzut wolny. Zachowanie idealne, zrobił więcej niż się od piłkarza w takiej sytuacji oczekuje. Co chciałeś pokazać wrzucając ten filmik? :shock:
juz Ci to pisalem sickstick, ale twoja aktywnosc w tym temacie sprawia, ze i ja zaczynam miec podejrzenia co do uposledzenia co do pewnej osoby ;)
Wybacz, ale fakt że twojej twórczości w tym temacie nikt głosno nie wytyka od debilnych i upośledzonych wynika tylko i wyłacznie z klasy i obrego wychowania rozmówców. Wrzuciłeś filmik z idealnym zachowaniem Ronaldo, zapytałem w grzeczny i logiczny sposób co twoim zdaniem miał przedstawiać, to zamiast odpowiedzi słyszę że uważasz mnie za upośledzonego. Jesteś zwykłym idiotą, a wszelkie dyskusje z twoją osobą toczą się tylko dlatego, że ludzi śmieszy to co wypisujesz.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2018, 11:33 przez sickstick, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RoyKeane
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 22 cze 2018, 11:33

janop pisze: Zespół Aspergera jest zaburzeniem rozwoju. Nie jest upośledzeniem. Upośledzone jeśli już chcemy użyć tego słowa są relacje społeczne. Jednym z wyznaczników Apspergera jest brak upośledzenia umysłowego
To błysnąłeś przeredagowaniem dwóch pierwszych zdań z Wikipedii. :lol2:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8574
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2018, 11:42

moody90 pisze:
cloner pisze:
WTF?
w szkolce - la masii i w szatni wsrod wychowankow obowiazuje jezyk katalonski
No to debile do potęgi entej.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 cze 2018, 11:46

sickstick pisze:
moody90 pisze:
sickstick pisze:
Wybacz, ale fakt że twojej twórczości w tym temacie nikt głosno nie wytyka od debilnych i upośledzonych wynika tylko i wyłacznie z klasy i obrego wychowania rozmówców. Wrzuciłeś filmik z idealnym zachowaniem Ronaldo, zapytałem w grzeczny i logiczny sposób co twoim zdaniem miał przedstawiać, to zamiast odpowiedzi słyszę że uważasz mnie za upośledzonego. Jesteś zwykłym idiotą, a wszelkie dyskusje z twoją osobą toczą się tylko dlatego, że ludzi śmieszy to co wypisujesz.
nie napisalem, ze uwazam cie za uposledzonego, tylko ze zaczynam miec podejrzenia z emotka " ;) " na koncu, a odnosi sie to do caloksztaltu twojej tworczosci w tym temacie

napisalem wyraznie zaraz obok wrzucanego filmiku, co chcialem pokazac (jak wygladaja efektowne dryblingi ronaldo - niezaleznie od tego czy jest 1 czy 90 minuta, co wyjasnilem ci w poscie kolejnym), wiec nie zgrywaj mi jakies pokrzywdzonego. gdybym byl jakas spieta dupa jak cloner to bym Cie za tego 'idiote', czy 'psychola', ktorym wczesniej nazywal mnie DrFootball1 zglosil, ale nie zrobie, bo kompletnie mnie to nie rusza, a dyskusje z wami dostarczaja mi sporo ubawu

dystkutujesz ze mna, probujesz uzywac konkretnych argumentow typu messi leszcz przeciwko druzynom z topu w reprezentacji, czy ronaldo niszczacy statystycznie messiego od czasu gry w hiszpanii, po czym kompromitujesz sie, pokazujesz kompletna nieznajmosc tematu, a w przypadku tej drugiej dyskusji nieumiejetnosc odczytywania danych w tabeli, wiec na koniec stwierdzasz, ze to wszystko dla beki. i kto tu jest pocieszny?
Ostatnio zmieniony 22 cze 2018, 11:49 przez moody, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”