Rozumiem, że znalazłeś sobie wzorzec.

Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 22 cze 2018, 11:19
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 22 cze 2018, 11:19
Jak się w szkole opierdzielał albo go rodzice nie nauczyli to może języka nie znałmoody90 pisze:nie zna ludzi i nie zna jezyka - rzeczywiscie dziwne, ze nie byl dusza towarzystwa.
MENDEZ
RoyKeane
Diamen23
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 22 cze 2018, 11:23
Słowo klucz, stare jak świat: "powtarzalność". Tylko ona się liczy.Marco Van Basten pisze: Moody wyjaśnił temat. Te wypowiedzi przytoczone przez Salasa to jest jakiś marny kabaret i są po prostu niedorzeczne. Jak można zarzucać sportowcowi, że korzysta ze swoich najbardziej efektywnych zagrań ? Każdy sportowiec na świecie tak robił, robi i będzie robił. Dirk Nowitzki całą karierę rzucał z jednej nogi i nie było na niego mocnych, Arjen Robben od 15 lat schodzi z prawej strony do środka i strzela gole, tak samo Messi krótko prowadzi piłkę i nikt go nie może zatrzymać. A dlaczego tak sportowcy robią ? Ponieważ jest to efektywne ! Zawodowy sport to nie są zawody uliczne, gdzie zdobywa się szacunek za fajny trick czy upokorzenie rywala. Ronaldo zresztą też ma swoje ulubione schematy - to jest normalne i nie stanowi o tym czy ktoś jest upośledzony czy nienormalny. Michael Jordan w takim wypadku musiał być mocno ograniczony psychicznie i głupi, bo seryjnie zdobywał punkty przybliżając się do rywala grając tyłem do kosza i rzucając z odchylenia. Brednie, brednie i jeszcze raz brednie.
To nie traktuj mnie jak debila i odpisuj mi rzeczowo, a nie wyciągasz sobie wybrane fragmenty i odpisujesz zdawkowo. Jak masz zamiar tak robić, to nie marnuj mojego czasu.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 cze 2018, 11:27
juz Ci to pisalem sickstick, ale twoja aktywnosc w tym temacie sprawia, ze i ja zaczynam miec podejrzenia co do uposledzenia co do pewnej osobysickstick pisze:Co dokładnie chciałeś pokazać tym filmikiem? 94 minuta meczu z głównym rywalem do mistrzostwa, 1-bramkowe prowadzenia, A Ronaldo dryblingiem kradnie pozostałe kilkanaście sekund i wywalcza rzut wolny. Zachowanie idealne, zrobił więcej niż się od piłkarza w takiej sytuacji oczekuje. Co chciałeś pokazać wrzucając ten filmik?moody90 pisze:
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 22 cze 2018, 11:29
Odpisałem rzeczowo, odnosząc się do twojego stwierdzenia jakoby Messi był zupełnie normalny. Otóż nie jest bo ma zespół.ubek pisze:Słowo klucz, stare jak świat: "powtarzalność". Tylko ona się liczy.Marco Van Basten pisze: Moody wyjaśnił temat. Te wypowiedzi przytoczone przez Salasa to jest jakiś marny kabaret i są po prostu niedorzeczne. Jak można zarzucać sportowcowi, że korzysta ze swoich najbardziej efektywnych zagrań ? Każdy sportowiec na świecie tak robił, robi i będzie robił. Dirk Nowitzki całą karierę rzucał z jednej nogi i nie było na niego mocnych, Arjen Robben od 15 lat schodzi z prawej strony do środka i strzela gole, tak samo Messi krótko prowadzi piłkę i nikt go nie może zatrzymać. A dlaczego tak sportowcy robią ? Ponieważ jest to efektywne ! Zawodowy sport to nie są zawody uliczne, gdzie zdobywa się szacunek za fajny trick czy upokorzenie rywala. Ronaldo zresztą też ma swoje ulubione schematy - to jest normalne i nie stanowi o tym czy ktoś jest upośledzony czy nienormalny. Michael Jordan w takim wypadku musiał być mocno ograniczony psychicznie i głupi, bo seryjnie zdobywał punkty przybliżając się do rywala grając tyłem do kosza i rzucając z odchylenia. Brednie, brednie i jeszcze raz brednie.
To nie traktuj mnie jak debila i odpisuj mi rzeczowo, a nie wyciągasz sobie wybrane fragmenty i odpisujesz zdawkowo. Jak masz zamiar tak robić, to nie marnuj mojego czasu.
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 22 cze 2018, 11:30
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 cze 2018, 11:32
w szkolce - la masii i w szatni wsrod wychowankow obowiazuje jezyk katalonski
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 cze 2018, 11:33
Wybacz, ale fakt że twojej twórczości w tym temacie nikt głosno nie wytyka od debilnych i upośledzonych wynika tylko i wyłacznie z klasy i obrego wychowania rozmówców. Wrzuciłeś filmik z idealnym zachowaniem Ronaldo, zapytałem w grzeczny i logiczny sposób co twoim zdaniem miał przedstawiać, to zamiast odpowiedzi słyszę że uważasz mnie za upośledzonego. Jesteś zwykłym idiotą, a wszelkie dyskusje z twoją osobą toczą się tylko dlatego, że ludzi śmieszy to co wypisujesz.moody90 pisze:juz Ci to pisalem sickstick, ale twoja aktywnosc w tym temacie sprawia, ze i ja zaczynam miec podejrzenia co do uposledzenia co do pewnej osobysickstick pisze:Co dokładnie chciałeś pokazać tym filmikiem? 94 minuta meczu z głównym rywalem do mistrzostwa, 1-bramkowe prowadzenia, A Ronaldo dryblingiem kradnie pozostałe kilkanaście sekund i wywalcza rzut wolny. Zachowanie idealne, zrobił więcej niż się od piłkarza w takiej sytuacji oczekuje. Co chciałeś pokazać wrzucając ten filmik?moody90 pisze:
sickstick
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2018, 11:42
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 cze 2018, 11:46
nie napisalem, ze uwazam cie za uposledzonego, tylko ze zaczynam miec podejrzenia z emotka "sickstick pisze:Wybacz, ale fakt że twojej twórczości w tym temacie nikt głosno nie wytyka od debilnych i upośledzonych wynika tylko i wyłacznie z klasy i obrego wychowania rozmówców. Wrzuciłeś filmik z idealnym zachowaniem Ronaldo, zapytałem w grzeczny i logiczny sposób co twoim zdaniem miał przedstawiać, to zamiast odpowiedzi słyszę że uważasz mnie za upośledzonego. Jesteś zwykłym idiotą, a wszelkie dyskusje z twoją osobą toczą się tylko dlatego, że ludzi śmieszy to co wypisujesz.moody90 pisze:juz Ci to pisalem sickstick, ale twoja aktywnosc w tym temacie sprawia, ze i ja zaczynam miec podejrzenia co do uposledzenia co do pewnej osobysickstick pisze:
Co dokładnie chciałeś pokazać tym filmikiem? 94 minuta meczu z głównym rywalem do mistrzostwa, 1-bramkowe prowadzenia, A Ronaldo dryblingiem kradnie pozostałe kilkanaście sekund i wywalcza rzut wolny. Zachowanie idealne, zrobił więcej niż się od piłkarza w takiej sytuacji oczekuje. Co chciałeś pokazać wrzucając ten filmik?
moody
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio