Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 maja 2017, 21:46
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abyss » 13 maja 2017, 21:49
Dlatego piw jest tak wiele, że każdy może znaleźć coś dla siebie.cloner pisze:Każdy ma inne kubki smakowe.
Abyss
Magnum
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 maja 2017, 21:55
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 maja 2017, 22:04
Brakuje mi czegoś takiego. Wykształcenie na nic mi się w życiu nie przydało, ale z samej chęci poszerzania wiedzy chciałabym udać się na podyplomówkę. Albo wręcz zrobić jakieś studia marketingowe, skoro głównie tym się teraz zajmuję. Wyliczyłam jednak, że Mar najbliższy dzień wolny będzie miał 4 czerwca, i tak jest ciągle, czyli szans na wyrywanie się z domu na studia nie mam żadnych. Dzisiaj nawet targałam młodą ze sobą do kosmetyczki, bo przecież ja nigdy nie jestem sama, nawet w - za przeproszeniem - kiblu.
Żużel się skończył, więc dopiero włączyłam. Póki co z eliminacji utkwił mi w pamięci tylko pan z Portugalii.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 maja 2017, 22:05
Duch
League
cloner
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 13 maja 2017, 22:16
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 maja 2017, 22:20
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 maja 2017, 22:31
Nie wiem, czy robi furorę, ale - całkiem obiektywnie - puściłam sobie na Spotify parę dni temu playlistę eurowizyjną i była to jedyna piosenka, która zwróciła moją uwagę. Od tamtej pory płytę tego gościa przesłuchałam już kilka razy.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 13 maja 2017, 23:29
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 13 maja 2017, 23:37
Trojmiasto mi zyciowo pasuje jak najbardziej, tylko, ze chce sie wybrac na jakas lepsza uczelnie/miasto gdzie jest wiecej finansowej roboty. W Trojmiescie jej tak duzo na razie nie ma. W glowie mam:
Sergek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio