jak wiadomo co rok wszyscy o tym gadaja , wiec i w tym nie bedzie inaczej ,
przedstawie tutaj moja mała analize ...
Bayern - heh jak co roku wszyscy daja mu najwieksze szanse na mistrza .. no i w tym nie bedize inaczej .... ja widze bayern najnizej w tym sezonie na drugim miejscu ... no moze na trzecim ale to by juz sie musiala stac jakas katastrofa ...
sch*lke- hmm powiedizalem kiedys ze to druzyna jednego sezonu ... i tego sie trzymie ... co prawda wzmocnili sie , ale o champions league beda musieli sie postarac .. ja ich raczej widze w uefa cup
bremen i hertha - bremen mial juz swoj czas , watpie zeby powtorzyli sukces w tak krotkim czasie , beda w gorze tabeli ale napewno nie na jakiejs swietnej pozycji ... a hertha ? zyczylbym im mistrzostwa ... ale po prostu jest to zbyt malo doswiadczona druzyna ( jako calosc ) i w tym roku takze mistrzostwo dla herthy nie jest przeznaczone ..
Stuttgart - hmm raczej obnizyli loty .. w tym sezonie moze byc jeszcze gorzej .. co prawda duzo wielkich zmian w calym VFB .. ale wszystko tam sie dzieje za szybko i zbyt chaotycznie ... sukcesu im nie wroze.
Bayer Leverkusen - hehe kolejna druzyna ( juz 2 ) ktorej zyczylbym mistrzostwa .. ale jak zwykle jest jakies "ale" ... niby mocny sklad jest .. niby Bayer gra ładnie ... ale ta druzyna posiada niesamowity dar przegrywania meczy z wlasnej winy ... jezeli teraz znowu sie to bedzie powtarzac to nic lepszego jak miejsce ktore zajeli w tym sezonie ich nie czeka.
Borussia Dortmund - hmm tu sie nie bede wypowiadac .. niech ktos inny to zrobi , bo wiadomo jako fanatyk
i na tym skoncze bo chyba wiecej druzyn nie ma realnych szans na powalczenie o mistrzostwo ..
pozdrawiam