Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 13 wrz 2010, 15:48
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 wrz 2010, 16:28
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 wrz 2010, 16:30
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 wrz 2010, 16:32
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 wrz 2010, 16:37
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 wrz 2010, 16:47
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 wrz 2010, 17:41
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 wrz 2010, 17:49
jakies 2 lata temu na warsztatach w szkole gosciu puscił nam pełną wersję filmu das Boot.cloner pisze:nawet mam pierwsze trzy części oryginalne DVD
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 wrz 2010, 18:05
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 wrz 2010, 18:40
Kolejna negatywna opinia o najbardziej oczekiwanym przeze mnie filmie rokuDaaaamian pisze:Jeśli chodzi o nowości, to stanowczo odradzam film Predators. Oczywiście już przed pójściem do kina wiedziałem, że nie należy nastawiać się na jakieś ambitne widowisko, ale nie sądziłem, że film będzie aż tak żałosny. Fabuła w tym przypadku nie istnieje, chociaż to w sumie było do przewidzenia. Do tego całość jest cholernie przewidywalna. Pozytywów nie dostrzegłem.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 13 wrz 2010, 18:46
bylem niedawno w kinie na 3d wlasnie zajebistyemdżej pisze:Jutro wybieram się na nową część "Resident Evil". Wprawdzie jakość filmu spada z każdą kolejną częścią, ale ciekaw jestem jak będzie się prezentować w 3D.
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 wrz 2010, 18:57
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 wrz 2010, 20:08
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 wrz 2010, 20:14
I mnie to strasznie wkurza. Idę na film, fakt efekty są imponujące, ale nic poza tym. Mało jest filmów, które potrafią mnie zaskoczyć.Rezus pisze:Nie obrażając nikogo, bo się chodzi na co chce, ale kurde do czego to doszło, że ludzie chodzą na filmy tylko dla efektów specjalnych.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 wrz 2010, 21:57
Główny powód tego, że idę na to do kina to fakt, że potrzebuję się po ostatnich dniach odstresować, a do tego takie "odmóżdżacze" bez głębszej fabuły są idealne.Rezus pisze:Nie obrażając nikogo, bo się chodzi na co chce, ale kurde do czego to doszło, że ludzie chodzą na filmy tylko dla efektów specjalnych
emdżej
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio