Kto w bramce Polski? - Strona 7

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 02 cze 2005, 21:29

Majdan jest najlepszym bramkarzem

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 cze 2005, 21:38

BUNCH kiedyś tam pisze:NIkt, żadne z zawodnikó nie gra na poziomie Europejskim.
No, może Kryznówek troche rpzykozakował, ale tak to nick, acha no i pewniakiem powinien być Radosław Majdan, jest wg mnie najlepsyzm bramkarzem, lub jednym z lepszych w Europie!
BUNCH pisze:Majdan jest najlepszym bramkarzem
Dostrzegam pewien regres w treściowej zawartości postów Buncha :lol:.

A prawda jest taka, że Boruc zgienie w odmętach zapomnienia. Najpierw trafi do 1.Bundesligi gdzie rozgrzeje ławkę do czerwoności, a następnie poszuka pracy w Dynamo Drezno :twisted:. Następcą Dudka zostanie Kuszczak. Nie potrafię uzasadnić, bo nie widziałem ani jedno meczu w jego wykonaniu, ale już jest w dobrej lidze, więc jeśli będzie pracował nad sobą, to cała Europa otworem, jak przed Jurkiem. Wiecej mi sie nie chce pisać, bo to akurat jest tak oczywisty temat, że ktos powinien go zamknąć :twisted:. Możnaby do niego wrócić za 5-6 lat 8).

Awatar użytkownika
gdb
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 15 paź 2005, 15:05

jak dla mnie teraz w bramce powinien stanąc Boruc i on pewnie zostanie ndłużej numerem jeden a Dudek będzie numerem dwa

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 paź 2005, 15:20

piwus pisze:A prawda jest taka, że Boruc zgienie w odmętach zapomnienia. Najpierw trafi do 1.Bundesligi gdzie rozgrzeje ławkę do czerwoności, a następnie poszuka pracy w Dynamo Drezno :twisted: .

Uaaaa...Nick moderatora Piwusa powinien teraz stać się czerwony ze wstydu :naughty: :oops: :twisted: . Taka żenująca prawda ujrzała światło dzienne dzięki wygrzebaniu tego tematu przez gdb :P . Toż to nawet Tusk może mówić o sporym szczęściu!

Jak wygrasz Piwus następną edycję "Pytania do..." to już wiem jakie pytanie Ci zadam... :smile2:

Awatar użytkownika
frazer
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frazer » 15 paź 2005, 15:21

Jak narazie nr.1 jest Boruc pod nieobecność Dudka ale jak Dudek wyleczy kontuzje a nadejdzie to niebawem to on będzie tak jak od paru lat nr.1.

Awatar użytkownika
gdb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 15 paź 2005, 15:27

frazer pisze:Jak narazie nr.1 jest Boruc pod nieobecność Dudka ale jak Dudek wyleczy kontuzje a nadejdzie to niebawem to on będzie tak jak od paru lat nr.1.
Dudek już ma wyleczoną kontuzje, ale Boruc spisuje sie odniego lepiej, dostaje dober noty w szkocji ubiegaja sie o niego czołowe kluby angielskie(arsenal). i mysle ze boruc a dłużej pozostanie nr. 1

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 18 paź 2005, 19:51

Po za tym co z tego, że Dudek wyleczył kontuzje skoro i tak nie gra, więc Boruc jak narazie ma niezagrożoną pozycię. Zobaczymy gdzie Jurek odejdzie w zimie :arrow: tam niech odbudowuje powoli formę, dalej się zobaczy ale według mnie Boruc jest już lepszym bramkarzem.

:wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 18 paź 2005, 23:28

W bramce Polski tylko Dudzio, osobiscie podziwiam Boruca, ale troche mnie zawiodl w meczu z Anglia, parokrotnie uchronil nas od straty bramki, ale bramke Lamparda mog obronic poniewaz nie bylo to czyst uderzenie tylko z ochraniacza, brakuje mu troche zwinnosci. Jurus wracaj do zdrowia potrzebujemy cie :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 paź 2005, 10:14

Dla mnie to moze nawet bronic Kowalewski, tylko zeby grał na wysokim poziomie i nie puszczał szmat. A tak powaznie to chyba Boruc ma lepszą sytuacje bo ma pewne miejsce w klubie, a Dudek jak nie zmieni klubu zimą to raczej nie bedzie broniła bo niby z jaką formą???

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2005, 10:19

W najbliższych meczach [terminy baraży] gramy 2 mecze. Janas powinien w jednym meczu wystawić Boruca a w drugim Dudka.
Na razie Boruc jest w pełnym rytmie meczowym, a Dudek zagrał wczoraj dopiero pierwszy mecz po kontuzji [w rezerwach]
Boruc nie zawodzi, radzi sobie bardzo dobrze i w kadrze i w Celticu. A przyszłość Dudka nie jest znana i chyba nie maluje się za różowo. Tak więć myślę, że Janas powinein sprawdzić obu, ale Boruc na dzień dzisiejszy jest bardziej potrzebny kadrze. A na mistrzostwa i tak obaj pojadą.

Awatar użytkownika
TaDzik.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TaDzik.pl » 22 paź 2005, 9:48

Moim zdaniem Boruc jest lepszym bramkarzem od Dudka i on powinien bronic na MŚ 2006

wozniaklukas

------------------

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozniaklukas » 14 lis 2005, 16:52

Tylko BORUC!!!!!!!!!!!!! Moimzdaniem pierwszym BRAMKARZEM powinien być BORUC a rezerwowym DUDEK!!!!!!!!!! i tak też powinno być na World CUP 2006!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8641
Kontakt:

Re: ------------------

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 lis 2005, 16:55

wozniaklukas pisze:Tylko BORUC!!!!!!!!!!!!! Moimzdaniem pierwszym BRAMKARZEM powinien być BORUC a rezerwowym DUDEK!!!!!!!!!! i tak też powinno być na World CUP 2006!!!!!!!!!!!!
a wg mnie tylko WOZNIAK !!!!!!!!!
on jest najlepszy !!!!!

p.s. - kolejna nierozgarnieta osoba z Gliwic :lol2:

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 14 lis 2005, 17:07

cloner pisze:a wg mnie tylko WOZNIAK !!!!!!!!!
on jest najlepszy !!!!!
Aleś ty mądry jest :wink:
Obecnie w lepszej formie jest Boruc ale wiadomo do MŚ jeszcze troche czasu I Dudek jeśli che być pierwszym to musi zmienić klub bo W Liverpoolu pierwszym nie będzie chyba że Reina masakrycznie spadnie wdół

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 14 lis 2005, 17:15

p.s. - kolejna nierozgarnieta osoba z Gliwic
Napisał cloner, najbardziej rozgarnięty z rozgarniętych mieszkaniec Rozgarnięcic :!:

Na razie nr 1 powinien być Boruc, czasy Dudka juz chyba przemineły :?
Nie wiem czemu Janosik nie powołuje Kuszczaka :roll: można by chłopaka sprawdzić :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”