Ja dopiero co czekałem na swoją 18kęSergek pisze:Doszedłem do wniosku, że przeraża mnie to, że za parę miesięcy będę miał cyfrę 2 z przodu [*]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 gru 2015, 23:07
Ja dopiero co czekałem na swoją 18kęSergek pisze:Doszedłem do wniosku, że przeraża mnie to, że za parę miesięcy będę miał cyfrę 2 z przodu [*]

Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 gru 2015, 23:09
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 24 gru 2015, 23:10
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 gru 2015, 23:11
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 24 gru 2015, 23:13
Myślę, że przynajmniej połowa, a pewnie i więcej dorosłych chciałaby się cofnąć gdzieś tam z tą wiedzą, jaką się ma... No ale na tym polega życie. Tak samo jak teraz wiesz, że w wieku np. 14 lat mówiono ci coś tam i nie słuchałeś a tak było. Ty powiesz to samo obecnym 14-latkom i... nie posłuchają.Sergek pisze:Ja bym chciał się cofnąć do początku liceum. Z tą wiedzą co mam teraz.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 gru 2015, 23:14
I tak, i nie. Chciałabym wtedy wiedzieć to, co wiem teraz. Ale z drugiej strony nigdy nie chciałabym znów przerabiać problemów nastolatki. Moje dorosłe życie jest zajebiste, nie chciałabym wracać do czasów, w których tak bardzo krzywdziłam samą siebie, że aż sama myśl o tym sprawia, że coś mnie dusi.Sergek pisze:Ja bym chciał się cofnąć do początku liceum. Z tą wiedzą co mam teraz.
Wątróbkajanop pisze:Ja praktycznie nie jem mięsa. Czasem kurczak, kaszanka i wątróbka, ale nie więcej niż raz w tygodniu. Jakoś tak wyszło. Btw. widzę, że na Święta część użytkowników je bany
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 24 gru 2015, 23:14
Wiem. Mam zły dzień i za dużo myślę. I potem mi takie rozkminy do głowy przychodzą.Magnum pisze:Myślę, że przynajmniej połowa, a pewnie i więcej dorosłych chciałaby się cofnąć gdzieś tam z tą wiedzą, jaką się ma... No ale na tym polega życie. Tak samo jak teraz wiesz, że w wieku np. 14 lat mówiono ci coś tam i nie słuchałeś a tak było. Ty powiesz to samo obecnym 14-latkom i... nie posłuchają.Sergek pisze:Ja bym chciał się cofnąć do początku liceum. Z tą wiedzą co mam teraz.
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 gru 2015, 23:17
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 gru 2015, 23:18
To niezdrowocloner pisze:Ja jem głównie mięso.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 gru 2015, 23:28
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 gru 2015, 23:35
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 gru 2015, 23:35
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 gru 2015, 23:45
Wiadoma rzeczcloner pisze:Facet potrzebuje mięsa. Do tego lubię zielone,czyli każda sałatkę.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 gru 2015, 23:47
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 gru 2015, 23:51
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio