Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 442

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 lip 2011, 11:02

Szukam informacji na jego temat i tak mówi. Powiedział kiedyś, że nawet w meczu Polska - Niemcy będzie kibicował Niemcom. :? Rok temu odmówił gry w naszej kadrze, a teraz nagle zmienił zdanie. Nie chcę takiego piłkarza w naszych barwach, nie pomoże mu fakt, że urodził się w Sosnowcu.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6602

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 lip 2011, 11:17

Gnida i tyle. Chce błysnąć, bo w przyszłym roku Euro, a po Euro odechce mu się grać.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 lip 2011, 11:23

E tam Polanski, ja słyszałem, że prababcia Varane sprzedawała przez miesiąc pomarańcze na dworcu Centralnym i na bank Francuz ma polskie korzenie. Podobno też dziadek Thiago Alcantary kładł kiedyś dach pod Grudziądzem więc trzeba przyjrzeć się chłopakowi. Jak już naturalizujemy to naturalizujmy z głową i przyszłościowo :|

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 05 lip 2011, 11:31

Jesli mialby podniesc poziom tej marnej reprezentacji, to jestem za, mimo tego co mowil wczesniej, bo nie ma co patrzec na takie rzeczy, to sie nie liczy.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 lip 2011, 11:36

Premo - ty chyba sobie żartujesz? Facet, który wypowiada się, że jest Niemcem i w meczu Polska - Niemcy kibicowałby tym drugim ma grać w reprezentacji tylko dlatego, że mógłby podnieść jej poziom? Człowieku, miej ty trochę honoru.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 05 lip 2011, 11:46

Obecnie reprezentacja nie moze sobie pozwolic na luksus, aby rezygnowac z takich pilkarzy, tylko dlatego ze wczesniej powiedzial cos niezbyt madrego (w ogole skad wiadomo, ze te jego wypowiedzi nie byly moze podkolorowane przez gazety?). Bylbym wdzieczny za jakiegos linka. Osobiscie spotkalem sie tylko z wypowiedzia, ze nie chce grac dla Polski, bo zbyt dlugo zyje w Niemczech i gral w juniorskich reprezentacjach tego kraju.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 lip 2011, 12:14

Premo pisze:Obecnie reprezentacja nie moze sobie pozwolic na luksus, aby rezygnowac z takich pilkarzy, tylko dlatego ze wczesniej powiedzial cos niezbyt madrego (w ogole skad wiadomo, ze te jego wypowiedzi nie byly moze podkolorowane przez gazety?).
Niezbyt mądrego? To tak jak z dziewczyną, która mówi do Ciebie, że bardziej podoba jej się Twój kolega, ale, że on nie wykazuje zainteresowania to idzie na bal z Tobą. Jeśli jesteś zdesperowany, pryszczaty albo garbaty to z nią pójdziesz, ale jeśli masz oprócz tego jakieś resztki godności i szacunku do siebie to jej odmówisz.

Przecież to paranoja, żeby w reprezentacji Polski grał Niemiec, który uważa się za Niemca, a gra tylko dlatego bo marzy mu się Euro, nawet, gdyby mu reprezentacja Łotwy zaproponował udział to by się zgodził. Wolę, żeby reprezentacja zagrał marny turniej z Polakami w składzie (i tutaj stanowcze nie dla Arboledy) niż przeciętny z takiego typu wynalazkami.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 lip 2011, 12:41

Premo pisze:Obecnie reprezentacja nie moze sobie pozwolic na luksus, aby rezygnowac z takich pilkarzy
Jakich piłkarzy? Piszesz tak jakby ten cały Polanski był jakimś graczem chociażby europejskiego formatu a tak przecież nie jest. Chce jechać na Euro to niech liczy na powołanie od Loewa albo kupi sobie bilet na stadion w Gdańsku czy Poznaniu.

Ja też bym chciał zagrać w kadrze na takim turnieju, ale Smuda jest frajerem i powołania do mnie nie wyślę. Życie.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 lip 2011, 13:11

Boromir pisze:
Premo pisze:Obecnie reprezentacja nie moze sobie pozwolic na luksus, aby rezygnowac z takich pilkarzy, tylko dlatego ze wczesniej powiedzial cos niezbyt madrego (w ogole skad wiadomo, ze te jego wypowiedzi nie byly moze podkolorowane przez gazety?).
Niezbyt mądrego? To tak jak z dziewczyną, która mówi do Ciebie, że bardziej podoba jej się Twój kolega, ale, że on nie wykazuje zainteresowania to idzie na bal z Tobą. Jeśli jesteś zdesperowany, pryszczaty albo garbaty to z nią pójdziesz, ale jeśli masz oprócz tego jakieś resztki godności i szacunku do siebie to jej odmówisz.
Właśnie chodzi o to, że nawet pryszczaty i garbaty jak nasza repra powinien mieć mimo wszystko swój honor. A ta dziewczyna w Twojej metaforze w tym wypadku to mówi, że na ten bal to z nim pójdzie, ale w sumie to jakby co to prześpi się najchętniej z każdym innym. Naprawdę wolę przegrać z Sadlokami, Murawskimi i Wojtkowiakami niż nawet coś wygrać z Arboledą, Perquisem i Polanskim. Sukces naprawdę to nie wszystko. Czasami lepiej przegrać, ale z honorem.

E: Duchu, to zależy na jaką literę masz nazwisko. Ja na C i ciągle liczę na powołanie. Może przed EURO zdąży.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 lip 2011, 13:19

Cris7 pisze:Właśnie chodzi o to, że nawet pryszczaty i garbaty jak nasza repra powinien mieć mimo wszystko swój honor. A ta dziewczyna w Twojej metaforze w tym wypadku to mówi, że na ten bal to z nim pójdzie, ale w sumie to jakby co to prześpi się najchętniej z każdym innym. Naprawdę wolę przegrać z Sadlokami, Murawskimi i Wojtkowiakami niż nawet coś wygrać z Arboledą, Perquisem i Polanskim. Sukces naprawdę to nie wszystko. Czasami lepiej przegrać, ale z honorem.
No przecież o to mi chodziło :D

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 lip 2011, 13:25

Smutne jest to, że Smuda na każdym kroku pokazuje, że nie ma żadnego pomysłu na tę kadrę. Wystarczy, że wyskoczy jakiś Niemiec, który widząc, że nie ma szans na granie u Loewa, zmienia zdanie o 180 stopni i dzwoni żebrając o powołanie a Franz nam wmawia, że jest super, bierzemy go i Polanski zachował się zajebiście bo dał nam znać wcześniej a nie 3 tyg. przed Euro. Trochę to żałosne. Mieliśmy kilka lat na przygotowania do najważniejszego turnieju jaki dane będzie zagrać naszej reprze kto wie może w tym wieku bo nie da się ukryć, że gospodarzami turnieju takiego formatu możemy już nigdy nie być a na rok przed Euro łapiemy niemieckie odpadki i upatrujemy w nich zbawców polskiej piłki. Zaraz zadzwoni Ballack i powie, że znalazł sposób jak obejść przepisy i może grać dla nas a Smuda mu da opaskę. Pewnie, jedynym Polakiem w kadrze może być bramkarz i wreszcie wyjdziemy z tej cholernej grupy, pytanie tylko czy o to chodzi?

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 lip 2011, 13:38

Cris7 pisze:E: Duchu, to zależy na jaką literę masz nazwisko. Ja na C i ciągle liczę na powołanie. Może przed EURO zdąży.
Ja na G :cry: Czyli jednak możesz pierwszy spodziewać się telefonu od Franza. Tylko napisz potem jaka atmosfera jest na kadrze bo nie wiem czy pchać się w takie bagienko.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 05 lip 2011, 13:49

Duch pisze:
Premo pisze:Obecnie reprezentacja nie moze sobie pozwolic na luksus, aby rezygnowac z takich pilkarzy
Jakich piłkarzy? Piszesz tak jakby ten cały Polanski był jakimś graczem chociażby europejskiego formatu a tak przecież nie jest. Chce jechać na Euro to niech liczy na powołanie od Loewa albo kupi sobie bilet na stadion w Gdańsku czy Poznaniu. .
Nie jest graczem europejskiego, ale na pewno bylby niemalym wzmocnieniem kadry.

Co do honoru, to czasem trzeba go schowac do kieszeni, tak jak w przypadku Polanskiego. Wiem, ze to troche akt desperacji, ale jesli chcecie kompromitacji na Euro, to Wasza sprawa.

Nadal nie doczekalem sie na linka, gdzie rzekomo Polanski mowi rzeczy, o ktorych wspomnial emdżej.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 lip 2011, 13:56

wole kompromitacje z otwarta przyłbicą... niz bycie jakims kibicem sukcesu... i chwytanie sie brzytwy. Sprowadzanie zdrajcow, szabow. Polska repra dla Polakow :!: Nie NIEMCOW :!:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 lip 2011, 14:01

Premo pisze:Co do honoru, to czasem trzeba go schowac do kieszeni, tak jak w przypadku Polanskiego. Wiem, ze to troche akt desperacji, ale jesli chcecie kompromitacji na Euro, to Wasza sprawa.
Czyli, że jak Polanski dostanie powołanie i w swojej łaskawości przywdzieje biało-czerwony trykot to na Euro unikniemy kompromitacji? No proszę cię.

Mam nadzieję, że Franz nie łyknie tego i jasno postawi sprawę, czyli wszystkim tym najemnikom chcącym zaistnieć na Euro powie :arrow:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”