Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 sty 2006, 15:53

*_For_zaza_Milan_* pisze:Temat - Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje -
Piwus To ja odpowiem, bo się lubię wtrącać.

Widać
To nawiązanie. Jak nie byłem modem, to miałem siedzieć cicho, bo nie byłem modem, teraz jak jestem modem, to mam siedzieć, bo nie jestem w redakcji/adminem :lol:.
*_For_zaza_Milan_* pisze:I czekaj razem ze mną aż Administratorzy pozpatrzą ten wniosek
No i tego się spodziewałem :spoko:.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Każdy ponad każdym ?
No niestety :(. A problemy techniczne nad wszystkimi :lol:.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sty 2006, 16:07

piwus pisze:To nawiązanie. Jak nie byłem modem, to miałem siedzieć cicho, bo nie byłem modem, teraz jak jestem modem, to mam siedzieć, bo nie jestem w redakcji/adminem Laughing.

hmmm :think: wiesz jak nie byłeś modem zasługiwałeś na duży szacunek, teraz jesteś modem i nadal zasługujesz na szacunek tylko sam chyba o tym nie wiem. :roll: Więc prosze Cie nie każ mi pisać co by było gdy być bym administrarotem. wink: Wystarczająco duże ludzi widze w Polskiej polityce która zmienie myślnie od stołka ... Pamietasz jak coś Ci napisałem odnośnie takiej rozmowy nie dawno ? To nie było zdanie napisane pod wpływem bana z żadnym razie. Poprostu tak jest. Nawet teraz.

A czego innego miałeś sie spodziwać ? :wink:

Chyba jednak szacunek ponad wszystkim. :wink:

Pozdro :] to czekamy :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 11 sty 2006, 20:38

Zaza oficjalnie oświadczam, że dostaniesz tą rangę. Napisz tylko jaka ma ona być, a ja się już wszystkim zajmę ;)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 sty 2006, 12:28

Dziękuje Ci bardzo Agnieszko - napisałem Ci wiadomość prywatną w tej sprawie :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 sty 2006, 12:56

A ja bym prosiła o zrobienie mi normalnych gwiazdek. Bo teraz powinny być żółte, a dalej są niebieskie. :P

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 sty 2006, 13:11

Anka pisze:A ja bym prosiła o zrobienie mi normalnych gwiazdek. Bo teraz powinny być żółte, a dalej są niebieskie.
Kiedyś była już chyba mowa o tym, że trzeba wybrać między rangą a gwiazdkami. Specjalna ranga powoduje, że przelicznik ilości postów na gwiazdki przestaje działać chyba.

Nie mniej jednak mogę się mylić :roll:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 sty 2006, 13:25

Niggaz pisze:Nie mniej jednak mogę się mylić
Nie badz takie skromny, Ty sie nigdy nie myslisz (chyba, ze nie zgadzasz sie ze mna, tzn. ze wtedy sie mylisz, jak chociazby z wyborem druzyny, fuj :? ) :lol:

A wracajac do pytania - nie ma sensu tworzyc precedensow, bo jezeli zmieni sie jednej osobie to pozniej kazdy bedzie chcial miec i gwiazdki (niebieskie, zolte, rozowe, clownerowe ;) czy nie wiem jakie jeszcze) i range. Jezeli ktos chce miec gwiazdki "toczace sie rytmem postow" (piekna metafora, nie sadzicie :think: :lol: ) to musi sie zrzec rangi specjalnej. Proste. Ja tez mam jakiestam zielone gwiazdki :lol: a chcialbym miec co druga zolta :P

Ps. Poza tym takie pytania mozna chyba na PW wysylac... :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sty 2006, 13:28

Niggaz pisze:Nie mniej jednak mogę się mylić
zapewne się nie mylisz, gwiazdki sa pewnie połączone z rangą zwykła [kapitan, lider drużyny, skład c, podawacz piłek etc. ] razem z ilości postów zmienia się ranga i gwiazdki [sa kompatybilne z rangą :P ]
natomiast rangi specjalne jak, np. Come on Spurs, czy bad mother fucker nie mają przyporządkowanych gwiazdek i wyświetlaj się standardowe - niebieskie Obrazek

ave :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 sty 2006, 13:40

Krzysztof Jarzyna pisze:Ty [&%$*#% - jakieś zakłucenia] nigdy nie myslisz
Obraziłeś mnie w tym momencie. Masz szczęście, że moje oddziały nie wróciły jeszcze z Gliwic.
Krzysztof Jarzyna pisze:Jezeli ktos chce miec gwiazdki "toczace sie rytmem postow" (piekna metafora, nie sadzicie Think Laughing )
Taka sobie. Mało romantyczna.

Nie chodzi o to, aby gwiazdki były jak EKG. Rozumiem, że licznik postów to serce a gwiazdki ładnie obrazują jego tętno, ale da się bez tego żyć (bez gwiazdek, nie bez tętna :wink: )
fieldy pisze:zapewne się nie mylisz, gwiazdki sa pewnie połączone z rangą zwykła [kapitan, lider drużyny, skład c, podawacz piłek etc. ] razem z ilości postów zmienia się ranga i gwiazdki [sa kompatybilne z rangą Razz ]
natomiast rangi specjalne jak, np. Come on Spurs, czy bad mother fucker nie mają przyporządkowanych gwiazdek i wyświetlaj się standardowe - niebieskie
Hala fieldy!

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 12 sty 2006, 15:43

Niggaz pisze:Obraziłeś mnie w tym momencie. Masz szczęście, że moje oddziały nie wróciły jeszcze z Gliwic.
Z Gliwic? Może minęłam je przypadkiem na mieście :D w końcu tu mieszkam :P :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8640
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 sty 2006, 17:50

K.J. pisze:A wracajac do pytania - nie ma sensu tworzyc precedensow, bo jezeli zmieni sie jednej osobie to pozniej kazdy bedzie chcial miec i gwiazdki (niebieskie, zolte, rozowe, clownerowe :wink: czy nie wiem jakie jeszcze) i range
nie rozumiem Krzysiu - clownerowe :?: a jakie to sa :?:
no chyba, ze literowka sie wdarla do Twojego postu ;)

Yyyy, oczywiscie mój błąd, miałobyć "clonerowe" (czyli takie, jakie masz ;) ). Typowa literówka, chociaż faktycznie troche głupio zabrzmiało... Sorki ;) // K.J.
K.J. pisze:Ps. Poza tym takie pytania mozna chyba na PW wysylac...
mozna, ale widziales kiedys jakiegos uzytkownika na forum z Bytomia, ktory nie lubi nabijac postow :?: [bo ja nie]

Serdecznie Pozdrawiam

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 12 sty 2006, 18:36

Mam pytanie, mianowicie czy tylko admini moga zmienic moj nick? pisalem do 2 adminow w tej sprawie i żadnej odpowiedzi do tej pory nie uzyskałem
cloner pisze:mozna, ale widziales kiedys jakiegos uzytkownika na forum z Bytomia, ktory nie lubi nabijac postow [bo ja nie]
ja nie lubie nabijać postow 8)

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 12 sty 2006, 18:58

niggaz pisze:Obraziłeś mnie w tym momencie. Masz szczęście, że moje oddziały nie wróciły jeszcze z Gliwic.
Muszę Cię Niggaz zmartwić :cry: one już nie wrócą, w zasadzie nie ma co wracać 8)

Teraz wysyłam swoje oddziały do ggazowni :afro:
Aga pisze:Z Gliwic? Może minęłam je przypadkiem na mieście w końcu tu mieszkam
:shock: ile mozna ludzią tłumaczyć że Łabedy to nie Gliwice :roll:
clowner pisze:mozna, ale widziales kiedys jakiegos uzytkownika na forum z Bytomia, ktory nie lubi nabijac postow

Tera jo mom pytanio, jako chłopak ze Bytumia co se lubia nabijoć posty sie pytom:

ino tylko dajcie mi no ranga jak na wsi przystoło :rydzyk:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 sty 2006, 19:05

kupa69 pisze:Mam pytanie, mianowicie czy tylko admini moga zmienic moj nick?
Bo trzeba wiedzieć do kogo podbić. Od razu mówię, że ja psuję nicki :lol:.

Póki co, to ani zaza rangi nie dostanie, ani nicka zadnego nie da się zmienić. Pisałem już na początku o problemach technicznych. One nie znają wyjątków.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 12 sty 2006, 21:59

Tomachos pisze:Shocked ile mozna ludzią tłumaczyć że Łabedy to nie Gliwice Rolling Eyes
Normalnie ale jesteś zabawny :haha: to niby co to jest co :lol: ?? Dzielnica Gliwic jak Osiedle Kopernika czy Sośnica ;) :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”