O to, to. Manchester, któremu zacząłem kibicować nie zadowalał się jakąś pozycją i spoczywał na laurach, bo LM już zapewnione. Tam był głód zwycięstw i parcia w górę. Dopóki można sezon zakończyć z wyższą lokatą, to trzeba się o nią starać.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 maja 2026, 19:10
O to, to. Manchester, któremu zacząłem kibicować nie zadowalał się jakąś pozycją i spoczywał na laurach, bo LM już zapewnione. Tam był głód zwycięstw i parcia w górę. Dopóki można sezon zakończyć z wyższą lokatą, to trzeba się o nią starać.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 maja 2026, 22:47
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 15 maja 2026, 14:32
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 15 maja 2026, 15:48
Pierwszy jest moim zdaniem relatywnie słaby psychicznie. Daje wchodzić sobie na głowę, przejmuje się mediami, wchodzi w kłótnie. Gwaranacja pozasportowych czynników wpływających na atmosferę w klubie. Poza tym, od dwóch lat jest bezrobotny. Nie skusił się na niego ani duży klub, ani coś mniejszego z przysłowiowej ligi portugalskiej, gdzie miałby kontakt z pracą, mógłby testować jakieś nowe schematy, rozwijać się.
Quercus
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 15 maja 2026, 16:27
Xavi to pewne ryzyko, ale kojarzę, że tam było jakieś drugie dno, a co do zatrudnienia, to podobno interesują go tylko kluby z najwyższej półki. W każdym razie, potrafi punktować oraz zdobywać trofea. Nie jest to manager co do którego nie mam wątpliwości, ale wydaje mi się najlepszą* opcja na rynku.Quercus pisze: ↑15 maja 2026, 15:48Pierwszy jest moim zdaniem relatywnie słaby psychicznie. Daje wchodzić sobie na głowę, przejmuje się mediami, wchodzi w kłótnie. Gwaranacja pozasportowych czynników wpływających na atmosferę w klubie. Poza tym, od dwóch lat jest bezrobotny. Nie skusił się na niego ani duży klub, ani coś mniejszego z przysłowiowej ligi portugalskiej, gdzie miałby kontakt z pracą, mógłby testować jakieś nowe schematy, rozwijać się.
Drugi domyślam się albo chce odpocząć po katastrofie w Realu, skądinąd z nie jego winy, albo czyha na Liverpool.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 17 maja 2026, 14:36
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 17 maja 2026, 15:07
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 17 maja 2026, 16:45
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 17 maja 2026, 17:58
Carrick lubi grać Mbeumo w ataku i jeżeli przyjdzie lewy skrzydłowy, to Cunha jest bardziej napastnikiem niż tym czymś co gra obecnie. Ja mam nadzieję, że Obi dostanie trochę szans. Już chyba się ograł w U21. Nie pogardzę napastnikiem, ale imo nie jest to priorytet.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 maja 2026, 10:18
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 21 maja 2026, 11:39
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 maja 2026, 11:53
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 22 maja 2026, 12:06
Bassu
Conrado
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl