Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 23 lis 2022, 10:34
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 lis 2022, 10:39
Boromir
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 23 lis 2022, 11:12
emski
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 23 lis 2022, 11:24
nie. Antyfutbol i stojanowa to ja mam już od dobrych kilku lat w Juventusie, kadra to jednak chciałbym any chociaż starała się grać przyjemna dla oka piłkę, choćby mieli osiągać przy tym gorsze wyniki.
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 lis 2022, 11:33
kuźwa, masz Zielińskiego, Szymańskiego, Lewandowskiego, ofensywnie usposobionego Casha, nieźle grającego piłką Kiwiora - no jak masz grać? Cofnąć się całym zespołem za linię piłki i pilnować 0 z tyłu, potem nie mając kim nawet wyprowadzić kontry? Da się grać inaczej, tylko w tej jego wielkiej łepetynie to się nie mieści.
awans to awans, więc na pewno fajnie by było dla odmiany, bo nigdy nie widziałem naszych w fazie pucharowej MŚ.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 23 lis 2022, 11:40
Sorry, ale wymieniłeś tutaj Lewandowskiego, czyli śiwatowej klasy napastnika, a oprócz tego:
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lis 2022, 11:42
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil121 » 23 lis 2022, 11:46
Kamil121

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 23 lis 2022, 11:47
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 lis 2022, 11:49
bo trudno takiemu piłkarzowi błyszczeć w drużynie, w której nawet nie ma z kim rozegrać akcji, skoro wszyscy cofnięci na swojej połowie.
to nadal piłkarz, który wie, co zrobić z piłką przy nodze, który jednak w tej Holandii błyszczy, strzela, asystuje, kręcił liczby w Rosji - no to nie jest kolejny paździerz w stylu jakiegoś Linettego.
no i? Te przeciętne drużyny 12-15 (choć w przypadku Aston Villi to jest klub budowany bardziej na miejsce 7-10, czyli czołówka) to nadal bardzo mocne ekipy i Cash jest jej pewnym punktem. Przecież te Aston Ville i im podobne dostarczają piłkarzy do lepszych reprezentacji - z takiego West Hamu w podstawie Anglii gra Rice, a z broniącego się przed spadkiem rok temu Leeds grał Philips. Przytyk do Aston Villi jest cokolwiek zabawny, bo gra w podstawie w takim klubie to akurat świetna rekomendacja.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 23 lis 2022, 11:57
No to taki argument na siłę. Wszyscy wiedza, że Rice to przerasta West Ham, wg Transfermarkt jest prawie 2 razy więcej warty niż drugi pod tym względem zawodnik w składzie. Ciężko to porównywać do sytuacji Casha.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 lis 2022, 11:58
no to lepszym niech będzie, że na ostatnim Euro, które Anglia skończyła jako wicemistrz, był Mings z tej samej Aston Villi, który piłkarzem lepszym od Casha nie jest.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 23 lis 2022, 12:02
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio