Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 sty 2013, 2:50
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 02 sty 2013, 6:15
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 02 sty 2013, 6:31
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 sty 2013, 9:00
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 02 sty 2013, 12:08
Niemiecki "Bild" poinformował ostatnio, że Rafael van der Vaart rozstaje się ze swoją żoną Sylvie. Jakby tego było mało piłkarz podczas imprezy sylwestrowej uderzył swoją partnerkę na oczach znajomych. Para już zapowiedziała, że się rozwodzi.
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 sty 2013, 12:26
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 sty 2013, 13:10
Ale czego konkretnie oczekujesz? Musisz po prostu poczytać warunki. Wiem, że czytanie takich pdf-ów może być nudne, ale innej drogi nie ma.Magnum pisze:Ma ktoś pojęcie tutaj o ubezpieczeniach? Głównie chodzi mi o polisę PZU Wojażer.
Kluchman
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 02 sty 2013, 17:38
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 02 sty 2013, 18:05
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 sty 2013, 18:17
Ja wiem, ale myślałem, że może ktoś jest w temacie i mógłby mi coś tam więcej powiedzieć - żeby nie było problemów że niby powinienem być ubezpieczony bo jest obowiązek przecież a tu takie coś, bo ja jestem niewymeldowany co może szereg problemów robić. Ale nie wiem, więc wolę spytać, czy ktoś tam przypadkiem czegoś nie wie.RealFan pisze:Ale czego konkretnie oczekujesz? Musisz po prostu poczytać warunki. Wiem, że czytanie takich pdf-ów może być nudne, ale innej drogi nie ma.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 02 sty 2013, 18:23
Macku slyszalem ze sie hajtnales. Ostatnimi czasy rzadko bywam na forum, wiec chcialem Ci zlozyc spoznione, ale szczere gratulacje. Najlepszego!Marco_Van_Basten pisze:Jaki cwaniaczek - "daje Ci czas do 23:59". Widzę, że w undergroundowych rozmowach Mentorzyna starała się być bardziej groźna niż cloner. Beka z typa.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 02 sty 2013, 18:28
Dzięki Arku. Powoli staram się ogarnąć życiowo.arek_ahig pisze:Macku slyszalem ze sie hajtnales. Ostatnimi czasy rzadko bywam na forum, wiec chcialem Ci zlozyc spoznione, ale szczere gratulacje. Najlepszego!Marco_Van_Basten pisze:Jaki cwaniaczek - "daje Ci czas do 23:59". Widzę, że w undergroundowych rozmowach Mentorzyna starała się być bardziej groźna niż cloner. Beka z typa.
PS Pamietam jak jeszcze nie tak dawno snules plany "zagospodarowania" wspollokatorki Bartka, a teraz maz. No, no, no.![]()
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 sty 2013, 22:23
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 sty 2013, 23:52
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio