Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 maja 2026, 10:26
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 maja 2026, 10:29
Rok temu mocno ofensywny Arenal gniótł te PSG w półfinale przez 180 minut ale zabrakło skuteczności, podczas gdy Paryżanie zrobili dosłownie 5 akcji i strzelili z nich 3 gole. Zarzucisz może jakimś swoim cytatem po tamtym meczu w którym wyraziłeś ubolewanie że do finału przeszło męczenie buły, a nie zespół który grał ofensywniejszą piłkę?
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 06 maja 2026, 10:31
Ostro o jednej z najbardziej utytułowanych angielskich drużyn w historii
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 maja 2026, 10:31
Enjo
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 maja 2026, 10:39
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 06 maja 2026, 11:18
Ty to kiedyś miałeś wywód jak to wyniki się nie liczą i chcesz po prostu pooglądać fajną piłeczkę bez względu na rezultaty klubu któremu kibicujesz, więc ciężko chyba się czepiać innych ludzi, że Arsenal im nie gwarantuje tej fajnej piłeczki i są rozczarowani.
Bernabeu2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 maja 2026, 11:22
Dokładnie tak i styl Arsenalu w tym sezonie totalnie mi się nie podoba, fatalnie się to ogląda i w żadnym miejscu nie piszę że jestem fanem czegoś takiego. Co nie zmienia faktu że żałosne jest umniejszanie wynikom argumentami, które jeszcze rok temu były odwrotne o 180. Od 20 lat pięknej gry Arsenalu piszecie mi że styl się nie liczy, bo na końcu wygrywają mężczyźni, i kiedy Arsenal stał się tymi mężczyznami stał, to nagle piszecie że najważniejszy jest styl
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 06 maja 2026, 11:28
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 maja 2026, 11:34
Ciężko będąc neutralnym kibicem trzymac kciuki za zespół, który w 4 meczach (półfinał i ćwierćfinał) oddaje 9 strzałów na bramkę i strzela łącznie 3 gole. No słabo trochę, po prostu nudny futbol.Maciek (interista) pisze: ↑06 maja 2026, 11:28Przyznam, że trochę nie rozumiem tej niechęci do Arsenalu.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 06 maja 2026, 11:38
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 maja 2026, 11:40
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 06 maja 2026, 11:42
To nie jest wiekopomna teza i arsenalowy wynalazek, że gdy jeden z najbogatszych klubów na świecie wygrywa męczeniem buły, to ludziom to szczególnie się nie podoba, narzekanie na tych Allegrich, Simeonów i Deschampsów to chyba mainstream obecnie. Ty jako futbolowy esteta, który wolałby efektowną piłkę zamiast dubletu liga-Liga Mistrzów na pewno to rozumiesz. Ja tam uważam, że ładna piłka z tytułami > brzydka piłka z tytułami > ładna piłka bez tytułów > brzydka piłka bez tytułów - i dalej nie mam powodu żeby lubić ten Arsenal. I myślę, że to podejście przeciętnego obserwatora spoza Anglii, więc jakiejś hipokryzji nie widzę. U Ciebie - trochę tak.sickstick pisze: ↑06 maja 2026, 11:22Powiem tak - bardzo mi miło, że teza którą foruję od 20 lat a za którą byłem regularnie wyśmiewany - że ładna ofensywna piłka > wygrywanie męczeniem buły - wreszcie do was trafiła. Zastanawiające jest tylko dlaczego dopiero po tym, jak Arsenal zaczął to bułę męczyć...
Bernabeu2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 maja 2026, 11:50
W którym miejscu widzisz u mnie hipokryzję? Że kibicuje własnemu klubowi mimo brzydkiego stylu?
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 06 maja 2026, 12:01
co nie zmienia faktu, ze nie oni pierwsi i nie ostatni graja zachowawcza pilke, tez mnie troche az taki hejt na nich dziwi, a w zasadzie bawi, bo ile memow na ten temat powstalo to glowa mala. no ale tam chyba nie tylko o styl chodzi, z jakiegos powodu arsenal artety jest przez innych nielubianycloner pisze: ↑06 maja 2026, 11:34Ciężko będąc neutralnym kibicem trzymac kciuki za zespół, który w 4 meczach (półfinał i ćwierćfinał) oddaje 9 strzałów na bramkę i strzela łącznie 3 gole. No słabo trochę, po prostu nudny futbol.Maciek (interista) pisze: ↑06 maja 2026, 11:28Przyznam, że trochę nie rozumiem tej niechęci do Arsenalu.
moody
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio