Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 wrz 2013, 12:53
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 wrz 2013, 13:55
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 wrz 2013, 14:17
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 wrz 2013, 14:25
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 06 wrz 2013, 17:35
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 06 wrz 2013, 20:04
Z lekka przesada moim zdaniem, kartę za kartę(50% za 50%, wypożycznie ) rozumiem ale jeszcze dopłata aż 6 mln?According to the last RT (sky reporter), if Milan failed in signing Kaka, they would've swapped 50% of Niang + €6m for Kucka.
Fakt że Max może faworyzować Matriego mnie przeraża, ale jest w tym momencie bezpodstawny. Narazie bym nie szedł w ciemno za tym co wypisują włoskie gazety, bo dopiero jeden mecz Faraon posiedział a prasa już węszy transfery, spiski itd.. Nie twierdzę, że mylą się w 100%, ale jeszcze bym alarmu nie podnosił.Allegri będzie forował swojego pupilka. Galliani i Berlusconi w to okienko musieli się pogodzić, że kasa im przechodzi obok nosa, ale jeżeli będą chcieli to dopną swego.
40 milionów euro wydaje się chyba trochę dużo za piłkarza, który rozegrał dopiero jedną świetną rundę w Serie A, nawet za tak młodziutkiego.
Faraon gdyby był Hiszpanem to po takiej rundzie np w Atletico czy innej lepszej ekipie na pewno krzyczeliby za niego minimum 25 mln. Brazylijscy piłkarze tez kosztują chore pieniądze pomimo iż większość z nich nie jest warta swojej ceny....podejrzewam,że potencjalny transfer to 30-40 mln €...co - patrząc za jaką sume szli młodzi Hiszpanie do Realu w tym sezonie - nie jest jakąś abstrakcją.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 wrz 2013, 20:07
Kucka cała karta dla nas. IMHO Juraj to większa potrzeba niż Kaka'. Ciekawi mnie co się stanie gdy odpukaj kontuzji doznanie De Jong. Licze, że trafi do nas zimą. Pytanie tylko czy będzie nas na niego stać, bo Niang tam nie pójdzie.Z lekka przesada moim zdaniem, kartę za kartę rozumiem ale jeszcze dopłata aż 6 mln?![]()
Ja tylko napisałem moje odczucia. Dodałem również, że najbliższe miesiące powinny nam dać odpowiedź na to pytanie.Fakt że Max może faworyzować Matriego mnie przeraża, ale jest w tym momencie bezpodstawny. Narazie bym nie szedł w ciemno za tym co wypisują włoskie gazety, bo dopiero jeden mecz Faraon posiedział a prasa już węszy transfery, spiski itd.. Nie twierdzę, że mylą się w 100%, ale jeszcze bym alarmu nie podnosił.
Mam nadzieję, że Prandelli nie trafi do Milanu. Już wolę Pippo.LGdS podaje, że Prandelli jest faworytem na naszego trenera a Max na trenera reprezentacji. Jak się zamienią, to Cesare raczej nie będzie chciał pozbywać się Faraona, ale to tylko moje zdanie.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 06 wrz 2013, 20:16
Nie biłem konkretnie do Ciebie Mete tylko do całej sytuacji w prasie i też napisałem swoje odczuciaJa tylko napisałem moje odczucia. Dodałem również, że najbliższe miesiące powinny nam dać odpowiedź na to pytanie.
Też bym nie chciał ,Prandelli jakoś mnie nie przekonuje, ale Max zaczyna mieć coraz bardziej irracjonalne pomysły co do składu a Pippo IMHO nie jest jeszcze gotowy na Milan, chociaż chciałbym się pomylić.Mam nadzieję, że Prandelli nie trafi do Milanu. Już wolę Pippo.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 wrz 2013, 20:19
No Prandelli ma w kadrze większy potencjał kadrowy a pomysły jeszcze gorsze.Też bym nie chciał ,Prendelli jakoś mnie nie przekonuje, ale Max zaczyna mieć coraz bardziej irracjonalne pomysły co do składu a Pippo IMHO nie jest jeszcze gotowy na Milan, chociaż chciałbym się pomylić
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 06 wrz 2013, 20:27
dexter12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 06 wrz 2013, 21:51
taaa... po przyjściu Kaki jesteśmy mega konkurencyjni..B. Berlusconi: “Kaka is a champion, our goal is to win the title"
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 07 wrz 2013, 10:22
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 wrz 2013, 10:31
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 07 wrz 2013, 10:32
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 07 wrz 2013, 10:51
seba82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin