To tyle z mojej strony.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2006, 11:08
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 30 gru 2006, 11:18
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2006, 11:38
cloner pisze:Wymien mi mecze, w ktorych Szymkowiak zagral bardzo dobry mecz, najlepiej mecz o punkty
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 30 gru 2006, 11:39
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2006, 11:45
Oyyyy, zawodna Twoja pamiec. Nie wywyzszam go ponad innych. Ot zwykly defensywny pomocnik.czy Kukiełka, których tak bardzo cenisz.
Nie wiem ile "meczy", wiem ile "meczów", bylo ich troche, ale wiekszosc z lepszymi przeciwnikami.ile meczy rasiakowi nie wyszło ?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 gru 2006, 12:56
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 30 gru 2006, 13:25
cloner pisze:Wymien mi mecze, w ktorych Szymkowiak zagral bardzo dobry mecz, najlepiej mecz o punktybo każdy widział jak grał w piłke Szymkowiak w formie
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bete » 30 gru 2006, 17:43
Bete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adaś_1983 » 04 sty 2007, 16:40
Adaś_1983
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 sty 2007, 16:51
Sluchaj Adas nie ma takiej druzyny na swiecie ktora ma genialnych pilkarzy w kazdej formacji.Adaś_1983 pisze:Moim zdaniem polskej reprezentacji jest potrzebny zastrzyk psychologiczny w postaci genialnych piłkarzy w każdej formacji.
Co to znaczy innymi?Adaś_1983 pisze:Natomiast gorzej jest z bocznymi obrońcami, stoperami i innymi.
Jakim prawem za rozgrywanie maja sie brac stoperzy? Ty wiesz co piszesz?Adaś_1983 pisze:Grę polskiej reprezentacji można oprzeć na wielu punktach, ale żeby z łatwością dojść do bramki rywali, za rozgrywanie akcji powinni się brać już cofnięci obrońcy.
Co to za pilkarze? Mamy Zurawskiego i Boruca ktorzy graja regularnie w lidze szkockiej silniejszej niz turecka, mamy Jelenia grajacego w Auxerre, czyli w lidze silniejszej niz turecka wiec nie placz ze mamy pilkarzy ktorzy nie lapia sie do klubow pokroju tureckiej ligi bo tak nie jest. Lapia sie do skladu lepszych klubow niz ta ligaAdaś_1983 pisze:Mamy co najwyżej piłkarzy, którzy biją się o podstawową jedenastkę w klubach tureckich.
Widac to bylo szczegolnie podczas meczu obu druzyn w Chorzowie. Pa AdaśAdaś_1983 pisze:Tak więc polska reprezentacja to takie tło dla Portugalii...
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adaś_1983 » 04 sty 2007, 16:58
Nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Chodzi mi o to, że Polska jest słaba, nie widać tego???Martinho pisze:Sluchaj Adas nie ma takiej druzyny na swiecie ktora ma genialnych pilkarzy w kazdej formacji.Adaś_1983 pisze:Moim zdaniem polskej reprezentacji jest potrzebny zastrzyk psychologiczny w postaci genialnych piłkarzy w każdej formacji.Co to znaczy innymi?Adaś_1983 pisze:Natomiast gorzej jest z bocznymi obrońcami, stoperami i innymi.Jakim brawem za rozgrywanie maja sie brac stoperzy? Ty wiesz co piszesz?Adaś_1983 pisze:Grę polskiej reprezentacji można oprzeć na wielu punktach, ale żeby z łatwością dojść do bramki rywali, za rozgrywanie akcji powinni się brać już cofnięci obrońcy.Moze bramkarze niedlugo twoim zdaniem beda pierwotnymi rozgrywajacymi
![]()
Co to za pilkarze? Mamy Zurawskiego i Boruca ktorzy graja regularnie w lidze szkockiej silniejszej niz turecka, mamy Jelenia grajacego w Auxerre, czyli w lidze silniejszej niz turecka wiec nie placz ze mamy pilkarzy ktorzy nie lapia sie do klubow pokroju tureckiej ligi bo tak nie jest. Lapia sie do skladu lepszych klubow niz ta ligaAdaś_1983 pisze:Mamy co najwyżej piłkarzy, którzy biją się o podstawową jedenastkę w klubach tureckich.
Widac to bylo szczegolnie podczas meczu obu druzyn w Chorzowie. Pa AdaśAdaś_1983 pisze:Tak więc polska reprezentacja to takie tło dla Portugalii...
Adaś_1983
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 sty 2007, 17:03
Niestety ale zgodzic sie z toba nie moge. Slabe to jest San Marino czy Andora (nic nie ujmujac tym zespolom). Polska nalezy do swiatowych sredniakow. Widze ze ty jestes typem kibica dla ktorego liza sie tylko wyniki, a jak jest zle to ma sie w dupie druzyne. Polska nie gra wcale tak zle! Przeciez ostatnio regularnie sie kwalifikujemy do MŚ...Adaś_1983 pisze:Chodzi mi o to, że Polska jest słaba, nie widać tego???
Nikt sie nie podnieca gra naszej reprezentacji, wkurza mnie tylko ze taki typek jak ty wchodzi i pisze ze Polska jest slaba, ze ma do dupy pilkarzy itd.Adaś_1983 pisze:Ja tam lubię krytykować Polską reprezentację, i nie podniecać się byle czym, bo tak nie można.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adaś_1983 » 04 sty 2007, 17:09
Otóż kibicuję Bayernowi.Martinho pisze:Niestety ale zgodzic sie z toba nie moge. Slabe to jest San Marino czy Andora (nic nie ujmujac tym zespolom). Polska nalezy do swiatowych sredniakow. Widze ze ty jestes typem kibica dla ktorego liza sie tylko wyniki, a jak jest zle to ma sie w dupie druzyne. Polska nie gra wcale tak zle! Przeciez ostatnio regularnie sie kwalifikujemy do MŚ...Adaś_1983 pisze:Chodzi mi o to, że Polska jest słaba, nie widać tego???Nikt sie nie podnieca gra naszej reprezentacji, wkurza mnie tylko ze taki typek jak ty wchodzi i pisze ze Polska jest slaba, ze ma do dupy pilkarzy itd.Adaś_1983 pisze:Ja tam lubię krytykować Polską reprezentację, i nie podniecać się byle czym, bo tak nie można.
PS: Mam nadzieje ze nie kibicujesz Bayernowi
Adaś_1983
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 sty 2007, 17:14
Rozumiem, ze wg Ciebie sa reprezentacje slabe i klasy swiatowej ? Nie ma dobrych, bardzo dobrych, przecietnych i bardzo slabych ?Ale co się tyczy polskiej reprezentacji, nie widzisz jak słabi jesteśmy?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 sty 2007, 17:15
Adaś_1983 pisze:Otóż kibicuję Bayernowi
Artur Boruc, do tego grona dolacza Euzebiusz Smolarek, jezeli kontuzje go beda omijac to ma szanse takim pilkarzem sie stac. A Boruc? Wielu fachowcow brytyjskich uwaza juz w tym momencie go za jednego z najlepszych na swiecie. I ja podzielam zdanie tych ekspertow.Adaś_1983 pisze:Powiedz chociaż jednego piłkarza o klasie światowej?
Obroncy niech sie zajma strzezeniem dostepu do wlsnej bramki. Od rozgrywania sa pomocnicy ewentualnie defensywni pomocnicy. Daj juz obronie spokoj z tym rozgrywaniem. W jakiej reprezentacji za rozegranie bierze sie formacja obrony?Adaś_1983 pisze:Otóż chodzi o to, że obrońcy powinni rozgrywać piłkę,
nie mamy zamiaru przynajmniej jaAdaś_1983 pisze:Nie odpisujcie już...
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio