Po pierwsze Andrys_FCB widać, że jesteś tu nowy i nie zrozumiałeś o co chodziło piwusowi. Otóż musisz wiedzieć, że ten Krakus lubi się posługiwać ironią (Pan Ironia - Jego drugie imię), więc nie potrzebnie się męczyłeś z tym postem.
Mam (czarne).Bienias pisze:Franz masz krzeselko?
Nie rozumie tych o brali po kilka, żeby potem sprzedawać, dla zarobku – nieładnie, bardzo nieładnie. Brać coś dla siebie z sentymentu itd. a brać, dla pieniędzy to co innego. Handel historią Legii, nie podoba mi się to.
Początek demontażu Żylety udany
Pół kilo buraków i dwie natki pietruszki są warci ci „działacze” (nie tylko ze względu na sprawę S). Dopiero wyrok sądu przekonał ich, że zakaz Piotra S. był bzdurny i nie sprawiedliwy. Ci wstrętny działacze narobili mu już wcześniej dość dużo kłopotów. Nie robią żadnej łaski zdejmując zakaz – taki ich psi obowiązek.Bienias pisze:Staruch wrocil i jakos ci wstretni dzialacze nie robili mu problemow z zakazem.
Tak powinno być i miejmy nadzieje będzie zawsze. Teraz w trakcie remontu (choć nie wiem jak to miało by wyglądać na Krytej) i na nowym stadionie. Żyleta NIGDY nie zginie.bellus pisze:O Legii w sumie nie ma co pisać. Tak powinno być zawsze - doping + wynik.
Oj nie było znowu tak zle. „Za nasze miasto” całkiem ładnie wychodziło. Choć moim zdanie doping trochę za wysoko oceniany. Długa przerwa wszyscy spragnieni dopingu, atmosfery i darcia ryja, więc poziom dopingu oceniany trochę subiektywnie. Stać nas na więcej.Zico_FCI pisze:No kryta znowu pokazała "klasę".
U siebie na Łazienkowskie 17 wygranych na 21 meczy uważam za porażkę. W Warszawie Legia ma TYLKO zwyciężać (ewentualnie remisy z najsilniejszymi) i nic mnie nie obchodzi, że bije z tego stwierdzenia buta i pycha. Gdyby był doping i atmosfera, a nie marazm, gwizdy i dziwne okrzyki, może z Jagiellonią udało by się wygrać, a i z Odrą wynik był by lepszy.Zico_FCI pisze:Legia w czasie protestu rozegrała na Ł3 21 meczów z tego 17 wygrała.
"Nie nie można. Dlaczego? Bo NIE!" tak wygląda sytuacja i tyle. Będzie cięzko o bilety, ale nic to jakoś trzeba wysiedzieć tylko na Krytej, a reszta trybuna Canal +.Yukasz pisze:Wszystko fajnie tylko z tego co wiem to trzy trybuny mają zostać rozwalone niemal jednocześnie a nie można rozwalić kolejnej jak wybuduje się już jedną itd
My nie Polonia Bytom czy inny Piast.Yukasz pisze:Czy może Legia swoje mecze teraz będzie rozgrywała w Wodzisławiu jak wszyscy którzy nie mają się gdzie podziać?
L E G I A W A R S Z A W A