np. ma zapiane, że w razie gdyby chciał skończyć karierę, przed końcem kontraktu, to bedzie słono płacił klubowi za to, mogę się mylić, ale to chyba całkiem mozliwe rozwiązanie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2006, 0:33
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 30 gru 2006, 0:35
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 gru 2006, 8:28
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 gru 2006, 9:11
fieldy pisze:ma zapiane, że w razie gdyby chciał skończyć karierę, przed końcem kontraktu, to bedzie słono płacił klubowi
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 gru 2006, 9:38
No o tym nie pomyslałemczeher pisze:Bo jezeli byloby to mozliwe chyba nagminnie pilkarze stosowali by taka luke
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 30 gru 2006, 9:43
No można, ale jak widać Szymek postanowił podjąć ryzyko i zerwać umowę w sposób bardzo chaotyczny. Musiało się cos wydarzyć, chyba że był tak załamany psychicznie że nie wytrzymał.Babel pisze:Przeciez zawsze w jakis bardziej elegankcki sposób mozna umowe przerwać.
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2006, 9:46
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 30 gru 2006, 9:52
Na ten moment na pewno tak, ale ciekawe czy byś taką samą opinię o nim wyraził za czasów występów w tej wielkiej Wiśle razem z Żurawskim czy Frankowskim, albo też w kwalifikacjach do MŚ2006cloner pisze:I dobrze, przynajmniej nie bedzie juz powolywany do kadry nigdy. Slaby zawodnik i tyle.
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2006, 9:55
Taki pewien jestes ? Zapytaj tych, co maja lepsza pamiec.ciekawe czy byś taką samą opinię o nim wyraził za czasów występów w tej wielkiej Wiśle razem z Żurawskim czy Frankowskim, albo też w kwalifikacjach do MŚ2006
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 gru 2006, 9:56
O ile sie nie myle to cloner byl jego zagorzalem przeciwnikiem nie tylko teraz ale takze wtedy wiec jego to nie ruszalimansky pisze:Na ten moment na pewno tak, ale ciekawe czy byś taką samą opinię o nim wyraził za czasów występów w tej wielkiej Wiśle razem z Żurawskim czy Frankowskim, albo też w kwalifikacjach do MŚ2006
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 gru 2006, 10:00
Prawda jest taka, że cloner za całe zło naszej kadry, nawet jeśli są jej liderami obarcza piłkarzy lub byłych piłkarzy Wisły. I w eliminacjach do mundialu 2006, po każdym słabszym wystepie chciał Frankowskiego zastąpic Rasiakiem itp. To jest własnie jego obiektywizm, więc nie ma co polemizować z nim, bo każdy widział jak grał w piłke Szymkowiak w formie, Kontrowersjność na sile.cloner pisze:Taki pewien jestes ?
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 30 gru 2006, 10:05
Cloner raz jest przeciwnikiem, raz krzyczy że Wisła gol, dlatego już straciłem rachubę. Nie pamiętam za bardzo jaką opinię wyrażał o nim wcześniej, więc mogłem się pomylić. Jednak myślałem, że każdy obiektywny kibic piłkarski potrafi docenić danego zawodnika lub klub gdy ten ma formę, dlatego zadałem takie pytanie.Martinho pisze:O ile sie nie myle to cloner byl jego zagorzalem przeciwnikiem nie tylko teraz ale takze wtedy wiec jego to nie rusza
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 gru 2006, 10:21
Wymien mi mecze, w ktorych Szymkowiak zagral bardzo dobry mecz, najlepiej mecz o punktybo każdy widział jak grał w piłke Szymkowiak w formie
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 gru 2006, 10:26
Cloner daj sobie spokoj ok? A ty mi wymien najlepszy mecz Rasiaka. Najlepiej o punkty. Jezeli nie wiesz ktore to byly mecze to twoj problem, nikt ci nie bedzie wypisywal tch meczy bo tak chcesz. Szkoda tylko ze eksperci pilkarscy uwazali Szymkowiaka za najlepszego srodkowego pomocnika reprezentacji w czasie gdy jego forma byla najwyzsza. Ty ekspertem chyba nie jestes...cloner pisze:Wymien mi mecze, w ktorych Szymkowiak zagral bardzo dobry mecz, najlepiej mecz o punkty
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 gru 2006, 10:29
Mecz z Wegrami,w poprzednich eliminacjach do Euro. I to by było tyle,jesli chodzi o Rasiaka.Martinho pisze:Cloner daj sobie spokoj ok? A ty mi wymien najlepszy mecz Rasiaka. Najlepiej o punkty. Jezeli nie wiesz ktore to byly mecze to twoj problem, nikt ci nie bedzie wypisywal tch meczy bo tak chcesz
Berele Lewartow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio