Dość mają wszyscy, co nie oznacza, że się ugną.Bienias pisze:Ogolnie dzis hasla na iti byly wygwizdywane a pojazdy na Waltera dosc ciche jak na potencjal zylety. Widac ze ludzie maja dosc.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 paź 2008, 20:49
Dość mają wszyscy, co nie oznacza, że się ugną.Bienias pisze:Ogolnie dzis hasla na iti byly wygwizdywane a pojazdy na Waltera dosc ciche jak na potencjal zylety. Widac ze ludzie maja dosc.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 26 paź 2008, 21:34
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 paź 2008, 21:39
I w tym sęk. Nie zawsze wynik jest najwazniejszy, porazki sie zdarzaja i nic na to nie poradzimy. Dla wielu najwazniejsza jest atmosfera i dobra zabawa.franz pisze:Nikt nie dyskutuje o meczu?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 paź 2008, 22:04
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 paź 2008, 22:38
To znaczy czego oczekujesz? "Hehe i tak Wisła będzie mistrzem", czy "Mistrzem Polski jest Legia, Roger reinkarnacją Deyny". Ja się dostosujęBienias pisze:Ja tam czekam az Piwus cos napisze:P
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 paź 2008, 9:41
Brozek jest innego zdania:Ppiwus pisze:
Wisła gra marnie, .
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 27 paź 2008, 11:44
Bienias jak zwykle się mylisz - Lech traci 4 pkt w tej chwiliBienias pisze:Teraz maja 3 punkty straty do Legii...po rozgrywkach Uefa jestem pewien ze bedzie wiecej.
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 paź 2008, 19:06
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 paź 2008, 21:46
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 paź 2008, 22:17
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 lis 2008, 21:39
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mrs.was » 11 lis 2008, 8:09
Mrs.was
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 12 lis 2008, 14:49
[*]Mrs.was pisze:Dla mnie Legia nie istnieje
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lis 2008, 15:52
Po prostu to Polonia oraz Bełchatów są dobrymi zespołami. Ot, cała filozofia.franz pisze:Ma ktoś jakieś pomysły, racjonalne wytłumaczenie tej sytuacji? Ja jakiś koncept mam, ale wole poznać opinie innych kiboli/chuliganów/dilerów/złodziei.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 12 lis 2008, 18:10
Według mnie zadyszka Legii bardziej bardziej prawdopodobną odpowiedzią.cloner pisze:Po prostu to Polonia oraz Bełchatów są dobrymi zespołami. Ot, cała filozofia.franz pisze:Ma ktoś jakieś pomysły, racjonalne wytłumaczenie tej sytuacji? Ja jakiś koncept mam, ale wole poznać opinie innych kiboli/chuliganów/dilerów/złodziei.
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio