Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 163

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8641
Kontakt:

Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 paź 2008, 12:57

Bienias pisze:Ja na wyjazdy juz nie jezdze bo chlanie do upadlego w pociagu itp srodkach transportu mnie nie rajcuje
U nas też na wyjazdach sie pije, ale ... ja nie piję, choc jeżdze na wyjazdy, dla chcącego nic trudnego.
Bienias pisze:Na meczu owszem dopinguje z calych sil ale i tak przez pewna grupe bede piknikiem
Albo dopingujesz, albo jestes piknikiem, do wyboru. W Twoim przypadku, albo jestes na Żylecie, albo na krytej.
Bienias pisze:takich jak ja jest mnostwo dlatego stadiony w Polsce swieca pustkami
Wiesz dlaczego ostatnio na meczach Legii jest coraz mniej kibiców? Bo ITI wlepia zakazy, a kibice (sklw) nie robią już opraw i nie ma dopingu, dlatego zwykli kibice zleksza sie zniechęcili. Bo na mecze wiekszosc nie chodzi dla samej piłki, ale dla atmosfery. A ta atmosfera nie była tworzona przez pikników, tylko przez SKLW, doping nie był kręcony przez Miklasa, tylko przez Starucha. Taka różnica.

Wypowiedzi Mendeza komentować nie ma sensu :wink:

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 02 paź 2008, 13:05

cloner pisze:Bo ITI wlepia zakazy
Powiedz jeszcze, ze bez przyczyny...
cloner pisze:Wypowiedzi Mendeza komentować nie ma sensu
Napisałem, ze obeznany zbytnio nie jestem, generalnie chciałem poznać ceny karnetów a napisałem to co na forach usłyszałem i to nie na forum Lecha... No ale może jednak wszystko jest OK bo widze, że SKLW Twoim panem jest

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 paź 2008, 13:07

MENDEZ pisze:Powiedz jeszcze, ze bez przyczyny...
Sam zdecyduj: najpierw pozwalają na odpalenie rac w czasie meczu (jeszcze w czasach, gdy wszystko było ok), a później za to odpalenie wręczają zakaz dla młynowego.

Pozdrawiam normalnych kibiców.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 paź 2008, 13:16

cloner pisze:Albo dopingujesz, albo jestes piknikiem, do wyboru.
A co to za różnica. Ten czy tamten też człowiek i ma prawo wejść na stadion o ile kupi bilet. A mówisz o 'pikniku' jakby to zjawisko jakiejś trzeciej kategorii było :roll:
cloner pisze:Bo na mecze wiekszosc nie chodzi dla samej piłki, ale dla atmosfery.
Jeszcze nigdy w życiu na żadnym meczu nie byłem dla atmosfery tylko zawsze aby obejrzeć mecz. Cóż, pozostaje mi z tym żyć dalej i być świadomym swojego dziwactwa :(
cloner pisze:odpalenie rac
Odpalanie przypadkiem nie jest zabronione odgórnie? Zapłaciliście karę za odpalenie w Bytomiu?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 paź 2008, 14:34

A co to za różnica. Ten czy tamten też człowiek i ma prawo wejść na stadion o ile kupi bilet. A mówisz o 'pikniku' jakby to zjawisko jakiejś trzeciej kategorii było
Zarówno jedni, jak i drudzy są potrzebni.
Odpalanie przypadkiem nie jest zabronione odgórnie? Zapłaciliście karę za odpalenie w Bytomiu?
Może i zabronione przez prawo, ale widowisko na trybunach na tym traci, a co do kary, to zainteresuj sie swoim klubem.
Jeszcze nigdy w życiu na żadnym meczu nie byłem dla atmosfery tylko zawsze aby obejrzeć mecz. Cóż, pozostaje mi z tym żyć dalej i być świadomym swojego dziwactwa
Gdybym miał chodzic ogladac mecz, to zostałbym w TV, bądź jeździłbym na mecze Interu, Realu, czy innych wielkich, tam to jest piłka na poziomie, a u nas ciekawiej jest na trybunach.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 paź 2008, 14:43

cloner pisze:Może i zabronione przez prawo, ale widowisko na trybunach na tym traci, a co do kary, to zainteresuj sie swoim klubem.
Wiem że traci i lepiej się gra zawodnikom jak doping jest zorganizowany i w użyciu są jakieś atrybuty. A mówiąc o karze dla mojego klubu to co niby masz na myśli? Odpowiedzieć normalnie na normalne pytanie nie możesz? Chodzi mi czy tymi racami wpędzacie swój klub do grobu :wink: W końcu się u was nie przelewa.
cloner pisze:Gdybym miał chodzic ogladac mecz, to zostałbym w TV, bądź jeździłbym na mecze Interu, Realu, czy innych wielkich, tam to jest piłka na poziomie, a u nas ciekawiej jest na trybunach.
Kibol kibola rywali pożera i to się zwie atmosfera :lol: Nie lepiej iść na imprezę dla zabawy? Ok kto co lubi, jak napisałeś wszyscy są potrzebni.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 paź 2008, 16:33

Yukasz pisze:W końcu się u was nie przelewa.
No to Cie uspokoje, nie przelewa sie, ale kary są płacone systematycznie, a takie kary to naszego klubu standard możnaby rzec.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 paź 2008, 20:47

cloner pisze: Wiesz dlaczego ostatnio na meczach Legii jest coraz mniej kibiców? Bo ITI wlepia zakazy, a kibice (sklw) nie robią już opraw i nie ma dopingu, dlatego zwykli kibice zleksza sie zniechęcili. Bo na mecze wiekszosc nie chodzi dla samej piłki, ale dla atmosfery. A ta atmosfera nie była tworzona przez pikników, tylko przez SKLW, doping nie był kręcony przez Miklasa, tylko przez Starucha. Taka różnica.
:
Odpowiem jako kibic piknik. tak chodzilem na Legie czesto dla atmosfery z ziomkami a teraz nie chodze bo atmosfera upadla i nie chce byc obrazany przez sklw ze mam chec pospiewac podopingowac i je*ac strajk.
A Starucha mam gdzies bo bez niego doping tez moze byc i nie jest on zadnym wyznacznikiem naszego dopingu tak jak Miklas.

Mendez ceny biletow ----> http://www.legialive.pl/bilety_i_karty_kibica

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 paź 2008, 12:36

Bienias: słyszalem, ze az 12 osób jest za ITI, całkiem sporo macie tych kibiców :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 paź 2008, 10:10

To byli najwierniejsi z najwierniejszych :lol: A powaznie to chyba oczywiste ze nikt nie chcial siedziec w sektorze vipowskim. Jak wyjazd to tylko ze swojakami.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 paź 2008, 11:10

Bienias pisze:Jak wyjazd to tylko ze swojakami.
Z tymi oszustami z SKLW? :rotfl:

Widze, ze co chwilkę inne zdanie. Życze Wam wreszcie ustapienia pseudoprezesa, który dzis napisał pismo do zarządu Lecha (chyba, nie spodobała mu sie sektorówka i transparent :lol: )

:beer:

Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 07 paź 2008, 11:26

cloner pisze:Życze Wam wreszcie ustapienia pseudoprezesa, który dzis napisał pismo do zarządu Lecha (chyba, nie spodobała mu sie sektorówka i transparent )
Ode mnie te same życzenia Bienias :lol:

Swoją drogą miałem okazje zapoznać się z tymi wypocinami Pana M. i tak sobie myśle że może ta jego piękna mowa była adresowana do Rawicza, bo o jakimś Kolejarzu wspomniał :roll:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 paź 2008, 16:43

Bienias pisze:Jak wyjazd to tylko ze swojakami.
Obrazek

A to nie swojaki? Z tego co piszesz to jak najbardziej, a nie ci troglodyci z SKLW w klatce dla gości. :think:
Ostatnio zmieniony 08 paź 2008, 20:47 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 paź 2008, 13:32

Swojaki nie swojaki ale laski nie lubia :lol: :lol: :lol:
Te Sklw jest juz strasznie zenujace

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 10 paź 2008, 21:56

Bienias pisze:Swojaki nie swojaki ale laski nie lubia
Ja w tym incydencie z panem Janem nie widzę nic śmiesznego. Zachowanie ochrony jest poniżej krytyki, po prostu żenada. Szkoda na tych „profesjonalistów” słów. Nie powinni się tak odnosić do żadnego kibica Legii, a tym bardziej nie do "Malarza" z względów o których pisać nie musze.
Bienias pisze:Te Sklw jest juz strasznie zenujace
Zgadza się, ale KP i jego władze (pan Miklas) są równie zenujące (o ile nie bardzie). Nie chce mi się już wymieniać marketingowych, personalnych, sportowych itd. błędów ITI, bo szkoda na to czasu i każdy kibic Legii zna ta długą listę bolesnych porażek. Mam wrażenie, że ten konflikt narasta do granic absurdu i personalnych niechęci jednych do drugich. Obydwie strony zapomniały chyba, że NAJWAŻNIESZA powinna być dla nich Legia, a chyba tak nie jest. Szkoda.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”