Moderatorzy - ocena pracy - Strona 17

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 29 maja 2005, 12:57

Tomusmc pisze:
LAZIO pisze:co do modów. moje zdanie jest takie
kazdy moderator broni swojej druzyny jak tylko moze ktos tylko powie zle slowko na przyklad "slabi" bo byl juz taki przypadek ze moderator dał wp za taki słowko. a zwyklego uzytkownika forum jak sie obraza jego druzyne to nawet nie reaguja :roll:
Z tym się nie zgodzę. Od niedawna doszedł nowy punkt w regulaminie mówiący o tym, że możemy karać za przekręcanie nazw klubów. Czyli teraz jak ktoś napisze "Lacjo", "Jufentus", "sReal" czy "Miriam" (i oczywiście wiele innych nazwe klubów, których nie wymieniłem) dostanie WP. Nie widziałem żeby ktoś dostał ostrzeżenie za napisanie, że jakiś klub jest słaby :roll: ale niech Ci już będzie. Kłocić się nie będę...
A jak ktoś nie chcący sie pomyli???Każdemu może się zdarzyć, za to niewinei poleci WP. :shock: :shock:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 maja 2005, 12:59

Mikusinski pisze:
Tomusmc pisze:
LAZIO pisze:co do modów. moje zdanie jest takie
kazdy moderator broni swojej druzyny jak tylko moze ktos tylko powie zle slowko na przyklad "slabi" bo byl juz taki przypadek ze moderator dał wp za taki słowko. a zwyklego uzytkownika forum jak sie obraza jego druzyne to nawet nie reaguja :roll:
Z tym się nie zgodzę. Od niedawna doszedł nowy punkt w regulaminie mówiący o tym, że możemy karać za przekręcanie nazw klubów. Czyli teraz jak ktoś napisze "Lacjo", "Jufentus", "sReal" czy "Miriam" (i oczywiście wiele innych nazwe klubów, których nie wymieniłem) dostanie WP. Nie widziałem żeby ktoś dostał ostrzeżenie za napisanie, że jakiś klub jest słaby :roll: ale niech Ci już będzie. Kłocić się nie będę...
A jak ktoś nie chcący sie pomyli???Każdemu może się zdarzyć, za to niewinei poleci WP. :shock: :shock:
Przekręcić nazwe to się pomylić? wątpię żeby tak było. Pozatym każdy użytkownik powinien znać regulamin i powinien także wiedzieć co może robić, a co nie tak więc ja większego problemu w tym nie widze

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 29 maja 2005, 13:01

Niedługo wróci chyba DORIAN, smitu ma bana dożywtniego, a Nowaczek i mathiasek????NOWACZEK JEST JAKO GOŚĆ, to dlaczego także nie są nim mathias i smit????

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 maja 2005, 13:04

Mikusinski pisze:Niedługo wróci chyba DORIAN, smitu ma bana dożywtniego, a Nowaczek i mathiasek????NOWACZEK JEST JAKO GOŚĆ, to dlaczego także nie są nim mathias i smit????
Oj niewiem czy Dorian tak szybko do Nas wróci :twisted: Smitu nie wróci raczej na pewno, z Nowaczkiem niewiem jak to jest :roll: , a mathiasek wróci dopiero jak admin stwierdzi, że jest grzeczny i należy mu się powrót.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 13 cze 2005, 9:04

Mathiasek znowu wrócił tylko pod innym nickiem. Boicie się dać mu bana!!!??? :evil: :evil: Sam napisał, że zmienił nick z mathiaska 12 na mathiaska 13 :!: :!: :!: :!: Dalej pisze takie same bzdury :x . Dobra, pisze o linijkę dłużej ale ile razy się myli!!!!!Z nim to tragedia :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 cze 2005, 11:02

Mikusinski pisze:Mathiasek znowu wrócił tylko pod innym nickiem. Boicie się dać mu bana!!!??? :evil: :evil: Sam napisał, że zmienił nick z mathiaska 12 na mathiaska 13 :!: :!: :!: :!: Dalej pisze takie same bzdury :x . Dobra, pisze o linijkę dłużej ale ile razy się myli!!!!!Z nim to tragedia :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Rusz troche swoim zakutym lbem, ten gosc sie tylko podszywa pod Mathiaska, pisze jakies bzdury. Nie dostal jeszcze bana bo modzi sa w szkole.

Edit:

Wiekszosc modow 8)
Ostatnio zmieniony 13 cze 2005, 11:53 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 13 cze 2005, 11:08

Lakier pisze: Rusz troche swoim zakutym lbem, ten gosc sie tylko podszywa pod Mathiaska, pisze jakies bzdury. Nie dostal jeszcze bana bo modzi sa w szkole.

:lol:

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 13 cze 2005, 13:47

Lakier pisze:Rusz troche swoim zakutym lbem, ten gosc sie tylko podszywa pod Mathiaska, pisze jakies bzdury. Nie dostal jeszcze bana bo modzi sa w szkole.

Edit:

Wiekszosc modow 8)
:?

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 cze 2005, 18:42

Ehhh, przykro mi to pisać ,ale w zaistniałej sytuacji musze. Nie póżniej jak 10 min temu założyłem temat- 'Najlepszy piłkarz z długimi włosami' i nie pózniej niz 7min temu temat ten został zamknięty. Sprawca wyroku był niejaki moderator Piwus. Dziwi mnie ten fakt tym bardsziej iż sam zachwalał jego tematyke. Doprawdy nie wiem co podkusiło tego moderatora którego daże tak dużą sympatią do pozbawienia mnie możliwości dyskusji na temat wyżej wymnieniony. Prosiłbym o jąkąś argumentacje, ahh zresztą niech się dszieje co chce...
Napisłaem tego posta tylko po to ,aby wyrazić swój smutek i żal związany z zamknięciem mojego autorskiego tematu.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 cze 2005, 18:46

piotrek256 pisze:Ehhh, przykro mi to pisać ,ale w zaistniałej sytuacji musze. Nie póżniej jak 10 min temu założyłem temat- 'Najlepszy piłkarz z długimi włosami' i nie pózniej niz 7min temu temat ten został zamknięty. Sprawca wyroku był niejaki moderator Piwus. Dziwi mnie ten fakt tym bardsziej iż sam zachwalał jego tematyke. Doprawdy nie wiem co podkusiło tego moderatora którego daże tak dużą sympatią do pozbawienia mnie możliwości dyskusji na temat wyżej wymnieniony. Prosiłbym o jąkąś argumentacje, ahh zresztą niech się dszieje co chce...
Napisłaem tego posta tylko po to ,aby wyrazić swój smutek i żal związany z zamknięciem mojego autorskiego tematu.
A tutaj piszesz już bezbłędnie :roll:

JEst temat "Fryzury" i tam możesz się wypowiadać na temat wszystkich fryzur, a nie tylko tych powyżej 15 cm 8)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 cze 2005, 18:47

Temat był dobry jako podsumowanie zalewu syfy (to się wytnie :lol:), jakim nas raczą tematy plebiscytowe na tym forum. Niestety było ryzyko, że ktoś weźmie to na poważnie i bedę zmuszony czytać bezsensowne posty
a) odpowiadające na główny wątek
b) rugające założyciela i autorytatywnie twierdzące, że temat jest idiotyczny

Oczywiscie to może śmieszyć, ale czy jest takie świeże? Poza tym brakuje tu osób, które pociągnęły by to w jakimś sensownym kierunku. A szkoda, bo czasem dobrze przeczytać inteligentną kpinę.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8645
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2005, 18:52

piotrek - lubie Cie, bo zawsze masz cos do powiedzenia, i najczesciej na temat, ale tym razem piwus zrobil bardzo dobrze zamykajac ten temat, za duzo jest takich tematow, a tak wogole to popelniles tam tyle bledow ortograficznych ze szkoda gadac :roll:

p.s. - moderatorzy coraz lepiej dzialaja :) kiedys tez marudzilem ze zle "czyszcza" forum, ale teraz mam o nich coraz to lepsze zdanie :)

TAK TRZYMAC :!:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 cze 2005, 19:11

za duzo jest takich tematow, a tak wogole to popelniles tam tyle bledow ortograficznych ze szkoda gadac
a nie zauważyłeś że to było specjalnie????

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 cze 2005, 19:14

No cóż jak to mawiają mądrzy ludzie co się stało to się nie odstanie. Nie mam innego wyboru jak poprostu wybaczyć moderatorowi Piwusowi jego zachowanie które poniekąt było słuszne.
Do modertora MC'tomus. Twoje argumenty do mnie nie trafiają. Bo cała konstrujca forum(tego konkretnego pilka.pl)polega na zakładaniu tematu
na każdy osobny wątek. Bo czy fani Mialnu nie mogliby porozmawiać o transferach w temacie ' Transfery-Włochy'(czy jakoś tak) zamiast tworzyć kolejny ,albo w teamcie Mialn dookoła klubu?? Czy wogóle nie lepiej by byłoutworzyć jeden temat np Liga włoska i tam omawiać wszystkie sprawy z nim związane. Bo wychodzi na to ,że w każdym podtemacie jest omawiane dokładnie to samo. Tyczy się to także innych lig.
Co do tematów 'naj'. Nie mam pojęcia dlaczego jeszcze nie zostały zamknięte. Każdy wymienia tam po 2,3 nazwiska bez żadnej argumentacji. Są trzy wyjścia: 1) Dajemy szanse tym tematą i jeśli pokaża ,że pisanie w nich nie ogranicza się do pojędyńczych nazwisk zostawiamy. 2) zamykamy. 3) przenosimy wszelkiego rodzaju plebiscyty do dzialu rozrywka albo
To są tylko moje sugestie 8)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 cze 2005, 19:17

piotrek256 pisze:Co do tematów 'naj'. Nie mam pojęcia dlaczego jeszcze nie zostały zamknięte. Każdy wymienia tam po 2,3 nazwiska bez żadnej argumentacji. Są trzy wyjścia: 1) Dajemy szanse tym tematą i jeśli pokaża ,że pisanie w nich nie ogranicza się do pojędyńczych nazwisk zostawiamy. 2) zamykamy. 3) przenosimy wszelkiego rodzaju plebiscyty do dzialu rozrywka albo
To są tylko moje sugestie 8)
Zgadzam się w 100% z Piotrkiem.
TEMATY 'NAJ...' POWINNY BYĆ ZAMYKANE.

EDIT:
Piotrek a kto założył temat ' Najlepsi piłkarze z długimi włosami'? :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”