FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1376

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 cze 2011, 14:45

Zaintrygowało mnie jednak to:
No co :P Moja 'nielubosc' do Barcy zaczela sie dopiero niedawno. Ogolnie sentymentalny ze mnie gosc jest :lol: Barce Cruyffa,a potem Kluiverta,Rivaldo i Savioli bardzo lubilem i szanowalem :P kiedys nawet kibicowalem Blaugranie

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 cze 2011, 17:24

Dr.Football1 pisze:kiedys nawet kibicowalem Blaugranie
Proponowałbym Ci to wykasować albo przynajmniej jeszcze bardziej zmniejszyć czcionkę :lol: :wink:

Zaproponowany przez Ciebie temat podejmę w innym czasie. Oczywiście postaram się wykonać to w niedalekiej przyszłości, ale jednak nie teraz :P

http://www.blaugrana.pl/news/7233/thiag ... liczy.html
„To wyróżnienie, że inne kluby pytają o moją sytuację, ale jestem zawodnikiem Barcelony, chcę nadal być jej częścią, a klub dał mi do zrozumienia, że na mnie liczy”.
Choć nie raz zwracano mu uwagę na jego pewność siebie, Alcántara wie co zrobić, by na stałe zadomowić się w zespole Guardioli:
„Być cicho i słuchać”.

Thiago zapewnia też, że pomimo mnóstwa plotek dotyczących jego przyszłości, stara się trzymać na uboczu tych wszystkich spekulacji.
Zajebiście :]

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 cze 2011, 21:34

Dr.Football1 pisze:Ogladam sobie wlasnie mecz Sampdoria - Barca z 92 roku. Ktora Blaugrana byla dla Was lepsza ? Ta z lat 90 czy ta wspolczesna ? Ja obecnej Barcy nie cierpie,ale Cruyffowa wrecz ubostwiam. Stoichkov,Laudrup,Koeman,Salinas,Zubi,mlody Ferrer,Romario i cala reszta. To byla wielka ekipa aczkolwiek troche bardziej 'ludzka' niz ta dzisiejsza. Co o tym myslicie ?

Sorki jezeli zasmiecam,ale tak mnie na wspominki wzielo :wink:
nie wiem jak mozna uwielbiac dream team i nie cierpiec obecnej barcelony. powaznie nie wiem

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 cze 2011, 21:48

rkoeman pisze:nie wiem jak mozna uwielbiac dream team i nie cierpiec obecnej barcelony. powaznie nie wiem
To pewnie dlatego,ze w 94 nie bylo jeszcze na swiecie ludzi takich jak Ty czy pasza. Bez urazy. No hard feelings.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 cze 2011, 21:54

Akurat o 1994 starsi fani Barcelony woleliby chyba na zawsze zapomnieć :lol:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 cze 2011, 21:56

Oj porabalo mi sie :lol:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 cze 2011, 22:08

W 1994 roku to inny dream team klepnął Blaugrane w Finale jak mało kto był w stanie tak zmiażdżyć rywala w meczu o tak wielkim ciężarze gatunkowym :wink:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 cze 2011, 22:30

niestety pilkarze barcelony nie spodziewali sie ze wygraja lige w ostatniej kolejce i nie poradzili sobie z radoscia. do tej pory w katalonii ludzie polotkuja o tym kto ile wypil

a szkoda bo mogl byc wielki mecz a nie wielki wpierdol jaki spuscila nam najlepsza druzyna przelomu lat 80 i 90-tych

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 cze 2011, 22:35

Dr.Football1 pisze:
rkoeman pisze:nie wiem jak mozna uwielbiac dream team i nie cierpiec obecnej barcelony. powaznie nie wiem
To pewnie dlatego,ze w 94 nie bylo jeszcze na swiecie ludzi takich jak Ty czy pasza. Bez urazy. No hard feelings.
bylem. i nie mialem wtedy 7 latek. wiec pudlo

widze ze twoja znajomosc historii barcelony jest wielka skoro pomylil ci sie rok 92 z 94

to swiadczy o wartosci tego co piszesz

ale moze odpowiesz - argumentujac - co mial takiego dream team cruyffa czego nie ma teraz druzyna guardioli?

dopracowana do perfekcji gra w trojkatach (kto pamietam druzyne cruyffa i oglada teraz obecna barcelone wie o czym mowa)? rola bocznych obroncow? grajacy miedzy liniami pomocnik? uniwersani atakujacy bedacy pierwsza linia obrony w wypadku straty pilki?

naprawde nie rozumiem

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 11 cze 2011, 22:41

Wtedy pewnie nie bylo jeszcze takiej ilosci zraszaczy. :lol:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 cze 2011, 22:47

Ja dream temu nie pamiętam bo miałem 6 lat w 94 roku w związku z tym chciałem się spytać czy tamten zespół jak mu nie szło również zachowywał się tak buracko jak obecna Barcelona? Czyli wymuszenia żółtych kartek, symulacje, cała drużyna wokoło sędziego, prowokowanie rywali?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 cze 2011, 22:49

ale moze odpowiesz - argumentujac - co mial takiego dream team cruyffa czego nie ma teraz druzyna guardioli?
Stoichkova,Salinasa,Laudrupa,Zubiego i paru innych pilkarzy,ktorych bardzo lubilem/lubie. Nigdzie nie napisalem: 'uwielbiam styl Barcy z 92',napisalem,ze uwielbiam sama druzyne. Zreszta obecna tiki taka tez mnie nie podnieca,a z zawodnikow lubie jedynie Bojana,Erica i kilku malolatow.

Pomylilem 94 z 92. Wow. Pozwij mnie :lol:
bylem. i nie mialem wtedy 7 latek. wiec pudlo
Sorki,pomylilem sie co do twojego wieku,ale napinasz sie na tym forum jak gowniarz,wiec mialem do tego prawo :wink:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 cze 2011, 23:09

Kamil232 pisze:Ja dream temu nie pamiętam bo miałem 6 lat w 94 roku w związku z tym chciałem się spytać czy tamten zespół jak mu nie szło również zachowywał się tak buracko jak obecna Barcelona? Czyli wymuszenia żółtych kartek, symulacje, cała drużyna wokoło sędziego, prowokowanie rywali?
nastepny uwierzyl w brednie mourinho

ogladales wszystkie mecze z 4 wiosennych gran derbow? jezeli tak to jakim cudem nie zauwazyles kladacego sie di marii, koszacego wszystkich rowno z trawa pilkarzy realu oraz ciaglego skakania do sedziego?

chyba ze nie ogladales i nie mamy o czym dyskutowac :)

dr football - pomyliles sie mysle mylac mnie z gowniarzem ktory napina sie w necie a na zywo go nie ma. to wielkie pudlo. to ze bronie barcelony przed atakiem bezmozgiej masy ktorzy wierza w brednie kogos takiego jak mou nie oznacza ze jestem taki jak oni

widze bzdure to ja komentuje. tak to dziala. widze trolla ktory sie strasznie napina to proponuje by wpadl obejrzec z nami mecz. to wszystko

w 1991 roku widzialem pierwszy mecz barcelont na stadionie. tak sie sklada ze byl to mecz z realem w madrycie przed ktorym to pilkarze realu robili to co beda robili ponownie w tym roku czyli szpaler. uwierz mi ze mam uczulenie na galopujaca glupote i hejtersow ktorych tworzy internet. dlatego ostatnimi czasy tak rzadko czytuje to forum mimo ze wiekszosc ludzi jest tu na poziomie ktory niestety psuje garstka malo rozgarnietych dzieciakow

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 11 cze 2011, 23:13

Jak tam rkoeman spotkales sie w koncu z MVB? Slyszalem ze w gadce to mocny jestes, a jak przyjdzie co do czego, to unikasz kontaktu. Juz wiadomo czemu kibicujesz akurat Barcelonie. :lol:

EOT :P

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2878

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 cze 2011, 23:18

Dream team to miał Milan w 94 co pokazał dobitnie finał tak gwoli ścisłości. :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”