Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » dzisiaj, 14:25
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » dzisiaj, 14:26
No bo z tego dało się wywnioskować, że będziesz chciał iść przez ten Kraków nocą w jakichś barwach klubowych
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » dzisiaj, 14:34
Dla mnie gówniarze to są 18-20 latkowie. Dla Ciebie pewnie 14-15 patrząc na Twój całokształt na tym forumjohny batonik pisze: ↑dzisiaj, 14:25Czyli gówniarzy się boisz? Może faktycznie jakaś siłka niech wleci
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 56 min temu
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 52 min temu
johny batonik pisze: ↑56 min temu18-20 to już mężczyźni. A skoro dla Ciebie są gówniarzami, to musisz mieć pewnie około 40 lat. Jeśli boisz się 18latków w nocy, mając 20 lat więcej doświadczenia, to normalnie kup karnet na siłownię, jakieś białko. Raczej żadna banda 18latków nie wyskoczy do normalnie wyglądającego 40latka, ale skoro masz obawy to chyba suchoklates jesteś.
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 51 min temu
Jak 15-latkowie sie bawia w takie rzeczy to jeszcze troche rozumiem ze ponosi ich mlodziencza fantazja. Takie sytuacje w wieku 18-20 lat to juz powazny alarm, ze trzeba udac sie do specjalisty, ale jesli to nie ustaje z wiekiem i nadal komus cisnienie podnosi, bo widzi koszulke w innych barwach to juz czysty psychiatryk, zwlaszcza jak nie moze sie opanowac i konczy sie to zaczepka w obojetnie jakim charakterze.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 50 min temu
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 49 min temu
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 44 min temu
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 42 min temu
Co ciekawe gdzie w Europie na meczu nie bylem, to takich sytuacji nie bylo.piotrcies pisze: ↑49 min temuJa pierdolę, co za typ.
Normalny człowiek nie ma ochoty się z nikim konfrontować, woli sobie normalnie spokojnie iść przez miasto, ale troglodyta od razu wyjedzie z prawem pięści i argumentem, że można być silniejszym i spuścić im wpierdol. Lol
Raz, że na pewno jesteś taki chojrak, że sam dasz radę 3 czy 4 gościom na raz. Gratki
A dwa, że nawet jeśli, to spokojne przejście przez miasto > walka z kimkolwiek.
Badboy normalne pytanie zadał, bo nie chce z nikim wchodzić w utarczki i 90 procent normalnych ludzi pomyśli to samo, bo nikt nie chce się mierzyć na ulicy, ale wjedzie taka persona ze swoimi prostackimi radami. No co za cymbał.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 39 min temu
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 36 min temu
Kraków to jest najbardziej patologiczne miasto w kraju, ale nie aż tak. Badboy pewnie z domu rzadko wieczorami wychodzi, stąd brak elementarnej wiedzy.johny batonik pisze: ↑39 min temuA jeśli mówimy o zwykłym powrocie do domu o północy w Krakowie, to dlaczego ktoś miałby zaczepiać 40latka z kobietą, co to jest codzienność życia w Polsce?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 32 min temu
no to zaraz matt mi da ostrzeżenie, wielkie mi rzeczy.johny batonik pisze: ↑39 min temuDlaczego mnie obrażasz? Jesteś ponad regulaminem forum, który sam stworzyłeś?
chłopak nie zna Krakowa i spytał, czy jest tam bezpiecznie, czy można dostać wpierdol (wszędzie można, ale są miejsca, w których ryzyko jest większe, są takie, w których jest mniejsze) i ot cała sprawa. A ty od razu komentarze, że powinien kilku gościom wpierdol spuścić, chyba że jest pizda, nie facet. Loljohny batonik pisze: ↑39 min temuZostało zadane pytanie jaką drogą wracać aby nie mieć nieprzyjemności, to DDK mu odpisał, że normalnie niech wraca tymi ulicami. Polska to nie jest jakiś kraj trzeciego świata aby co chwile być zaczepianym na ulicy i dostawać oklep.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 27 min temu
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 23 min temu
Napisałpiotrcies pisze: ↑32 min temuchłopak nie zna Krakowa i spytał, czy jest tam bezpiecznie, czy można dostać wpierdol (wszędzie można, ale są miejsca, w których ryzyko jest większe, są takie, w których jest mniejsze) i ot cała sprawa. A ty od razu komentarze, że powinien kilku gościom wpierdol spuścić, chyba że jest pizda, nie facet. Lol
Więc można wywnioskować, że nie chce zapobiegać nieprzyjemnym sytuacjom, skoro chciałby o północy iść w koszulce klubowej. A jak grasz w głupie gry, to zdobywasz głupie nagrody. Jednak czasami użytkownik Badboj nie wie co pisze, a potem innym wmawia, że źle zrozumieli.BadBoy pisze: ↑dzisiaj, 14:01Tchórza to Ty wśród znajomych szukaj. Zadałem normalne proste pytanie bo akurat znając środowisko kibicowskie bardzo dobrze to nie mam zamiaru trafić na jakieś osiedle gdzie takie patusy jak np Ty, dla których krojenie koszulek kibicom innych drużyn jest czymś normalnym, wyskoczą do mnie w 5 bo na solo to już strach i będą coś pierdolić o barwach
Nie uciekniesz z kobietą. Kobiety nie potrafią szybko biegać. Musisz się skonfrontować aby dać jej czas na ucieczkę i sprowadzenie pomocy.
johny batonik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio