ile ma lat Twoja córka że znajomi komentują negatywnie opróżnianie zmywarki?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 05 maja 2026, 14:18
ile ma lat Twoja córka że znajomi komentują negatywnie opróżnianie zmywarki?
Eyesmon
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 05 maja 2026, 15:02
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 05 maja 2026, 15:07
Zależy jak wysoko są półki z naczyniamiNoName1989 pisze: ↑05 maja 2026, 15:02Moja córka w tym roku skończy 8 i też sama opróżnia i napełnia zmywarkę, jestem wyrodnym ojcem?![]()
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 05 maja 2026, 15:12
Pzszerm organizuje dla zawodników karierę dwutorową i pomaga przy organixzacji indywdualnego trybu zajęc na studiach dla zawodników.matt_ pisze: ↑05 maja 2026, 12:41Jak Szymon Kołecki był prezesem związku podnoszenia ciężarów to organizował młodym zawodnikom kursy językowe, egzaminy na prawo jazdy itd. Niestety, takie jest życie. Nawet w I lidze koszykarzy (zaplecze Basket Ligi) wielu graczy łączy uprawianie sportu z pracą. Podobnie jest zapewne w Ekstralidze rugbystów, bo z tego co zarabiają ciężko utrzymać rodzinę.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 05 maja 2026, 15:23
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 maja 2026, 15:30
11,5, tak jak wspomniał Kostek. A to była rozmowa ze z rodzicami starszych od niej zawodniczek – o pralkach i zmywarkach. Już im nie mówiłam, że kawę też robi i herbatę xd
Haha, no tak. To musiałbyś tu być, żeby wiedzieć jak jest
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 maja 2026, 15:32
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 maja 2026, 15:33
Oczywiście że mnie tam nie ma w Czewie, ale piszesz że marzysz o tym, żeby w koncu mieć wolne od oglądania gry córki. To jest właśnie narzekanie imho.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 05 maja 2026, 15:36
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 05 maja 2026, 15:38
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 maja 2026, 15:39
Si batoniku, Konstanty mam na imię.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 05 maja 2026, 15:40
To chyba musiał być naprawdę nieporadny albo pracować na pół etatu.sickstick pisze: ↑05 maja 2026, 15:32Mam kumpla który jest fizjo (przez moment pracował nawet dla reprezentacji Polski siatkarzy i masował po udach samego Kurka) i baaaardzo długo jego wypłata była w okolicach najniższej krajowej (nawet w czasach pracy dla kardy). Obecnie jest masażystą w jakiejś klinice i finasowowo jest już nieco lepiej, ale wciąż słabo.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 maja 2026, 15:57
Ja uważam że jakieś takie wyznaczanie progów na podstawie swojej historii życia jest bez sensu. Każdy jest inny, ma inny dom, inaczej się rozwija. Jak w wieku 8 lat nie chodzi samodzielnie do szkoły to jest upośledzone, jak w wieku 10 lat nie potrafi sobie odgrzać obiadu to jest upośledzone, ect. To może pójdziemy dalej z taką analogią - jak facet w wieku 30+ nie zarabia powyżej 10k netto miesięcznie to znaczy że jest nieudacznikiem życiowym. Zgadzasz się?
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 maja 2026, 15:59
To ty napisałeś, ale faktem jest że w mojej podstawówce chyba 80% klasy wracało same.
Czy nieudacznikiem to nie wiem, ale z całą pewnością coś poszło nie tak.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio