Nie ma wielu przeciwników powoływania tego zawodnika. Jest wielu przeciwników powoływania do kadry ludzi, którzy z Polską mają naprawdę niewiele wspólnego.JakubG pisze:Owszem jest wielu wrogów powoływania tego zawodnika do reprezentacji
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 mar 2008, 14:05
Nie ma wielu przeciwników powoływania tego zawodnika. Jest wielu przeciwników powoływania do kadry ludzi, którzy z Polską mają naprawdę niewiele wspólnego.JakubG pisze:Owszem jest wielu wrogów powoływania tego zawodnika do reprezentacji
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 03 mar 2008, 19:22
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: madriano » 03 mar 2008, 21:22
madriano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 mar 2008, 0:26
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 04 mar 2008, 1:42
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 mar 2008, 20:37
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 mar 2008, 20:07
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 mar 2008, 20:18
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 mar 2008, 22:58
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 kwie 2008, 15:08
Jeśli pojedzie kosztem Majewskiego, na co się zanosi, to nie zdziwiłbym się, jeśli zrobią Rogerowi piekło na ziemi w kadrze.Bienias pisze: Mam nadzieje ze Roger dostanie powolanie i sie sprawdzi w kadrze. Umiejetnosci ma ale czy dotychczasowi kadrowicze dadza mu sie zaklimatyzowac?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 kwie 2008, 15:17
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 kwie 2008, 15:19
I miałby grać na prawym skrzydle? Roger?Bienias pisze:Dla mnie moze jechac kosztem Lobodzinskiego
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 kwie 2008, 15:21
moze nawet za niego siedziec na trybunach bo jak tylko znowu zobacze jak on przyjmuje pilke to chyba wogole kieliszka znowu nie utrzymam w dloni a wodka stanie mi w gardle.Wilmore pisze:I miałby grać na prawym skrzydle? Roger?Bienias pisze:Dla mnie moze jechac kosztem Lobodzinskiego
Bienias
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 16 kwie 2008, 16:40
Polska może być nie tylko dla Polaków. Niemcy przyjmują każdego dobrego piłkarza z otwartymi ramionami i mają wyniki. Widać sam zainteresowany też chce pokazać się bogaczom z Europy i przy okazji grać z orłem na piersi. Roger to dobry piłkarz, więc kadrze się przyda. Wolę jego oglądać na boisku niż nasze "gwiazdy", o których poziomie przekonywaliśmy się w meczach na poprzednich MŚ w Korei i Niemczech.
some1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio