Mozecie poprawic literowke w jednym z dzialow : [
Polityka, wydarzenia, fakty, infromacje
Pozdrawiam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 gru 2005, 15:21
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 gru 2005, 13:13
Ponawiamcloner pisze:Mala sugestia dla Administracji :
Mozecie poprawic literowke w jednym z dzialow : []
Pozdrawiam
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 gru 2005, 14:04
W przeciwienstwie do Ciebie niektórzy maja inne zajecian niz 24h odwiedzanie forum.Czy ta sprawa jest tak wazna ze nie mozna uaktywnic PW.Jesli tak zle jest Ci na pilka.pl to zawsze mozesz załozyc swoje własne prywatne forum na którym bys cały dzien poprawiał bledy.Przemysl to.Czy jestescie az tak zajeci, ze sprawami forum sie nie zajmujecie
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 gru 2005, 15:08
w przeciwienstwie do Ciebie staram sie, zeby forum pilka.pl wygladalo dobrze, pieknie, i bez bledowBabel pisze:W przeciwienstwie do Ciebie niektórzy maja inne zajecian niz 24h odwiedzanie forum.Czy ta sprawa jest tak wazna ze nie mozna uaktywnic PW.Jesli tak zle jest Ci na pilka.pl to zawsze mozesz załozyc swoje własne prywatne forum na którym bys cały dzien poprawiał bledy.Przemysl to.
pozdrawiam
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 gru 2005, 15:31
a z ta literówka pilka.pl wyglada źle, brzydkocloner pisze:w przeciwienstwie do Ciebie staram sie, zeby forum pilka.pl wygladalo dobrze, pieknie, i bez bledow
moze najwyzszy czas na nie wróciccloner pisze:moze mam/mialem swoje forum
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 gru 2005, 14:04
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 gru 2005, 17:15

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 28 gru 2005, 12:06
Otóż chce dodać newsa na stronę główną. Mam fajnego o Wichniarku, ale kiedy tylko kilknę na stronie 'Dodaj newsa' to mi sie zawiesza cały serwis, kilka razy próbowałem i ciągle to samo. Poprawcie to.
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 gru 2005, 12:21
Spokojnie, dlaczego sie bulwersujesz? Po pierwsze - sa swieta, przerwa swiateczna. Jak juz pisal Kostek na stronie glownej - do 2 stycznia serwis moze pracowac na "zwolnionych obrotach", bo przeciez kazdy ma rodzine, moze gdzies wyjechac korzystajac z chwili wolnego. Po drugie - jak to jest jakis blad to raczej musi sie tym zajac Dzidzius, a ten ostatnio bywa rzadko, z powodow osobistych. Na pewno twoj news jest ciekawy, ale po co robic tyle szumu? Jezeli ktos bedzie mogl temu zaradzic, to nie boj sie - poinforuja Cie. Pozdrawiam i zycze wiecej cierpliwosci.kama_reda pisze:Widzę, że administratorzy mają to wszystko w dupie. Nie wierzę, żeby nie mieli czasu zajrzeć do tego tematu, a ten temat powinien ich interesować najbardziej.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 28 gru 2005, 12:58
Zapewniam Cie - nie maja czasu zajrzec do tego tematu. W ostatnich tygodniach jedynym 'czynnym' administratorem jest Aga, ale ona nie zajmuje sie sprawamy natury technicznej.kama_reda pisze: Widzę, że administratorzy mają to wszystko w dupie. Nie wierzę, żeby nie mieli czasu zajrzeć do tego tematu, a ten temat powinien ich interesować najbardziej.
Z góry prosimy o cierpliwość.
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 sty 2006, 14:38
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 04 sty 2006, 17:33
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sty 2006, 17:39
jak tendencyjne to po co piszesz? żeby nabić ?creek pisze:mam jedno tendencyjne pytanko co sie stalo z tematem Inter Mediolan i Mercato Nerazzurich????
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 04 sty 2006, 17:47
nie jestem adminem ale powiem Ci ze istnieje taka mozliwosc, napisz meila o usuniecie i tylko czekac bo oni maja ostanio bardzo bardzo malo czasucreek pisze:mam jedno tendencyjne pytanko co sie stalo z tematem Inter Mediolan i Mercato Nerazzurich????
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 sty 2006, 22:03
Wiem ze Admini sa zajęci i nie opłaca sie w ogóle pisac do nich PW.Cierpliwosc ma swoje granice i jednak wypadało by zrobic cos w tym kierunku aby przywrócic teamty: zbiorczy Interu i Mercato Interu(dziwne ze dwa tematy dotycza Interu).Mam nadzieje ze nie jest to kolejna manipulacja i prowokacja ze strony władzy.fieldy pisze:i już pisał któryś z modów że trzeba się w cierpliwość uzbroić, bo to dzidziuś musi coś zadziałać
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio