Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8641
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 gru 2005, 15:21

Mala sugestia dla Administracji :

Mozecie poprawic literowke w jednym z dzialow : [ :?: ]
Polityka, wydarzenia, fakty, infromacje

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 gru 2005, 13:13

cloner pisze:Mala sugestia dla Administracji :

Mozecie poprawic literowke w jednym z dzialow : [ :?: ]
Polityka, wydarzenia, fakty, infromacje

Pozdrawiam
Ponawiam :!:
Moglby ktos z Administracji poprawic ta literowke :?:
Czy jestescie az tak zajeci, ze sprawami forum sie nie zajmujecie :?:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 gru 2005, 14:04

Czy jestescie az tak zajeci, ze sprawami forum sie nie zajmujecie
W przeciwienstwie do Ciebie niektórzy maja inne zajecian niz 24h odwiedzanie forum.Czy ta sprawa jest tak wazna ze nie mozna uaktywnic PW.Jesli tak zle jest Ci na pilka.pl to zawsze mozesz załozyc swoje własne prywatne forum na którym bys cały dzien poprawiał bledy.Przemysl to.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 gru 2005, 15:08

Babel pisze:W przeciwienstwie do Ciebie niektórzy maja inne zajecian niz 24h odwiedzanie forum.Czy ta sprawa jest tak wazna ze nie mozna uaktywnic PW.Jesli tak zle jest Ci na pilka.pl to zawsze mozesz załozyc swoje własne prywatne forum na którym bys cały dzien poprawiał bledy.Przemysl to.
pozdrawiam
w przeciwienstwie do Ciebie staram sie, zeby forum pilka.pl wygladalo dobrze, pieknie, i bez bledow :!:
a Privow nie wysylam, bo juz kiedys juz nie raz wyslalem, i nigdy odpowiedzi nie dostalem :evil:

a skad wiesz :?: moze mam/mialem swoje forum :?:
jak nie wiesz - nie pisz :!:
Przymysl to.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 gru 2005, 15:31

cloner pisze:w przeciwienstwie do Ciebie staram sie, zeby forum pilka.pl wygladalo dobrze, pieknie, i bez bledow
a z ta literówka pilka.pl wyglada źle, brzydko
cloner pisze:moze mam/mialem swoje forum
moze najwyzszy czas na nie wrócic
Jakby Ci to powiedziec zebys nie poczuł sie urazony:jestes strasznie upierdliwy.Źli modzi, admini wszyscy sa przeciwko Tobie, pozujesz na ostaniego sprawiedliwego forum niestety nie widzisz błedów u siebie
Dobra koncze OT

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 gru 2005, 14:04

Otóż chce dodać newsa na stronę główną. Mam fajnego o Wichniarku, ale kiedy tylko kilknę na stronie 'Dodaj newsa' to mi sie zawiesza cały serwis, kilka razy próbowałem i ciągle to samo. Poprawcie to.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 gru 2005, 17:15

taki błąd mi wyskakuje od jakiegoś czasu, jak się domyślam pewnie didzius musi się tym zająć ? Więc informuje, że bład ten przeszkadza w użytkowaniu :evil: Obrazek

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 28 gru 2005, 12:06

Otóż chce dodać newsa na stronę główną. Mam fajnego o Wichniarku, ale kiedy tylko kilknę na stronie 'Dodaj newsa' to mi sie zawiesza cały serwis, kilka razy próbowałem i ciągle to samo. Poprawcie to.

Widzę, że administratorzy mają to wszystko w dupie. Nie wierzę, żeby nie mieli czasu zajrzeć do tego tematu, a ten temat powinien ich interesować najbardziej.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 gru 2005, 12:21

kama_reda pisze:Widzę, że administratorzy mają to wszystko w dupie. Nie wierzę, żeby nie mieli czasu zajrzeć do tego tematu, a ten temat powinien ich interesować najbardziej.
Spokojnie, dlaczego sie bulwersujesz? Po pierwsze - sa swieta, przerwa swiateczna. Jak juz pisal Kostek na stronie glownej - do 2 stycznia serwis moze pracowac na "zwolnionych obrotach", bo przeciez kazdy ma rodzine, moze gdzies wyjechac korzystajac z chwili wolnego. Po drugie - jak to jest jakis blad to raczej musi sie tym zajac Dzidzius, a ten ostatnio bywa rzadko, z powodow osobistych. Na pewno twoj news jest ciekawy, ale po co robic tyle szumu? Jezeli ktos bedzie mogl temu zaradzic, to nie boj sie - poinforuja Cie. Pozdrawiam i zycze wiecej cierpliwosci.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 28 gru 2005, 12:58

kama_reda pisze: Widzę, że administratorzy mają to wszystko w dupie. Nie wierzę, żeby nie mieli czasu zajrzeć do tego tematu, a ten temat powinien ich interesować najbardziej.
Zapewniam Cie - nie maja czasu zajrzec do tego tematu. W ostatnich tygodniach jedynym 'czynnym' administratorem jest Aga, ale ona nie zajmuje sie sprawamy natury technicznej.

Zreszta jak napisalem w pierwszym poscie:
Z góry prosimy o cierpliwość.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 01 sty 2006, 14:38

Mam pytanie do adminów czy istnieje możliwość usunięcia starego konta :?:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 04 sty 2006, 17:33

mam jedno tendencyjne pytanko co sie stalo z tematem Inter Mediolan i Mercato Nerazzurich????

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sty 2006, 17:39

creek pisze:mam jedno tendencyjne pytanko co sie stalo z tematem Inter Mediolan i Mercato Nerazzurich????
jak tendencyjne to po co piszesz? żeby nabić ? :lol:
pewnie zniknęły tak jak np. "kto to" :cry:
i już pisał któryś z modów że trzeba się w cierpliwość uzbroić, bo to dzidziuś musi coś zadziałać

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 04 sty 2006, 17:47

creek pisze:mam jedno tendencyjne pytanko co sie stalo z tematem Inter Mediolan i Mercato Nerazzurich????
nie jestem adminem ale powiem Ci ze istnieje taka mozliwosc, napisz meila o usuniecie i tylko czekac bo oni maja ostanio bardzo bardzo malo czasu :) ale wszystko ma wrocic do normy :)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 sty 2006, 22:03

fieldy pisze:i już pisał któryś z modów że trzeba się w cierpliwość uzbroić, bo to dzidziuś musi coś zadziałać
Wiem ze Admini sa zajęci i nie opłaca sie w ogóle pisac do nich PW.Cierpliwosc ma swoje granice i jednak wypadało by zrobic cos w tym kierunku aby przywrócic teamty: zbiorczy Interu i Mercato Interu(dziwne ze dwa tematy dotycza Interu).Mam nadzieje ze nie jest to kolejna manipulacja i prowokacja ze strony władzy.
Najczesciej własnie w tych tematach staram sie udzielac i troche zmuła ze własnie ich nie ma.Tego pierwszego nie widac juz od kilku dni.Napewno jakby w tej sprawie zainterweniowali moderatorzy to skutecznosc działania administracji mogła byc wyższa.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”