Absolutnie rozumiem to podejscie. Ta druzyna jest na dobrej drodze aby zapisac sie w historii jako ci którzy nie wygrali tyle ile mogli, a nawet ile powinni byli wygrać. To była, wciaz jest w sumie, kosmiczna druzyna. Jedna z najlepszych w historii Liverpoolu, a to duzo znaczy. To jest przygnebiajace jak sie o tym pomysli ale w sumie to jest cos na co nie mamy wpływu. Trzeba docenic to co robi Klopp z Liverpoolem i cieszyc sie tymi czasami bo... to nie bedzie trwało wiecznie. Jak ktos dorastał patrząc na Liverpool tak jak teraz patrza kibice Manczesteru United na ich druzyne, a nawet gorzej, bo w swiadomosci, ze nawet jakbysmy chcieli, znalezli odpowiednich ludzi to i tak, finansowo, nie ma szans konkurowac z najlepszymi w lidze, to nie moze nie cenic czasow jakich dozył. Tego małego cudu, który niemal sezon w sezon dzieje sie na naszych oczach. Tyle.Sergek pisze: ↑29 maja 2022, 22:41przyznam szczerze, ze mam troche dosc - liga znowu przegrana i znowu z roznica punkta, final lm przegrany w bardzo denerwujacy sposob
nawet jak dzis zobaczylem komentarze kloppa, ze za rok wrocimy silniejsi to jak zawsze to wywolywalo usmiech na mojej twarzy tak teraz pierwsze co pomyslalem to to ze nie chce i jestem tym troche zmeczony.
za absolutnie dobre kilka sezonow pucharowo bedziemy mieli absolutne minimum. dramat
dodatkowo obsral mnie dzis ptak i oficjalnie nie mam juz zerowego pitu. thx im out
Nie no, badzmy powazni. Liverpool nie moze sobie pozwolic by zatrzymac Mane czy Salaha nie zwracajac uwagi na koszta jakie to za zoba by niosło. Obaj walcza o ostatni wielki kontrakt w karierach i nie ma sie co dziwic, ze chca wycisnac ile sie da. A ptrzac ile zarabiaja najlepsi u bezposredniej (i tej troche dalszej) konkurencji, mozna zrozumiec ich żądania. Salah, bo to głownie o jego negocjacjach sie mowiło/pisało, miał podobno wyjsc z propozycja 500tys tygodniowo. Klub był w stanie dac mu 250tys lol. Z ostatnich doniesien mozna wyczytac, ze klub jest gotowy dac mu 300, moze troche ponad ale Salah podobno chce 400 albo blisko tego, co nazwał w jakims wywiadzie rozsądnymi żadaniami.. Wydaje mi sie, ze sie nie dogadaja, chociaz róznie bywa. Liverpool nie moze sobie pozwolic na rozjebanie struktury płac bo nie stac ich na to, by za chwilke za momencik miec taki sam problem z vanDijkiem, Robertsonem, Arnoldem, Allisonem etc. Płace by zjadły wiekszosc dochodow i o rozbudowie stadionu, transferach moznaby było zapomniec.Delpiero14 pisze: ↑30 maja 2022, 20:21Może Liverpoolowi nie zależy żeby go zatrzymywać? Ma już 30 lat, młodszy nie będzie, to pewnie ostatni dzwonek żeby coś na nim zarobić.
Diaz przychodził jako uzupelnienia składu, a nie zastępca/nastepca którekolkolwiek z obecnych piłkarzy. Na nastepca Mane podobno gorączkowo pracuja ale ciezko teraz stwierdzic kto to mógłby byc. Tych dziesiatek plotek transferowych nie ma za bardzo sensu cytowac.