Virtual Soccer - Strona 10

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

Re: Virtual Soccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 paź 2013, 15:44

Carbon pisze:Hm, zaraz po golu pisało, że Aguero. Ale w tej samej minucie Argentyńczyk nie wykorzystał karnego, więc może to Howard jakoś wbił do swojej. Tak czy siak, demon miałby strzelonego pierwszego gola w sezonie. :D
W II kolejce strzelił mi van Persie :naughty: A teraz tak czy siak w tej kolejce nie wystawiłem Aguero także problem z głowy :P

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 05 paź 2013, 15:48

Fakt, przypadkowo Ci w kolejce nie dopisałem do wyniku. :P Już zmieniam tabelę.

Śmieszny ten samobój Howarda, Aguero trafił z karnego w słupek, Tim się tam rzucił i piłka odbiła się w niego od słupka. Więc liczymy jednak jako samobój.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6198
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 paź 2013, 15:58

Carbon pisze:Fakt, przypadkowo Ci w kolejce nie dopisałem do wyniku. :P Już zmieniam tabelę.
Nie zmieniaj. Nie chcę wyjść na grubą rudą dziewczyną, która kapuje pani z matematyki że Jasio nie odrobił zadania domowego, ale...
Carbon pisze:Mam to w Dupie 1 - 2 Bycze Bysiory FC
[Buffon - Van Persie 1, Rivière vs. |De Gea [C] - Lewandowski 2, Maupay|]
Powinno być 0-2. Gol van Persiego zredukował się z czystym kontem De Gea. :)

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 05 paź 2013, 16:05

Dzięki za ogarnięcie, zastanawiałem się jakim cudem się pomyliłem. :roll:

Także demon, jednak to byłby Twój pierwszy gol. A Robin dziś nie gra, Moyes potwierdził. :D

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 05 paź 2013, 18:42

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 07 paź 2013, 21:21

Tabela po V kolejce zaktualizowana, wyniki macie pełne i oficjalne tutaj.

W najbliższy weekend nie gramy z błahego powodu - reprezentacje...

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 07 paź 2013, 21:26

No i kolejny punkcik do tabeli 8) W kolejce jest blad ale nie rzutuje on na wynik 0-0 (moj bramkarz nie grał)

Tak piszecie biedny Doktor a tak patrze na jego miejsce 1 12 z 15 pkt zdobyte i 9 bramek strzelonych a ja nawet bramki nie mam :rotfl4: Skoro on jest biedny to jak nazwac moja gre :lol:

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6198
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 paź 2013, 21:30

Doktor :brawo:

Te remisy mnie już powoli wk*... denerwują. Tymczasem okazuje się, że 2 graczy ma ich jeszcze więcej ode mnie.

Sądziłem że Falcao w słabej francuskiej będzie punktował jak LeBron w NBA, ale póki co szału nie ma. Żiru też ostatnio przygasł, ale specjalnie nie mam co z nim zrobić. Igła zdaje się kontuzja, Soldado póki co totalna porażka, Neymar gra fajnie, ale nie strzela jak Messi. O dziwo moim najpewniejszym punktem jest... Miśkiewicz :mrgreen:

Carbon - propsy, naprawdę fajna gra.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 07 paź 2013, 21:40

Tez mnie remisy denerwuja, co kolejke strzelam, czesto tez czyste konto, a trafiam tak ze przeciwnik tez punktuje, 4 remisy z kolei. Moglby sie karzelek wykurowac i walnac pare hattrickow ;d

Doktorek szacun, wypial sie na starcie na mainstreamowych CR i Messiego, a tutaj ladnie lideruje. A przyznam sie, ze nazwisko tego misia z Holandii widzialem pierwszy raz na oczy wlasnie przy jego skladzie ;)

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 07 paź 2013, 22:36

ddemon pisze:No i kolejny punkcik do tabeli 8) W kolejce jest blad ale nie rzutuje on na wynik 0-0 (moj bramkarz nie grał)
Fakt, dzięki spostrzegawczość. <tutaj powinna być emotka z okejką>

sickstick pisze:O dziwo moim najpewniejszym punktem jest... Miśkiewicz :mrgreen:
No i bardzo dobrą taktyką okazało się wybranie bramkarzy z dwóch najlepszych(?) polskich ekip. Masz przynajmniej pewność, że trafi Ci się jeszcze trochę czystych kont. :D

sickstick pisze: Te remisy mnie już powoli wk*.. . denerwują. Tymczasem okazuje się, że 2 graczy ma ich jeszcze więcej ode mnie.
cru pisze:Tez mnie remisy denerwuja, co kolejke strzelam, czesto tez czyste konto, a trafiam tak ze przeciwnik tez punktuje, 4 remisy z kolei.
No właśnie... Po przejrzeniu wyników dotychczasowych jestem załamany tymi remisami.

Garść statystyk:
Średnia goli na mecz: 1,36
Średnia remisów na kolejkę: 2,5 :!:
Średnia bezbramkowych remisów na kolejkę: 1,4
Średnia czystych kont na kolejkę: 4,4

Nieźle co? :D Mimo tego, że czyste konta nie zdażają się nawet w średnio każdym meczu, to i tak średnia goli jest bardzo, bardzo mała.
Stąd moja mała idea. Gramy w grę pierwszy raz, niektórzy być może do dziś mają problemy(mam nadzieję, że nie :D). W dodatku draft być może niektórzy potraktowali zbyt na lajcie. Chodzi mi o "uzupełnienia". Raz na trzy miesiące(czyli po jednym razie jesienią, zimą i wiosną) każdy z nas mógłby wymienić jednego piłkarza z własnego zespołu + dodajemy ligę portugalską. O pierwszej opcji myślałem jeszcze przy pisaniu regulaminu. Po prostu każdemu się zdarzy, że piłkarz złapie większą kontuzję i potrzebna będzie pauza. Wtedy wymieniamy go, ale TYLKO raz na pewien okres. O portugalskiej też w zasadzie zapomniałem. Zwiększyłaby ona rotację wśród zawodników, zapewniłaby świetnych bramkarzy jak i lisów pola karnego.
Za nami dopiero piąta kolejka i to czas, by zastanowić się nad tymi ewentualnymi zmianami. Moim zdaniem ww. dwie opcje zwiększyłyby atrakcyjność gry. :)
Ostatnio zmieniony 10 paź 2013, 8:56 przez Carbon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 09 paź 2013, 21:49

Carbon pisze:
sickstick pisze: Te remisy mnie już powoli wk*.. . denerwują. Tymczasem okazuje się, że 2 graczy ma ich jeszcze więcej ode mnie.
cru pisze:Tez mnie remisy denerwuja, co kolejke strzelam, czesto tez czyste konto, a trafiam tak ze przeciwnik tez punktuje, 4 remisy z kolei.
No właśnie... Po przejrzeniu wyników dotychczasowych jestem załamany tymi remisami.

Garść statystyk:
Średnia goli na mecz: 1,36
Średnia remisów na kolejkę: 2,5 :!:
Średnia bezbramkowych remisów na kolejkę: 1,4
Średnia czystych kont na kolejkę: 4,4

Nieźle co? :D Mimo tego, że czyste konta nie zdażają się nawet w średnio każdym meczu, to i tak średnia goli jest bardzo, bardzo mała.
Stąd moja mała idea. Gramy w grę pierwszy raz, niektórzy być może do dziś mają problemy(mam nadzieję, że nie :D). W dodatku draft być może niektórzy potraktowali zbyt na lajcie. Chodzi mi o "uzupełnienia". Raz na trzy miesiące(czyli po jednym razie jesienią, zimą i wiosną) każdy z nas mógłby wymienić jednego piłkarza z własnego zespołu + dodajemy ligę portugalską. O pierwszej opcji myślałem jeszcze przy pisaniu regulaminu. Po prostu każdemu się zdarzy, że piłkarz złapie większą kontuzję i potrzebna będzie pauza. Wtedy wymieniamy go, ale TYLKO raz na pewien okres. O portugalskiej też w zasadzie zapomniałem. Zwiększyłaby ona rotację wśród zawodników, zapewniłaby świetnych bramkarzy jak i lisów pola karnego.
Za nami dopiero piąta kolejka i to czas, by zastanowić się nad tymi ewentualnymi zmianami. Moim zdaniem ww. dwie opcje zwiększyłyby atrakcyjność gry. :)
To jak z tą portugalską i małym dobieraniem? Nie chcę sam podejmować decyzji.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2013, 8:56 przez Carbon, łącznie zmieniany 2 razy.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 09 paź 2013, 21:55

Jak dla mnie ok, urozmaicenie rozgrywki x2

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 09 paź 2013, 23:12

Można :D

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 10 paź 2013, 9:32

Ja też bym coś powymieniał :wink:

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 10 paź 2013, 16:00

Tak szczerze to poszedłbym krok dalej i dodał portugalską + turecką. Tym sposobem nie zaprzątalibyśmy sobie głowy, nad którą się zastanowić. Zaraz spróbuję spisać nowy punkt do regulaminu. ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”