Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 30 sie 2024, 8:09
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 30 sie 2024, 9:33
Co do meritum to ja się zgadzam. W normalnym świecie tak by to wyglądało. Sprzedajesz Gayę, kupujesz kogoś za niego, kogoś na prawą obronę, napastnika, i jak się uda to jeszcze kogoś na skrzydło. I masz fajny skład z dwoma niezłymi zawodnikami na każdą pozycję i do tego pewnie w ostatecznym rozrachunku redukujesz wydatki na pensje, bo Gaya zarabia najwięcej i rezygnujesz z wypożyczenia Jaremczuka, który ma drugą najwyższą pensję. Pełna zgoda, jest to logiczny ruch, bo zwiększasz sobie szansę na dobre wyniki na tu i teraz. Ja lubię grać jednak trochę inaczej i budować sobie zespół wokół wcześniej wybranych zawodników. To jest właśnie fajne w FMie, że każdy może grać po swojemu.sickstick pisze: ↑29 sie 2024, 21:34Trochę ci nie rozumiem Sammy. Sprzedajesz tego Gaye za 80mln, kupujesz w jego miejsce Kristiansena z Leicester za 30 i masz 50 na zabawę (weź np Samardzicia który będzie grał jak kandydat do ZP). Ja w Salernitano po pierwszy sezonie sprzedałem za podobne pieniądze Pirole do United (który potem rozegrał tam 4 mecze przez cały sezon xD ), a za zarobione piniędze przebudowałem całą obronę (Giatti, Dragusin, wspomiany wyżej Kristiansen, Montipo na bramkę i jeszcze ktogoś tam).
W grze chodzi o to, by mieć z niej przyjemność. I jak sobie ubzduram, że chcę, by chłopak z napisem Gaya biegał mi po skrzydle to chcę go u siebie zostawić. I tak jak wyżej napisałem, moim zdaniem finanse nie do końca są niezbędne, by zbudować dobry zespół.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 30 sie 2024, 12:06
szmagel

losiu03
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 wrz 2024, 20:41
W końcu coś wiemy:
Firstly, we've had to shift the official announcement of FM25 to the end of September. The gameplay focus period will follow soon thereafter. Our target launch date has moved accordingly and is now scheduled for late November, rather than our usual early November slot.
Czyli wiemy że są w ciemnej dupieThe challenges we’ve encountered in the development process over the last couple of months have led us to make another difficult decision around game content: international management will not be a playable mode in FM25, FM25 Console or FM25 Touch.
xDThrough the creation of our Women's Football database, we discovered that while the weight of male athletes can change a bit month to month, women’s body types are very different from men’s and their weight fluctuates a lot more, often weekly. As such, we can now share a change we’ve made to all FM25 player profiles: a player’s weight will no longer be visible.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 04 wrz 2024, 21:22
Delpiero14
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 wrz 2024, 21:29
No przecież masz w cytacie oficjalnie potwierdzone.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 04 wrz 2024, 21:33
Ma ponoć wrócić w wersji 2026.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 04 wrz 2024, 21:38
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 wrz 2024, 21:48
Rok temu chyba zapowiadali że będzie można.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 04 wrz 2024, 21:53
dało się przejść z zapisem z wersji 23 do wersji 24, bo sam tak robiłem. To, co miało zostać, zostało (historia gry, składy, postępy, taktyka itd.), reszta się dostosowała do nowej wersji (dodało trenerów SFG, zmieniły się te negocjacje transferowe itd.).
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 05 wrz 2024, 10:00
Bassu

Delpiero14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio