Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 lip 2011, 17:12
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 lip 2011, 17:14
Nie.MGiggs pisze:Nasri trenował?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lip 2011, 17:16
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 lip 2011, 17:44
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 lip 2011, 18:01
It's too easy just to leave if the team doesn't win things. The challenge is to stay and help the team achieve glory. And who can assure that by leaving, you are guaranteed trophies?
We have the examples of Alex Hleb, of Mathieu Flamini [who left for Barcelona and Milan, respectively]. Maybe you win a few trophies but you only play 10 games. And nobody can be assured that by going to a certain club, you are going to win the Champions League
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lip 2011, 18:03
nieMagnum pisze: Fieldy, masz link

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 lip 2011, 18:03
Dokładnie.fieldy pisze:Duchu, ten pan ?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lip 2011, 18:07
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 lip 2011, 18:10
To nie o to chodzi. Ja też nie mam do niego żadnych pretensji. Jest ostatnim z pamiętnego zespołu i być może uznał, że najwyższy czas na jakieś zmiany. Po prostu tak mi się o tym wywiadzie przypomniało i nie mogłem się oprzeć.fieldy pisze:Ja nie mam pretensji do Gaela
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 lip 2011, 18:17
i stwierdzi, jak Hleb, że niepotrzebnie odchodziłDuch pisze: Nie sprawdzi się to poleci tak szybko jak przyszedł, tym bardziej, że kosztował grosze jak na możliwości Manchesteru.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 04 lip 2011, 18:18
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 04 lip 2011, 18:30
Pawel875 pisze:Ile za niego dostaniecie?
Breaking News: France left-back Gael Clichy has completed his move to Manchester City from Premier League rivals Arsenal for a reported fee of £7million. Stay with us for the full story on
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 lip 2011, 19:03
Arsenal FC oficjalnie potwierdza, że transfer Gaela Clichy'ego do Manchesteru City został oficjalnie zakończony za nie ujawnioną kwotę.
25-latek dołączył do Arsenalu z Cannes w sierpniu 2003 roku i zaliczył 264 występy w klubie we wszystkich turniejach.
W swoim sezonie debiutanckim Gael został najmłodszym zawodnikiem który wygrał medal Premier League - miał wówczas 18 lat i 10 miesięcy. Niedługo potem został podstawowym obrońcą w Arsenalu i był regularnie powoływany do reprezentacji Francji.
W swoim najlepszym sezonie 2007-08 rozegrał 49 spotkań i został wybrany do drużyny roku PFA.
- Chcemy podziękować Gaelowi za 8 lat wiernego reprezentowania Arsenalu podczas którego dawał z siebie absolutnie wszystko dla klubu. Zmienił się tak bardzo od 2003 roku i był bardzo ważnym zawodnikiem naszej drużyny. Gael opuszcza nas z całym naszym szacunkiem i najlepszymi życzeniami. Życzymy mu wszystkiego najlepszego w dalszej karierze. - powiedział Arsene Wenger.
- Przeżyłem świetnych osiem lat w klubie i poznałem wielu wyśmienitych przyjaciół. Mam wiele wspaniałych wspomnień na Highbury i Emirates. Chcę podziękować wszystkim w Arsenalu za wspieranie mnei i za życzliwość jaką mi okazali. Chcę również podziękować serdecznie kibicom Arsenalu którzy zawsze byli dla mnie wspaniali. - powiedział Gael Clichy.
Wszyscy związani z klubem dziękują Gaelowi za lata pięknej kariery w klubie i chcą mu życzyć wszystkiego najlepszego w przyszłości.
Magnum
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 lip 2011, 20:42
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio