Piłka Ręczna - Strona 9

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 lut 2007, 22:19

Jesteśmy w finale :!: Po dwóch dogrywkach w końcu zwyciężamy Danię... brawa dla Lijewskiego, brawa dla Weinera. Teraz pora na Niemców :twisted:
Ostatnio zmieniony 01 lut 2007, 22:21 przez RóżA, łącznie zmieniany 2 razy.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 01 lut 2007, 22:19

POLSKA 36:33 DANIA

MAMY FINAŁ !!!

ADAM WEJNER !!!!!! Mamy finał, dziękujemy!! Panowie, jesteście WIELCY!!!!!!

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 01 lut 2007, 22:20

brawo chłopaki brawo 80 minut i taka koncówka , na finale chyba pękne z emocji 8) :lol: :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 lut 2007, 22:21

Akcja meczu to zakrętka Tkaczyka. Mecz bardzo dobry trzymał w napięciu dłuuugo.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lut 2007, 22:23

Weiner :rydzyk:
to jest rezerwowy ? :lol:
Polska w finale MŚ, kapitalne spotkanie [coby się, żaden napinacz nie przyczepił, że "znafca" się znalazł] kapitalne spotkanie pod wzgledem emocji.
W tym meczu zabrakło tylko czerwonej kartki ? A może była dla Lijewskiego, a ja z emocji jej nie dostrzegłem ? :D Bielecki ta bramkę pod koniec egulaminowego czasu przeszedł o historii :P

Niemców juz raz pokonaliśmy, więc wypadałoby zagrac tak samo - Polac mieli biegunkę ? nie zauważyłem :P

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 lut 2007, 22:24

herdek pisze:ADAM WEJNER
Weiner :P
zagraliśmy bardzo dobrze, ale żeby znowu Niemców pokonać musimy trochę lepiej wykorzystywać błędy przecinika, bo tego nam zabrakło dzisiaj, ale i tak dominowalismy i zasłużenie wygraliśmy :mike: :rydzyk:
Finał w niedzielę o 16,30.
Nic tylko czekac na weekend. Mamy medal :mike: :chill: :wzp: :king: i oby złoto było :wink:

Wenta dziękujemy :rydzyk:
Ostatnio zmieniony 01 lut 2007, 22:28 przez Akarin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 01 lut 2007, 22:26

Meczetinio fajny jesteś :lol:

Dużo emocji, za dużo. Już słysze te głosy, ze sie nowy narodowy sport zrobi. Ale mecz był niesamowity. Polacy powinni wygrać w regulaminowym czasie już. Przewaga 2,3 pkt, to cos czego nie powinni tak łatwo roztrwaniac, a w koncu doszlo do tego, ze pod koniec to my musielismy atakowac w nerwach. Podobnie bylo po pierwszej dogrywce. Ale druga to już popis :]. Teraz finał, który będzie bardzo ciężki. Z Niemcami już wygraliśmy raz, ale teraz coraz bardziej pomagają im sędziowie...będzie ciężko, ale oby było dobrze :].

POLSKA!!!!

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 lut 2007, 22:27

Piekny mecz, duzo widzialem meczow pilki recznej, ale ten to chyba najbardzieje emocjonujacy 8) Wielkie Gratulacje dla szczypiornistow, a szczegolnie dla naszego bramkarza, godnie zastapil "Kase" :D No i ten final... lepszego przeciwnika nie moglem sobie wymarzyc... Niemcy i to na ich terenie, jak ich drugi raz pokonamy to chyba zwariuje ze szczescia :!:

Brawo !!

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 lut 2007, 22:32

Bonso pisze:Z Niemcami już wygraliśmy raz, ale teraz coraz bardziej pomagają im sędziowie
no nie wiem, w dzisiejszym meczu w paru znaczących momentach pomogli Francuzom, ale przy 17-tysięcznej widowni to ich decyzje pewnie będą podyktowane tym, żeby po meczu nie wyłapać :P
Ale ci sędziowie z naszego meczu też niezbyt się popisali, choćby w osatnich dwóch minutach 1 połowy cuda zaczeli wyprawiać.
fieldy pisze:W tym meczu zabrakło tylko czerwonej kartki ? A może była dla Lijewskiego, a ja z emocji jej nie dostrzegłem ?
ja też nie dostrzegłem, ale szczerze mówiąc miałem to głęboko gdzieć, bo już zacząłem sie cieszyć z awansu do finału :D

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 01 lut 2007, 22:34

No mecz super, final jeszcze lepiej, ale i tak nic nie przebije fajnych dziewczyn na trybunach :D

Akarin pisze:ja też nie dostrzegłem, ale szczerze mówiąc miałem to głęboko gdzieć, bo już zacząłem sie cieszyć z awansu do finału
byla :wink:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 01 lut 2007, 22:36

Co za meeecz :lol:

Takie mecze to nie na moje serce ani na moj pilot, ktory pojdzie jutro do naprawy :lol:

Czyl tak jak powiedzialem, tak i jest. Final Polska - Niemcy a ja na ten mecz musze zakupic sobie jakies tabletki na serce, albo pozycze te od psa, bo bez tego Polakow nie da sie obejrzec ;)

Szacuneczek dla Weinera, Bieleckiego i reszty ferajny. W sobote znowu mecz sie obejrzy pewnie gdzies w pubie :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8643
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lut 2007, 22:41

Elegancko 8) Piekne zwyciestwo, piekny mecz 8) Brawo chlopaki :brawo: Bielecki, Weiner i reszta :rydzyk:

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 01 lut 2007, 22:44

ale trzeba przyznać ze dunski bramkarz pokazał klase nie tylko nasz , śmiem twierdzić ze nasz reprezentant był gorszym golkiperem w tym spotkaniu(oczywisacie od swojego przeciwnika)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 lut 2007, 22:46

Wydaje mi się, że Duńczycy prezentowali się lepiej w tym meczu, ale najważniejsze jest zwycięstwo i awans. A tam czekają już Niemcy, z którymi raz udało się nam wygrać. Trybuny będą z nimi, bo już dzisiaj było niemieckich kibiców, którzy dopingowali Duńczyków. To znaczy, że bardzo ich boli porażka. Musimy tylko do wykorzystaźć i grać spokojnie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8643
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lut 2007, 22:48

Wydaje mi się, że Duńczycy prezentowali się lepiej w tym meczu, ale najważniejsze jest zwycięstwo i awans
Hehehe. Zaraz wpadnie Martinho i bedzie wszystkich przekonywal, ze Niemcy sa najlepsze, Polska miala wielkie szczescie, itp. :lol2:

a ty musisz go prowokować ? // fieldy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”