Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 31 mar 2019, 14:33
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 mar 2019, 14:33
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 mar 2019, 14:36
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 31 mar 2019, 14:36
Ilka

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 mar 2019, 14:42
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 31 mar 2019, 14:43
Równie przykre jest że więcej ludzie ogląda mecze - gdzie 22 chłopa biega za balonem owiniętym szmatką - niż chodzi do Opery czy teatru. To że coś ma większą wartość kulturalną czy stoi na poważniejszym poziomie nie musi od razu oznaczać że będzie popularniejsze. Ważne jest to co się sprzedaje.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 31 mar 2019, 14:45
Czyli od nastolatki miała potężne problemy z głowa ...
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 31 mar 2019, 15:07
akurat oglądanie ekstraklasy czy walki linkiewicz to to samo. za darmo można obejrzeć ale w życiu bym za to nie zapłacił.sickstick pisze: ↑31 mar 2019, 14:43Równie przykre jest że więcej ludzie ogląda mecze - gdzie 22 chłopa biega za balonem owiniętym szmatką - niż chodzi do Opery czy teatru. To że coś ma większą wartość kulturalną czy stoi na poważniejszym poziomie nie musi od razu oznaczać że będzie popularniejsze. Ważne jest to co się sprzedaje.
Ja się np lepiej bawiłem oglądając tą 3-minutową walkę, niż oglądając 3-minutowy skrót wczorajszego meczu Lecha.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 mar 2019, 15:21
Ale od takiego pisania jedna czy druga osoba postanowi sprawdzić "o co tyle szumu", wejdzie na YT i nabije wyświetlenie. Zobacz, że nawet przed chwilą w tej dyskusji Delpiero14 wrzucił filmik, z którego kojarzy tę celebrytkę. Myślisz, że nikt nie sprawdzi, o co chodzi? Jak o czymś mówisz i piszesz, nadajesz temu jakąś rangę.Tomusmc pisze: ↑31 mar 2019, 14:42Faktycznie jak 10 osób wygoogluje z forum to świat się zmienisą znane bo mają miliony wyświetleń na YouTube i tam robiąc z siebie idiotki wybiły się ponad resztę. Osobiście nigdzie nie komentowałem ich walki na innych portalach więc tylko forumowicze mogą poczytać moje wnioski
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 mar 2019, 15:26
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 31 mar 2019, 15:35
BeBaD
Keres
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 31 mar 2019, 21:25
Siedząc na kiblu i myśląc o wyrobach, które własnie produkujesz spędziłbyś czas lepiej niż oglądając ten skrót.
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio