Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 sty 2012, 14:47
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 08 sty 2012, 14:48
Dzeko rzeczywiście nie ma, ale Clichy jest na ławce a Toure pojechał na PNA.lisek_chz pisze:A ktoś mi powie dlaczego nie gra Hart tylko lama Pantilimon?
Tak samo nie ma Dzeko, nie ma Toure, nie ma Clich'ego. A grali w ostatnim meczu z Liverpoolem.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 08 sty 2012, 14:49
Karny był . Być może żeby sami wygrali , ale pamiętając ostatnie mecze tych drużyn , to mieli by ciężko .janop pisze:Uważam, że sędzia miał prawo dać czerwo w tej sytuacji i tyle. Inna sprawa, że teraz będzie gadka, że United wygrało dzięki sędziemu.Morrow pisze:Nie wiem o co Ci chodzi janop. Czerwo bylo bardzo kontrewersyjne nawet dla mnie, kibica United wiec trudno sie dziwic innym. Karny ewidentny.
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 08 sty 2012, 14:49
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 08 sty 2012, 14:52
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 08 sty 2012, 14:55
joedoe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 sty 2012, 14:59
A jakby Nani drasnął lekko piłkę obok siebie i te dwie nogi by wpadły w niego to też by była żółta? No [k****] mać, potem jak kogoś połamie to płacze na forum, że ten czy tamten drwal, niektórzy chcą zawieszać na pół roku zawodników, a potem jak w typ wchodzi sankami to chcą dawać żółte kartki. Się zdecydujcie, albo pozwalacie na takie zagrania i potem nie płaczcie, że komuś w końcu połamie nogi, albo surowo karamy każde ostre wejście bez względu na skutek.Nie no, jestem sędzią od paru lat i mówię - imo max żółta, nie było tam przesłanek do czerwonej.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 sty 2012, 15:00
Nie były to takie klasyczne sanki.Kamil232 pisze:a potem jak w typ wchodzi sankami to chcą dawać żółte kartki.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 08 sty 2012, 15:01
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 sty 2012, 15:03
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 08 sty 2012, 15:04
Do tego dodam, że jak Pepe "wjechał" Alvesowi w nogi, a tak naprawdę później okazało się, że nawet go nie dotknął, to były płacze, że Avlesowi mogli po tym starciu nogi amputować. Wspomnę też słowa któregoś z użytkowników, że : liczy się sam zamiar.Kamil232 pisze:A jakby Nani drasnął lekko piłkę obok siebie i te dwie nogi by wpadły w niego to też by była żółta? No [k****] mać, potem jak kogoś połamie to płacze na forum, że ten czy tamten drwal, niektórzy chcą zawieszać na pół roku zawodników, a potem jak w typ wchodzi sankami to chcą dawać żółte kartki. Się zdecydujcie, albo pozwalacie na takie zagrania i potem nie płaczcie, że komuś w końcu połamie nogi, albo surowo karamy każde ostre wejście bez względu na skutek.Nie no, jestem sędzią od paru lat i mówię - imo max żółta, nie było tam przesłanek do czerwonej.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 08 sty 2012, 15:07
joedoe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 08 sty 2012, 15:08
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 sty 2012, 15:10
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 sty 2012, 15:11
Sergek
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl