On może grać na boku obrony? Na transfermarkt nic o tym nie ma. Chyba, że to Twoja luźna interpretacja jego możliwości?maciek_88 pisze:No chyba, że na lewym ataku zagra Esti, ale tego bym nie chciał. Co więcej, chciałbym go w jakimś spotkaniu chociaż na chwilę zobaczyc na boku obrony, bo wydaje mi się, że tam prezentowałby się lepiej niż na lewej stronie napadu.
Wtedy było go trochę żal, bo chłopak grał całkiem nieźle, ale nie był wart swojej ceny. Teraz też nie jest wart 10 mln, mówi się o wypożyczeniu za 3 mln, ale to nadal drogo. Niemniej jednak łata chyba wszystkie pozycje w obronie, więc jakiś to pomysł jest, bo teraz trzeba się modlić o Lichsteinera, żeby Motta nie grał(L)oczkerson pisze:A no i co myślicie o powrocie Caceresa? Ja to bym go przygarnął bo na rezerwowego się nadaje (też dlatego, że to podobny walczak co Lichtsteiner), ale łącznie 10 mln to zdecydowanie za dużo. Za takie pieniądze przecież przyszedł Szwajcar.
Co do składu na Udinese to nie podejmuję się obstawiania, kto zagra w ataku. Mi się wydaje, że zagra Giaccherini,który bardzo dobrze pokazał się w meczu z Novarą, chociaż dużo bardziej wolałbym zobaczyć atak
Quagia - Matri - Pepe.
To była zaskakująco dobra runda. Trzeba ją zakończyć pozytywnym wynikiem, bo wiadomo co może zdarzyć się w styczniu