Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 11 wrz 2015, 16:32
Neris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 wrz 2015, 16:42
Mentos, to "przy butelce" mial byc przytykiem do mnie?Mentor pisze:Nawet jeżeli 80% ludzi nie chce imigrantów to ile osób poszłoby na referendum? Nie wierzę we frekwencję >50%. Wygodniej się ujada zza monitora albo przy butelce.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 wrz 2015, 16:47
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 wrz 2015, 17:15
Mentor
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 wrz 2015, 17:31
Przy każdej posiadówie musi się pojawić temat sportu, samochodów, dup i właśnie polityki. Każdy Polak w tym temacie jest najmądrzejszy.Mentor pisze:Dokładnie, żadna aluzja do Ciebie Doktorze, zresztą ja obalam butelki pewnie nie rzadziej od CiebiePo prostu Polacy lubią sobie politykować przy okazji różnych nasiadówek.
cloner

Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 11 wrz 2015, 18:22
Neris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 wrz 2015, 18:53
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 11 wrz 2015, 19:02
Kurdowie, podobnie jak Persowie, nienawidzą się z Arabami. Nic dziwnego, że Arabia Saudyjska ma ich głęboko w dupie.Neris pisze:Skoro Arabia Saudyjska nie chce w tej sytuacji pomagać to chyba logiczne jest, że coś tutaj śmierdzi i ta cała fala imigrantów to jest po prostu zasiedlanie Europy.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 wrz 2015, 20:54
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 11 wrz 2015, 21:00
Całkiem sporo chrześcijan, którzy zaczęli już tworzyć grupy obronne. Mają broń, nie mają tylko wsparcia.Został tam ktoś jeszcze w tej Syrii ?
coco
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 wrz 2015, 22:17
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 wrz 2015, 8:03
niedaleko mnie od lipca mieszkała rodzina imigrantów (jakieś 17 km) na początku września uciekli do Niemiec, bez słowa, po prostu wyjechali i nie wróciliTomusmc pisze: Cieszy mnie w tym momencie, że mamy tak mały socjal, że stąd spieprzą,
fieldy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio