Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 lip 2015, 10:22
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 lip 2015, 11:06
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 lip 2015, 11:57
ale ja nie uwazam, że to jest norma i nie uważam też, żeby paintball na kawalerskim był zlym pomysłem.League pisze:może nie standard ale dziwnie taki tekst wygląda od gościa co sam się chwalił ćpaniem najróżniejszych używekrekinho pisze: to, że twoi znajomi to dziwkarze i ćpuny to nie znaczy, że taki jest standard.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 06 lip 2015, 12:52
Pozazdroscic szwagra.sickstick pisze:Szwagier powiedział mi kiedyś że każdy ślub jest dla pieniędzy. Powiedział też że nie żenisz się ze swoją żoną (bo on już dawno jest twoja), ale z jej rodziną.Magnum pisze:Czy ktos z was by sie zgodzil na slhb papierowy dla pieniędzy? Tak z ciekawości pytam o odczucia moralne.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 lip 2015, 13:36
O looosie, gdzie takie standardy?guru pisze:Najlepiej wynająć coś na jakimś zadupiu z noclegiem. Oczywiście ognisko, grill, bro, wóda, palonko, "nabiał " i jakąś dziewczynę co zatanczy i da dupy. Czyli standardowo
Ano, dawne czasy. Ale też weź pod uwagę, że pokolenie naszych rodziców nie miało parcia na studiowanie. Kończyłeś średnią i szedłeś do roboty, za chwilę zakładałeś rodzinę i jazda. Pamiętam, że mój ojciec staż pracy na hucie miał liczony odkąd 16 lat skończył, jak miał 19 urodził się mój brat. I to była norma. A teraz człowiek po dwudziestce ślub bierze i ludzie komentują, że pewnie przez wpadkę. Ba, ja miałam 26 i parę lat narzeczeństwa za sobą, a i tak nawet w dniu ślubu musiałam słuchać, że pewnie w ciąży jestem.Magnum pisze:Kiedyś w wieku 25 lat to już stary kawaler a babka to już na pewno stara panna jak byli sami
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 lip 2015, 14:12
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 06 lip 2015, 14:38
toporow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 lip 2015, 15:15
Serio? Ja byłem na 3 i zawsze były dziewczyny. Tradycja jak karp i kutia.futbolowa pisze:O looosie, gdzie takie standardy?guru pisze:Najlepiej wynająć coś na jakimś zadupiu z noclegiem. Oczywiście ognisko, grill, bro, wóda, palonko, "nabiał " i jakąś dziewczynę co zatanczy i da dupy. Czyli standardowoMnóstwo ziomków się pożeniło i tylko raz słyszałam, żeby u któregoś striptizerka była. Za dużo amerykańskich filmów
![]()
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 06 lip 2015, 15:59
MaUser_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 06 lip 2015, 16:04
Nic dziwnego, że nie słyszałaś. Takie sprawy powinny zostać w męskim gronie.futbolowa pisze:O looosie, gdzie takie standardy?guru pisze:Najlepiej wynająć coś na jakimś zadupiu z noclegiem. Oczywiście ognisko, grill, bro, wóda, palonko, "nabiał " i jakąś dziewczynę co zatanczy i da dupy. Czyli standardowoMnóstwo ziomków się pożeniło i tylko raz słyszałam, żeby u któregoś striptizerka była. Za dużo amerykańskich filmów
![]()
Komu i czego?MaUser_FCI pisze:Współczuć zatem.
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 lip 2015, 16:45
Czyli pytasz tak na zapasMagnum pisze:Haha, myślisz ze juz mi ktos takie propozycje skladal?Nie, w środę jadę.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 lip 2015, 17:11
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 06 lip 2015, 17:17
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 lip 2015, 17:37
W sensie Polkę chciałeś wyrwać na american dream?Magnum pisze:Jeśli juz to myślałem o czysto teoretycznej potencjalnej sily potencjalnego paszportu kraju wuja Sama.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 lip 2015, 17:54
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio