Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 19

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
10%
Real 2016/2017/2018
3
15%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
30%
Bayern 2020
2
10%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
15%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
5%
Inny
3
15%
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 lip 2005, 12:23

fieldy pisze:Inter dawno niec nie wygrał, a skład ma naprawdę dobry - powinni si w końcu wziąć w garść [to samo dotyczy Arsenalu, choć Kanoierzy chociaż u siebie ligę wygrywają co 2 sezony- teraz bedzie ten co znów wygramy]
No a wracająć do LM - Milan, Chelsea, Juve - 3 zdecydowanych faworytów - no i oczywiście jakiś czarny koń - może np. Artemida Bratysława? :lol:

Arsenal wygrywa co 2 sezony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....... ciekawe fieldy......

rok mistrz wicemistrz
2005 Chelsea Londyn Arsenal Londyn
2004 Arsenal Londyn Chelsea Londyn
2003 Manchester United Arsenal Londyn
2002 Arsenal Londyn FC Liverpool
2001 Manchester United Arsenal Londyn
2000 Manchester United Arsenal Londyn
1999 Manchester United Arsenal Londyn
1998 Arsenal Londyn Manchester United
1997 Manchester United Newcastle United
1996 Manchester United Newcastle United
1995 Blackburn Rovers Manchester United
1994 Manchester United Blackburn Rovers
1993 Manchester United Aston Villa
1992 Leeds United Manchester United
1991 Arsenal Londyn FC Liverpool
1990 FC Liverpool Aston Villa

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 lip 2005, 12:25

Kibice Interu, spójrzmy prawdzie w oczy, macie po prostu szczęście że Wisełka trafiła na PAOK bo Na San Siro w lidze mistrzów grałby tylko MIlan. Witamy WIsłe w Lidze Mistrzów.....

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lip 2005, 12:35

czego sie tak cieszysz dzieciaku, chodziło mi o ostatnie sezony - od 2001 roku - przypatrz się dobrze był 2,1,2,1,2 etc.
radekutd pisze:2005 Chelsea Londyn Arsenal Londyn
:lol: spodobał Ci się ten emot? czy ty wszystkiego sie musisz przyczepić ?

Jak ty nie widzisz tego to już jest tak jakby nie moja sprawa - i tutaj moderatorzy powinni zareagować - bo znowu próbujesz szukać zaczepki - żeby tylko się pośmiać z Arsenalu i jego kibiców - weź przykład z Rossi'ego - nie lubi Arsenalu ale go szanuje- nie to co ty :roll:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 lip 2005, 12:38

fieldy pisze:czego sie tak cieszysz dzieciaku, chodziło mi o ostatnie sezony - od 2001 roku - przypatrz się dobrze
radekutd pisze:2005 Chelsea Londyn Arsenal Londyn
:lol: spodobał Ci się ten emot? czy ty wszystkiego sie musisz przyczepić ?

Jak ty nie widzisz tego to już jest tak jakby nie moja sprawa - i tutaj moderatorzy powinni zareagować - bo znowu próbujesz szukać zaczepki - żeby tylko się pośmiać z Arsenalu i jego kibiców - weź przykład z Rossi'ego - nie lubi Arsenalu ale go szanuje- nie to co ty :roll:

Ja nic nie mam do Arsenalu, no może mam :wink: , ale nie pisałem tego w tym poście. Chciałem tylko skomentowac twoją śmieszną argumentacje.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8637
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 lip 2005, 13:40

Wisla !! co ??? ...... (niech kazdy sobie wpisze co chce) :D:D

Wislaki nie maja najmniejszych szans z PANATHINAIKOSEM :)
typuje dwa zwyciestwa 2-1 "Grekow" - bramki strzeli Olisadebe :):)

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 03 sie 2005, 18:08

Finał będzie Inter : Barca. A Barca wygra :D :D
Inter fokonał dużo zakupów i dzięki temu dojdzie do finału a przy okazji i zdobędzie scudetto.
A Barca poprostu jest NAJLEPSZA

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 03 sie 2005, 18:13

Manchester United :D

Awatar użytkownika
-Zlatan-Ibrahimovic-
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Zlatan-Ibrahimovic- » 03 sie 2005, 18:26

Nie no z Bayernem nie przesadzajmy on już swoje zdobył czas na Chelsea , Inter , Juventus i Manchaster , no i jeszcze Milan i Liverpool :)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 sie 2005, 18:32

proevo pisze:Manchester United :D
a moze jakis argument?
Ja mysle ze wygra Chelsea, bo jest w najlepszej formie jako druzyna i maja multimilionera ktorego stac na najlpeszych pilkarzy.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 03 sie 2005, 18:37

Zdecydowanie Barcelona. Udałoby się im w zeszłym sezonie gdyby nie ślepy sędzie, który nie widział jak Carvalho faulował Valdesa. Braca gra najładniejszą piłkę w Europie i właśnie dlatego powinni wygrać LM.

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 03 sie 2005, 18:39

snake pisze:a moze jakis argument?

Sądze, że Manchester, bo w końcu "maszynka" musi zaskoczyć :)

Jak nie teraz to kiedy :?:

Jeszcze szansę ma Barca. W ubiegłym sezonie miała pecha z Chelsea.

Chelsea też może zawojować :lol:

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 03 sie 2005, 18:44

Kibicuje Barcelonie i mam nadzieję, że to oni wygrają Ligę Mistrzów. Mają dobry skład i pewnie ambicję do tego trofeum po mistzostwie Hiszpanii w zeszłym sezonie 8)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 sie 2005, 20:08

Barca-bardzo groźny zespół dowodzony przez Franka Rijkaarda, w drużynie największym skarbem jest Brazylijczyk Ronaldinho. W tym roku do Katalonczyków doszedł Mark van Bommel oraz Ezquerro kolejno z PSV i Athleticu Blibao. Maja duże sznse na wygranie i szkoda jakby ja zmarnowali.
Chelsea Londyn-zespół Mourinho dokonal wielu cennych wzmocnień-doszedł obrońca Del Horno, powrócił z wypożyczenia snajper Hernan Crespo, a nowe barwy klubowe będzie przywdziewał Shaun Wright-Phillips. Mam nazieje, że Londynczycy zdobędą to cenne trofeum a maja do tego predyspozycje.
Juventus Turyn-jeśli zespół dowodzony przez Fabio Capello nie zmieni nudnego i defensywnego stylu gry raczej nie zajdzie daleko w LM. największym wzmocnieniem jest obecnie najlepszy defensywny pomocnik na swiecie Patrick Vieira.
Bayern Monachium-najlepszy zespół niemiecki jak i w lidze jak i w pucharach. Mają znkomitego napasciora Roya Maakaya który z każdej pozycjii potrafi strzelic gola, jednak wątpię aby odniesli ogromny sukces na arenie międzynarodowej.
Olympique Lyon-zespół z nowym trenerem-Gerardem Houlierem może odniesć sukces ponieważ dokonal wielu cennych transferów, m.in. który już w pierwszym występie przeciwko Auxerre strzelił hatricka.
Real Madryt-do zespołu Luxemburgo doszedł mlodociany gwiazdor Robinho oraz Baptista popularnie zwany Bestią. Są sznse ale trzeba trcohe pracy wpakować w zespoł to sukces będzie na wyciągniecie reki.
AC Milan-ubiegłoroczny finalista LM, który przegrał na własne życznie z LFC. Maja bardzo duże szanse na wygranie.
ManU-zespół latem kupił VDS oraz Park ji-Sunga, wątpię aby wygrał LM.
Liverpool-kupił solidnych zawdoników, piłkarze wykurowali sie po kontuzjach. MOze drugi raz z rzedu?? :twisted:

Awatar użytkownika
ww
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ww » 03 sie 2005, 21:09

Wierze ze w koncu Manchester sie obudzi i zwyciezy w Champions League, ale jakos nie moge sie przekonac do ich ostatniej formy.
Napewno pierwsze skrzypce zagraja: AC Milan, Chelsea, Barcelona i Real Madryt.
Nie wierze zeby Liverpool mial poraz drugi z rzedu tyle szczescia, zeby dojsc do finalu i wygrac. Pewnie odpadna w grupach, bo na tyle zasluguja. Juventus i Arsenal sa za slabe na ten sezon, choc moga wszystkich zaskoczyc.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 03 sie 2005, 21:12

Mikusinski pisze:Chelsea Londyn-zespół Mourinho dokonal wielu cennych wzmocnień-doszedł obrońca Del Horno, powrócił z wypożyczenia snajper Hernan Crespo, a nowe barwy klubowe będzie przywdziewał Shaun Wright-Phillips. Mam nazieje, że Londynczycy zdobędą to cenne trofeum a maja do tego predyspozycje.
No i jeszcze doszedł Diarra :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”