oczywiście Abramowicz sypnie kasą, tu się z tobą nie zgodze, ostatnio LM wygrały drużyny które nie mają astronomicznego budżetu, a dzisiaj dobrego zawodnika trudno kupić, kluby ustalają wysokie klauzuly odejścia. W LM nie do końca żądzi kasa, tylko forma i przygotowanie drużyny w danym okresie.bagg pisze:No to tak myślę, że w tym roku LM mogą wygrać 2 zespoły, a są to Chelsea i Juve. Chelsea dlatego, że ma bardzo dobry skład, gdzie każdy zna swoją rolą. Grają bardzo rozważnie i mają całkiem niezłego trenera. W dodatku Abramovich sypnie kaską kupi jakiegoś zawodnika i Chelsea stanie się jeszcze niebezpieczniejsza niż w tamtym sezonie. No i Juventus. Zespół jak najbardziej kompletny...praktycznie bez złych stron. Zakup Vieiry powoduje, że najgorsza w poprzednim sezonie pozycja w Juve, czyli partner dla Emersona zostaje wypełniona bardzo dobrym piłkarzem. Myślę, że gra dwoma DMC spowoduje to, że Juve zabierze się zaakcje oskrzydlające, a biorąc pod uwagę to, że duet napastników Ibrahimović - Trezeguet jest bardzo realny będzie to bardzo niebezpieczne. W bramce Juve- Buffon moim zdaniem najlepszy obecnie goelkeeper świata. Obrona praktycznie nie do przejścia, dla mnie transfer Migeula nie jest taki konieczny...wolałbym Bonere. Pomoc- marzenie, w środku dwóch najlepszych DMC świata(nie licząc Makelele) na skrzydłach świetnie dośrodkowujący piłkarze, obdarzeni niezłą szybkością. Atak - nie trzeba Juve Cassano...atak i tak jest świenty... probonowałbym parę Ibra-Treze. W dodatku świetny trener Capello- ten człowiek naprawde wie co robi.