Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1145

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 02 wrz 2014, 19:10

Czy Jacek 'Doktor Futbolu' Jeden zna tego jegomościa?

Timothy Fosu-Mensah

http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... ensah.aspx

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 wrz 2014, 19:22

Arwin pisze:Czy Jacek 'Doktor Futbolu' Jeden zna tego jegomościa?

Timothy Fosu-Mensah

http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... ensah.aspx
Znam ze slyszenia, wiec niewiele moge powiedziec. Moze Bouma go widzial w akcji.

Ja jestem zdecydowanie przeciwny wyjazdom Holenderskich dzieciakow do Anglii. W wiekszosci przypadkow nie wychodzi im to na dobre, a przeciez w Holandii maja idealne warunki do rozwoju.

Awatar użytkownika
Bouma
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 128

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bouma » 02 wrz 2014, 23:14

Ogromny talent z tą poprawką, że ciężko oceniać defensorów w rozgrywkach do lat 15 czy 16. Widziałem go raz czy dwa na żywo.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 wrz 2014, 10:23

Tomek po ogłoszeniu wypożyczenia

,, Muszę wrócić do regularnej gry i być może przy okazji wrócę do angielskiej kadry. Perspektywa pracy z menedżerem Paulem Lambertem oraz Royem Keane'em, którzy byli fantastycznymi pomocnikami sprawiła, że decyzja o przyjściu tutaj była łatwa - tłumaczy Cleverley.

- Oglądałem mecze Aston Villi w tym roku i zaliczyli naprawdę dobry start, a ponieważ czekają ich trudniejsze mecze, mam nadzieję, że moje doświadczenie w ważnych spotkaniach pomoże zespołowi wygrać kilka z nich.

- To drużyna, która gra taki futbol, jaki lubię. Grają z dużą energią, dużo podają i wymieniają się pozycjami. Jest tu też wielu młodych piłkarzy. Menedżer powiedział mi, jakie widzi dla mnie zadania na boisku i wszystko mi się podoba. Jestem bardzo szczęśliwy, że będę grał dla Aston Villi. ,,

Red coś pisał o tym że wysoko wyceniił swoje przejście do innego rejonu Anglii i tam nie chce grać- :smile2: .Koleś wycenił swoje pensje po roku h..... gry na 60-80 tys czyli 100% wiecej niż dostawał w MU.Po cichu liczył że zgarnie go Everton ale MU nie przyjeło oferty niższej niż Hull czy Eve.Teraz pozorant coś pieprzy że decyzja była łatwa ale jak była na stole to jej nie przyjął.Klub przez jego łatwą decyzje stracił ok 8 mln funtów.Jak widać decyzje zyciowe idą w parze z boiskowymi kiedy trzeba zagrać choć troszke odważniej.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2014, 10:32

każdy piłkarz po przejściu do nowego klubu mówi, ze chciał tam trafić, wielkie mi zaskoczenie.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2878

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 wrz 2014, 10:48

Nie można też zapominać o tekstach, że kibicowali danemu klubowi od dziecka.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 wrz 2014, 10:49

fieldy- masz racje tylko jak wyglądają te słowa w obliczu odrzucenia przez niego oferty AV? Jestem pewny że przy tym syfie dostał jasną odpowiedz z klubu ze czeka go sezon w rezerwach i udało się zrobić dila z Villą która wygrała na tym najwiecej. Przez jego pierdołowatosc klub stracił 8 mln funtów.Niesamowicie MU poszedł mu na rękę.Ma rok do końca kontraktu i mogł kisić się w rezerwach przez rok, klub wiedział że straci ale pozwolił mu iść na wypozyczenie wiedząc że za rok h... dostanie. Tomus ładnie zalatwił swój ukochany klub.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 wrz 2014, 11:15

Czepiasz sie Ryanie.

Nie poszedl bo chce wiecejkasy. Gdyby podpisal kontrakt z AV teraz to bylaby mala szansa zeby go renegocjowac zaraz. A tak. Pogra rok. A kontrakt podpisze z tym kto mu zaoferuje najlepsze warunki.

Nie wiem gdzie ty tu widzisz "pierdolowatosc"?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 wrz 2014, 11:21

Podejrzewasz że wychowanek MU zrobił klub na szaro dla wiekszej tygodniówki? :naughty: :naughty: Nie wierze, Tom tyle razy mówił o swoich uczuciach do MU że nie wierze :wink:

Pierdołowatosc bo ma farta że MU go puścił na rok wypożyczenia wiedząc ze ma rok kontrakru do konca.Zrobił swojego pracodawce na 8 mln ale poszli mu na rękę bo mógł spędzić cały sezon w rezerwach.Znasz inny klub wypożyczajacy zawodnika na sezon ktoremu konczy sie kontrakt po sezonie?

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 03 wrz 2014, 11:24

MGiggs pisze:Znasz inny klub wypożyczajacy zawodnika na sezon ktoremu konczy sie kontrakt po sezonie?
Barcelona - Affelay :P

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 wrz 2014, 11:26

MGiggs pisze:Znasz inny klub wypożyczajacy zawodnika na sezon ktoremu konczy sie kontrakt po sezonie?
Oczywiscie, chociaz akurat zaden konkretny przyklad nie przychodzi mi do glowy :)
No ale jak sie klub chce zawodnika pozbyc a nikt nie chce/nie moze kupic to wypozycza...
A moze zakombinowaliscie tak z AV, zeby obejsc FFP? :P

EDIT: WLASNIE WIEDZIALEM ZE COS TAKIEGO W BARCY. Zwieszony jestem dzisiaj...

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 wrz 2014, 11:35

Tylko Affelay ma status naszego andersona którego MU by się dawno pozbyło w ten sposób.

Tom miał oferte 8 mln funtów z AV ale ją odrzucił po czym poszedł tam na wypozyczenie.z Góry dzięki za nazwisko gracza który odrzuca oferte z klubu x i idzie tam na wypożyczenie z rocznym kontraktem- będę zobowiązany jeśli rzucicie paroma nazwiskami

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2014, 12:14

Są gorsze przypadki niż Tom. Nicklasa Arsenal chciał oddać za darmo do Niemiec, ale ten wolał siedzieć do końca umowy i liczyć kasę :D

Taki Welbeck też w pierwszym wywiadzie w Arsenalu mówi, jak sie cieszy, jak bardzo chciał przyjśc i jak sobie w przeszłości wyobrażał siebie w koszulce Arsenalu. Wszyscy mówią podobne rzeczy i nie warto specjalnie się tym emocjonowac.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 03 wrz 2014, 12:21

Osobiście mam w dupie to co mówi Clev. Nigdy nie rozumiałem porównywania go z Rudym i robienia całej tej otoczki że będzie kolejnym wychowankiem klasy światowej. Niech udowodni lepiej na boisku co potrafi, bo jak czytam o jego zamiłowaniu do gry szybkiej piłki to ręce opadają.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”