Też mi kolejka pojednania - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 11 kwie 2005, 16:40

pewnie do nastepnego meczu;] wygrali to co mieli bluzgac;]

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 11 kwie 2005, 17:48

Bo to tak z Polakami jest :!: :!: :!: Tutaj się godzą publicznie, a zaraz się biją. Pewnie tak samo Wałęsa z Kwaśniewskim, tutaj pojednanie, a potem wojna.

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 12 kwie 2005, 23:04

Te całe pojednanie to jest wymysł mediów, które dotyczyło TYLKO i wyłacznie dla wspólnego oddania hołdu dla Papieża i modlitwe za Niego.

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 13 kwie 2005, 9:06

Jeden z dziennikarzy powiedział: Mój pomysł na zlikwidowanie pseudo kibiców to wpuszczenie ich do jedej klatki wchodzi 300 a wychodzi 1.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 kwie 2005, 11:41

MacGyyer_1990 pisze:Jeden z dziennikarzy powiedział: Mój pomysł na zlikwidowanie pseudo kibiców to wpuszczenie ich do jedej klatki wchodzi 300 a wychodzi 1.
Ciekawy pomysł... :lol: Tylko, że później mogą się dziwić, że nikt na mecze nie chce chodzić... :)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 13 kwie 2005, 14:53

taa;] po 150 z kazdej drużyny;] i by mieli ustawke, bojke itp. w jednym...nikt normalny na tym nie straci;] choć porządkowi...bo to troche brudu bedzie:D

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 20 kwie 2005, 20:11

A tak wogóle to wszystko rozdmuchały media z tego co się dowiedziałem to o zadnej zgodzie między Koroną a Kszo nie było mowy , umówili się tylko żeby msza Na Św Krzyżu przebiegła spokojnie i derby województwa ale potem hooligani Kszo zdemolowali parę samochodów z Kielc no i kibice Kieleccy nie wytrzymali a było ich sporo bo ponad 1000 co na Polskie warunki na meczu wyjazdowym jest ogromną liczbą :)

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 09 lip 2005, 18:28

Wiem, że piszę o tym późno, ale chciałbym powiedzieć, że na Widzewie kibice uszanowali pamięć Naszego Papieża.
Widzew podejmował Radomiak. Nie wisiały żadne flagi, tylko jedna, czarna z wizerunkiem Papieża i jego słowami: "Szukałem Was, a teraz Wy przyszliście do mnie, za co jestem Wam bardzo wdzięczny".
Kibice także stanęli na wysokości zadania. Przed meczem kibice Widzewa wołali : "Karol", a ci z Radomiaka odpowiadali "Wojtyła". Mecz rozpoczął się od przyśpiewki: "Nie ma lepszego od Jana Pawła Drugiego". Przebiegał w miłej atmosferze, w jakiej powinien toczyć się każdy mecz.

Nie podobało mi się natomiast zachowanie kibiców Korony i KSZO; Cracovii i Legii; Łks-u.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8641
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lip 2005, 18:35

marcin90 pisze: Nie podobało mi się natomiast zachowanie kibiców Korony i KSZO; Cracovii i Legii; Łks-u.
a mnie sie podobalo zachowanie kibicow LEGII :!:
zachowali sie bardzo dobrze, nie wiem co masz do nich :!:

mnie sie nie podobalo zachowanie kibicow Widzewa w 2.polowie :D:D:D:D:D:D:D:D

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 09 lip 2005, 18:40

Co Ci się nie podobało w zachowaniu kibiców Widzewa w drugiej połowie.

Nie mam nic do kibiców Legii, ale mam coś do wszystkich pseudokibiców. Prawdą jest, że to kibice Cracovii zaczęli i na nich spoczywa w większości wina za pomeczowe rozróby.

Awatar użytkownika
LeninKSC
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeninKSC » 09 lip 2005, 19:59

marcin90 pisze:Co Ci się nie podobało w zachowaniu kibiców Widzewa w drugiej połowie.

Nie mam nic do kibiców Legii, ale mam coś do wszystkich pseudokibiców. Prawdą jest, że to kibice Cracovii zaczęli i na nich spoczywa w większości wina za pomeczowe rozróby.
Zależy co rozumiesz przez słowo "zaczęli". Jeżeli chodzi o bluzgi jest to prawdą, jeżeli zaś chodzi o rozróby na stadionie to nie jest to do końca prawdą. Głównym powodem agresji fanów Cracovii i dążenia do starcia była raca rzucona przez kibiców Legii w sektor gospodarzy. Później już walki z policją podsycane prowokacjami z jej strony.

PS. Do starcia z Legią dążyła głównie pewna zgoda Cracovii.

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 09 lip 2005, 20:10

Czyli jak mówiłem winę ponoszą kibice obydwu zespołów. Ale cóż.... było, minęło. Szkoda tylko, że ci kibice Cracovii, którzy jednali się z kibicami Wisły, Hutnika i jeszcze kilka dni wcześniej siedzieli w kościele i modlili się, zapomnieli o tym wszystkim.

Awatar użytkownika
LeninKSC
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeninKSC » 15 lip 2005, 11:06

marcin90 pisze:Czyli jak mówiłem winę ponoszą kibice obydwu zespołów. Ale cóż.... było, minęło. Szkoda tylko, że ci kibice Cracovii, którzy jednali się z kibicami Wisły, Hutnika i jeszcze kilka dni wcześniej siedzieli w kościele i modlili się, zapomnieli o tym wszystkim.
Mylisz się. Ci kibice o których wspomniałeś nie zapomnieli. Jednali się ci, którzy i tak od zawsze byli pojednani. Nikt z tzw. chuliganów nie dawał żadnych obietnic.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”