przepraszam, przepraszam, ale zaden wstyd, wydaje mi sie ze BVB tez by przegralorebuzz pisze:co jak co ... bez obrazy ale troszke wstyd przegrac z legia ...
po prostu LEGIA u siebie (z tym dopingiem) rzadko przegrywa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2005, 0:06
przepraszam, przepraszam, ale zaden wstyd, wydaje mi sie ze BVB tez by przegralorebuzz pisze:co jak co ... bez obrazy ale troszke wstyd przegrac z legia ...
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lip 2005, 11:19
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 lip 2005, 11:58
Zgadzam sie, Bayer to druzyna z marka i przegrac w takim stylu z przecietna legia to porazka, ale mozna tez spojzec na to z tej strony ze co niektorzy pilkarze Bayeru uciekali z nogami bo legionisci grali jak żniwaiarze - cieli co sie dalo, a taki zespol jak Bayer nie moze sobie pozwolic na strate zadnego zawodnika w nadchodzacym sezonie.rebuzz pisze:cloner nie wiem , mozemy gdybac ... po prostu taki klub jak Bayer Leverkusen nie powinien w takim stylu zagrac meczu ( nawet towarzyskiego )
pozdrawiam
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lip 2005, 13:11
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 14 lip 2005, 19:43
LEVMISTRZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 14 lip 2005, 20:40
Masz racje, wkoncu to dopiero poczatek ich sezonu szkoleniowego. Mam nadzieje ze Leverkusen trafi na Legie w P.UEFA i bedzie rewanzykLEVMISTRZ pisze:To nie był mecz pucharowy , dajcie spokój- to był tylko sparring
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 14 lip 2005, 22:19
LEVMISTRZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 15 lip 2005, 21:11
rapid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 15 lip 2005, 21:39
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 15 lip 2005, 21:56
LEVMISTRZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 16 lip 2005, 13:21
tia fajnie ze wywalili mi z klabowy dsf... sic!LEVMISTRZ pisze:sparring z Liverpoolem bedzie na żywca transmitowany na DSF
rapid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 16 lip 2005, 14:22
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 16 lip 2005, 22:43
LEVMISTRZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 16 lip 2005, 23:22
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 16 lip 2005, 23:27
szczerze to mam gdzies sparinig - bo auge w nich chce sprawdzic nowych pilkarzy! To tylko proba wg. mnie! A Butt moze nie gral bo Auge bal sie ze zostanie kontuzjowany?LEVMISTRZ pisze:Jednym slowem- wielka pomyłka trenera Augenthalera. Zobaczymy co pokażą w następnym meczu sparringowym
rapid
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio