Bayer Leverkusen (zbiorczy) - Strona 19

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8637
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2005, 0:06

rebuzz pisze:co jak co ... bez obrazy ale troszke wstyd przegrac z legia ...
przepraszam, przepraszam, ale zaden wstyd, wydaje mi sie ze BVB tez by przegralo :D:D

po prostu LEGIA u siebie (z tym dopingiem) rzadko przegrywa :!:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lip 2005, 11:19

cloner nie wiem , mozemy gdybac ... po prostu taki klub jak Bayer Leverkusen nie powinien w takim stylu zagrac meczu ( nawet towarzyskiego )

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 lip 2005, 11:58

rebuzz pisze:cloner nie wiem , mozemy gdybac ... po prostu taki klub jak Bayer Leverkusen nie powinien w takim stylu zagrac meczu ( nawet towarzyskiego )

pozdrawiam
Zgadzam sie, Bayer to druzyna z marka i przegrac w takim stylu z przecietna legia to porazka, ale mozna tez spojzec na to z tej strony ze co niektorzy pilkarze Bayeru uciekali z nogami bo legionisci grali jak żniwaiarze - cieli co sie dalo, a taki zespol jak Bayer nie moze sobie pozwolic na strate zadnego zawodnika w nadchodzacym sezonie.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lip 2005, 13:11

warto tez dodac ,ze bayer gral bez chyba 5 lub 6 PODSTAWOWYCH zawodnikow :] no i ze praktycznie zaczeli sie dopiero przygotowywac do nowego sezonu , a legia juz te przygotowania konczy.

hehe zreszta poczekamy zobaczymy jak w pucharze uefa legia trafi na leverkusen lub Dortmund lub ktoras z druzyn z gornej tabeli niemieckiej :]
zobaczymy jaki wtedy bedzie wynik ,

no ale legia nie zagrala zle , wrecz przeciwnie druga polowa ladna w ich wykonaniu ( ale na tyle pozwalal im Bayer )

narazie nie wyglaszam swojej opini chce zobaczyc legie w walce o europejskie puchary , bo po takim zwyklym towarzyskim meczu niewiele mozna powiedziec :)

pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 14 lip 2005, 19:43

To nie był mecz pucharowy , dajcie spokój- to był tylko sparring :]

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 14 lip 2005, 20:40

LEVMISTRZ pisze:To nie był mecz pucharowy , dajcie spokój- to był tylko sparring :]
Masz racje, wkoncu to dopiero poczatek ich sezonu szkoleniowego. Mam nadzieje ze Leverkusen trafi na Legie w P.UEFA i bedzie rewanzyk :D

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 14 lip 2005, 22:19

No przeciez nie ma sie co przejmowac, trzeba iść dalej a nie rozpamiętywać przegraną !!

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 15 lip 2005, 21:11

Czy wiecie moze czy B04L bedzie gral ten sparing z Liverpoolem? Jezeli tak to kiedy i czy jakas polska tv bedzie transmitowac?

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 15 lip 2005, 21:39

Bayer gra z Liverpoolem jutro ale watpie czy jakakolwiek polska telewizja pokaze ten mecz jedyna szansa to chyba to ze na polsacie sport pokaza w Liverpool TV.

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 15 lip 2005, 21:56

sparring z Liverpoolem bedzie na żywca transmitowany na DSF :)

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 16 lip 2005, 13:21

LEVMISTRZ pisze:sparring z Liverpoolem bedzie na żywca transmitowany na DSF :)
tia fajnie ze wywalili mi z klabowy dsf... sic!

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 16 lip 2005, 14:22

W dzisiejszym spraringu miedzy Bayerem a Liverpoolem ciekawia mnie 2 zeczy, czy obrona Bayeru zagra juz w optymalnym skladzie i kto zagra na miejscu Ponte, druga to kto zagra w bramce Liverpoolu. Co do wyniku to moim skromnym zdaniem bedzie remis 1-1...kto strzeli...nie wiem :|

Jak narazie to Bayer w sparingach:
Bayer Leverkusen-Bayer Uerdingen 8-0
Bayer Leverkusen-Legia Warszawa 1-2

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 16 lip 2005, 22:43

Szkoda, 0-3 przegrana :cry: Ale skład był do kitu :/ Jedynie 5 graczy z podstawowego składu (Freier zszedł strasznie szybko (juz w 3 minucie :shock:), co wspomnial Rapid w temacie Livepoolu- więc jego nie liczę.), reszta rezerwa :shock:, nie rozumiem czemu nie grał Butt, tylko Starke :shock: Jednym slowem- wielka pomyłka trenera Augenthalera. Zobaczymy co pokażą w następnym meczu sparringowym :roll:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 16 lip 2005, 23:22

Mnie najbardziej martwi jedno ze skladu ktory obejzalem na mecz z Liverpoolem; to Babic byl rozgrywajacym co jest ogromna pomylka przecierz on jest klasyczny skrzydlowym, teraz czuc strate Ponte kiedy sie patrzy ze gra wogule sie nie uklada. Nie wiem kto zagra na tej pozycji bo Schneider bedzie raczej na obronie - jedynie to moze Ramelov ale on swietnie gra jako defensywny pomocnik. Tej pozycji bardzo sie balem, gdyz jak narazie nie mamy nominalnego rozgrywajacego, moze jeszcze jakis transfer sie trafi, zal troche Jonesa i Pogatetza naprawde przydali by sie. Ale sklad nie jest jeszcze pelen, zabaczymy jak bedzie wygladac gra w optymalnym skladzie.

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 16 lip 2005, 23:27

LEVMISTRZ pisze:Jednym slowem- wielka pomyłka trenera Augenthalera. Zobaczymy co pokażą w następnym meczu sparringowym :roll:
szczerze to mam gdzies sparinig - bo auge w nich chce sprawdzic nowych pilkarzy! To tylko proba wg. mnie! A Butt moze nie gral bo Auge bal sie ze zostanie kontuzjowany?
Spokojnie panowie Augenthaler to za bardzo dosiwadczony trener zeby nie wiedzial co robi!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”