Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2014, 11:03
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 maja 2014, 11:41
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 07 maja 2014, 12:07
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 07 maja 2014, 12:11
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 07 maja 2014, 14:05
muszeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 maja 2014, 15:16
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2014, 15:19
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 maja 2014, 21:28
Louis van Gaal w dzisiejszym wywiadzie dla BBC i Sky Sports potwierdził, że z wielką przyjemnością podejmie się pracy w Manchesterze United. 62-latek dodał także, że "Czerwone Diabły" są największym klubem na świecie. Można zatem oczekiwać, że ogłoszenie nowego menedżera jest już tylko formalnością.
- Dla każdego menedżera będzie to fantastyczne wyzwanie. Mam nadzieję, że będę tym jedynym. Musicie jednak zaczekać i zobaczyć, co się wydarzy - powiedział Holender. - Media przekonują, że wybór padł na mnie, ale najważniejsze jest to, czy tak też uważa Manchester United.
Podczas rozmowy w Hoenderloo, gdzie Holandia przygotowuje się do Mundialu w stronę van Gaala padło pytanie o ewentualną współpracę z Ryanem Giggsem. Ten przyznał, że nie może dać żadnej odpowiedzi, ponieważ oznaczałoby to, że jest on już menedżerem klubu, a tak nie jest.
Ciekawsza była odpowiedź na słowa jednego z dziennikarzy, który zapytał van Gaala o wiedzę na temat "Czerwonych Diabłów". Ten odparł w swoim stylu: - To bardzo głupie pytanie. Jak myślisz? United są największym klubem na świecie i miałbym nie posiadać takiej wiedzy?
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 08 maja 2014, 8:15
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 08 maja 2014, 8:31
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 maja 2014, 8:40
Jak to co, zobacz co było po nim jak odchodził z Barcy, czy Bayernu... największe triumfy święcił w poprzednim stuleciu, ale to jednak uznany trener, z charakterem i silną ręką, czego na tę chwilę United własnie potrzeba. Giggs jest kolegą piłkarzy, sam Rooney niedawno z bananem na ustach mówił o nim per gaffer, bo nie mógł się przyzwyczaić. Piłkarze się powinni bać trenera, wtedy go słuchają, jak jest ich kolegą, to różnie to bywa.Bassu pisze:Zgadzam się w pełni z opinia, że za jego rządów mogą zapanować w klubie porządki, ale będzie to krótkotrwały proces. A potem co?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 maja 2014, 12:09
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 08 maja 2014, 12:55
Tak samo śpiewałeś o Moyesie rok temu. Mam nadzieję,że tym razem nie wycofasz się ze swoich wypowiedzi (proroczych jak wczorajszy deszcz zresztą).red85 pisze:Rozumiem Bassu. Może boi się, że Van Gaal jednak nie wysłucha tych modłów zwolenników transferów i nie wyda ponad 100 mln funtów w okienku Wszak to nie w stylu Holendra...
Jak dla mnie na chwile obecna to kandydat idealny. Świetny taktyk, silny charakter, lubiący stawiać na młodzież, a do tego preferujący nowoczesny i ofensywny futbol. Czego chcieć więcej? Im więcej czytam o Van Gaalu tym bardziej mi się to wszystko podoba.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 08 maja 2014, 13:11
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 maja 2014, 13:13
Za Twoje insynuacje powinno być ostrzeżenie. Kolejny raz gadasz o rzeczach, które nie miały miejsca.Tak samo śpiewałeś o Moyesie rok temu. Mam nadzieję,że tym razem nie wycofasz się ze swoich wypowiedzi (proroczych jak wczorajszy deszcz zresztą).
Postprzez red85 » Śr 08.05.2013 10:37
Nie, nie i jeszcze raz nie. My mamy grać ofensywnie, po ziemii, a nie jak Everton. Dziękuję.
Moyes jest tam trenerem nie od dziś. Jeśli w tyle lat nie potrafił zbudować drużyny, która potrafi grać w innym stylu to jestem skłonny jednak trzymac się swojego zdania, że po prostu taki sposób gry(konstruowania akcji)preferuje.
Przeproś, albo zamilcz na wieki. Dziękuję.Tyle tylko, że Moyes nie prowadzi swojej drużyny 2, 3 sezony, a o wiele, wiele dłużej. Miał więc sporo czasu, żeby zbudować ekipę, która gra inną piłkę. Inni potrafili nawet za małą kasę (patrz np. Swansea). Po prostu taki styl chyba jest mu najbliższy i o to się najbardziej martwię.
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio