Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 lis 2013, 11:11

sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 lis 2013, 12:29
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 lis 2013, 12:49
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 lis 2013, 12:53
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 lis 2013, 13:24
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 09 lis 2013, 13:25
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lis 2013, 14:30
były do Monachium i Dortmundu, czyli finalistów Ligi MistrzówMGiggs pisze:Strzelam że nie było wyjazdów do Manchesterów Chelsea czy Spursów
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 lis 2013, 14:32
Ile to będzie meczy? Bo Bayern ma 23 mecze na wyjeździe bez porażki (we wszystkich rozgrywkach). 250 dni to też chyba będzie z lekka z 20 spotkań.sickstick pisze:Przed jutrzejszym mecze warto też wspomnieć, że Arsenal jest niepokonany na wyjeździe od 250 dni (jutro stuknie 251).
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lis 2013, 14:36
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 lis 2013, 23:50
Im więcej takich postów tym bardziej się denerwuję i wydaje mi się, że przegramy sromotnie jutro.BaSSu pisze:Patrząc na to jaką żenadą popisaliśmy się spotkaniu LM w tym tygodniu, tylko głupiec widziałby realną szansę na mierzenie tą samą miarą Untied i Arsenalu. Szale się odwróciły, niestety. Moim zdaniem, ten mecz pokaże na jakim poziomie jesteśmy względem futbolu na światowym poziomie, jaki gra w tym sezonie Arsenal. Nie wiem jaką 11 zaprezentuje nam Moyes, ale wiem że z upływem minut, trzeba będzie się spodziewać standardowych głupich zmian chociażby. Ten mecz mi nie w smak, bo jak go przegramy to posypią się morale i już nikt nie będzie mówił że ' nic się nie stało'. Mamy listopad i nadchodzi czas by podjąć w końcu rękawice i nawiązać walkę z najlepszymi,a przy okazji zamieszać w lidze. Nic nie zapowiada, że Moyesa zwolnią bo w tym klubie nie tak się działa (choć w wypadku zwolnienia trenera ciężko mówić o tym, że to wynik tradycji klubu, skoro SAF panował tyle lat na tym stanowisku). W naszym zespole brak działań typu akcja-reakcja. Jak zobaczyłem Younga, którego Moyes jak sam zaznacza, nie widzi w tym klubie, w roli kogoś kto miał nam w Hiszpanii wygrać mecz ( a beznadziejnie symulował, za co mi osobiście wstyd jako kibicowi United) i wpuszczany jest w roli zmiennika to nie widzę żadnej konsekwencji w dobieraniu składu i układaniu taktyki na mecz. Chociaż z drugiej strony, przecież dawno nie przegraliśmy
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 10 lis 2013, 0:13
Być może bo ja wbrew pozorom nie spisuje United na straty. Jeśli nie potwierdzić swojego powrotu do gry o stawkę, to nie ma lepszego momentu niż mecz z Arsenalem. Natomiast oceniając boiskowe poczynania obu ekip, nie sposób napisać inaczej. Jakby nie patrzeć, dzisiaj czeka nas dobre widowisko. Jako, że darze Kanonierów sporą sympatią powiem: niech wygra lepszyMagnum pisze:Im więcej takich postów tym bardziej się denerwuję i wydaje mi się, że przegramy sromotnie jutro.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 lis 2013, 12:35

sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 lis 2013, 12:55
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 lis 2013, 14:06
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 10 lis 2013, 14:12
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin