Oczywiście stoper to środkowy obrońca, myślę że Magnum się po prostu machnąłMagnum pisze: Na Marsylię bym wyszedł z Sagną na stoperze, Vermaelenem i Mertesackerem na obronie. Może i Monreal by zagrał za Gibbsa?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 wrz 2013, 12:57
Oczywiście stoper to środkowy obrońca, myślę że Magnum się po prostu machnąłMagnum pisze: Na Marsylię bym wyszedł z Sagną na stoperze, Vermaelenem i Mertesackerem na obronie. Może i Monreal by zagrał za Gibbsa?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 wrz 2013, 18:07
Skończyło się to tak, że Mourinho zablokował transfer do nas za jakąkolwiek cenę, jak się dowiedział, że Özila kupujemy, więc raczej bez szans byliśmy, nawet z 1,5 mln więcej.Duch pisze:Teraz wychodzi to poskąpienie 1,5 miliona więcej na Ba. W Chelsea i tak nie pogra, a u nas były czarnym Jezusem Chrystusem.
sickstick pisze:Oczywiście stoper to środkowy obrońca
Na prawym skrzydle grał Arszawin, na lewym Nasri.sickstick pisze:finale Pucharu Ligi Wenger wystawia na prawej pomocy Rosickiego
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2013, 18:21
Verma dopiero wrócił, raczej nie nadaje się na start w pierwszym skladzie.Magnum pisze:Pewnie, że tak. Chodziło mi o Sagne na prawej obronie, Vermaelena i Mertesackera na stoperze. Zmęczony byłem..
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 wrz 2013, 6:58
Na moje Wenger praktycznie powierdza, że Vermaelen będzie grał w podstawie bardzo dużo. Chociaż zapewne wszyscy będą, bo jest trzech stoperów..Arsene Wenger przyznaje, że teraz ma ogromny problem z decyzją, kto gra na pozycji stopera. Wszystko z powodu tego, że ma do dyspozycji trzech światowej klasy zawodników na dwie pozycje.
Boss przyznaje, że przypomina mu to sytuację z czasów, gdy miał do dyspozycji Tony'ego Adamsa, Martina Keowna i Steve'a Boulda.
- Tak, to podobna sytuacja. Nie dało się usprawiedliwić decyzji usadzenia kogoś na ławce z tej trójki oprócz tego, że po prostu może grać tylko dwóch. Ostatecznie graliśmy trójką stoperów w wielu meczach, ale gdy graliśmy czwórką z tyłu, ktoś musiał grzać ławkę. To był trudny wybór - przyznaje Wenger.
- Za każdym razem, gdy ustalałem skład i rotowałem, coś mi nie pasowało. Taki zawodnik na ławce po prostu mi nie pasował - dodaje.
Wenger jest bardzo zadowolony z powrotu Vermaelena i uważa, że kapitan klubu da świeżą alternatywę z tyłu.
- To naturalnie lewonożny gracz. Gra na lewej stronie środka obrony, bo lubię mieć jednego prawonożnego zawodnika i jednego lewonożnego. Dlatego zawsze wszystko buduję wokół Thomasa - wyznaje trener.
- Jeśli chodzi o resztę, ma wszystkie świetne atrybuty na bycie dobrym stoperem, bo jest dobrze zbudowany i ma świetne wyszkolenie techniczne i doświadczenie, by dobrze czytać grę. Jest naturalnym zawodnikiem, ale czasami nie ma co komplikować sytuacji. Póki co obrona działa, a ponadto mamy dobrego kandydata w Sagni. W każdym meczu, w którym grał na stoperze, grał dobrze, więc mamy czterech dobrych stoperów - kończy Boss.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 wrz 2013, 9:20
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 17 wrz 2013, 10:14
Luminos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 wrz 2013, 16:32

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 17 wrz 2013, 16:56
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 wrz 2013, 16:57
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 wrz 2013, 16:58
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 wrz 2013, 17:26
No właśnie, tym bardziej, że widać, jak się u nas gra. Czasem czterema stoperamiemdżej pisze:EDIT: Doctore obrońca to obrońca i nie czepiaj się
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 wrz 2013, 10:54

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 wrz 2013, 11:33
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 wrz 2013, 11:37
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 wrz 2013, 11:39
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin