Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 578

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 wrz 2013, 10:27

BaSSu pisze:ekipą na MŚ 2016
Chyba zadna ekipa na swiecie nie ma takich planow. W sumie moglibysmy zostac MS 2016, nawet wirtualnie. Nawet przez chwile.

krzysiu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 146

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 07 wrz 2013, 10:33

Znowu nie mamy obrony i nie wiem czy kiedykolwiek będziemy mieli - mi by wystarczyło jakby nasi w obronie grali jak obrona Koźmiński-Wałdoch-Bąk i Hajto - no ale to nie ta klasa, nie mamy super obrońców ,ale musi być pomoc jeden drugiemu , a nie Glik zna taktykę bardzo dobrze, a wychodzi na raz do zawodnika :)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6231
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 wrz 2013, 10:36

Komentarz Grabowskiego do wczorajszego spotkania. :mrgreen:

krzysiu pisze:mi by wystarczyło jakby nasi w obronie grali jak obrona Koźmiński-Wałdoch-Bąk i Hajto
...i Koreańce 160cm wygrywające z nimi pojedynki główkowe :)

Awatar użytkownika
raf2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 07 wrz 2013, 10:38

Kiedy tak w ogóle losowanie el. do ME 2016?

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 07 wrz 2013, 10:47

raf2 pisze:Kiedy tak w ogóle losowanie el. do ME 2016?
Idź być błaznem gdzie indziej. Po co to hejtowanie, skoro wiadomo że się pomyliłem wpisując rok? Babel zwrócił na to uwagę, więc nie trzeba chyba pokazywać jak bardzo mało ma się do dodania :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 wrz 2013, 10:49

:badziewie:

Awatar użytkownika
raf2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 07 wrz 2013, 10:52

BaSSu pisze:
Idź być błaznem gdzie indziej. Po co to hejtowanie, skoro wiadomo że się pomyliłem wpisując rok? Babel zwrócił na to uwagę, więc nie trzeba chyba pokazywać jak bardzo mało ma się do dodania :wink:
o [ch**] ci chodzi, zapytałem się kiedy losowanie eliminacji do Euro, a ty wyskakujesz z pretensjami..

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 07 wrz 2013, 10:54

Ej sorry Panowie, ziomek w robocie mi się do kompa dorwał. Proszę o skasowanie moich dwóch ostatnich postów. Podziękował :roll:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 wrz 2013, 11:03

9 marca 2014.

eloupikniqtu
Trolling again!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eloupikniqtu » 07 wrz 2013, 11:27

.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2014, 15:32 przez eloupikniqtu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 wrz 2013, 12:35

Pierwsza sprawa - Boenisch. Serio, ten gosc wyglada jakby cale zycie gral na pozycji napastnika, a tu 2 tygodnie temu podszedl do niego trener i powiedzial: ok Sebus, jutro zagrasz na lewej obronie. Przeciez on nie ma pojecia o ustawianiu sie w grze obronnej. Te jego krycie na radar, na 10 metrow wola o pomste do nieba. Ok, we Flocie Swinoujscie jeszcze jakos by to przeszlo, ale jakim cudem on robi calkiem niezla kariere w Niemczech, gdzie poziom w porownaniu do naszego rodzimego podworka jest jakies 300x wyzszy ?

Druga sprawa - Glik. Lubie go, jest niezly, ale powiedzmy sobie szczerze - wyzej dupy nie podskoczy. To przecietniak, ktory moze zagrac fajne spotkanie albo tez takie jak wczoraj. W sumie i tak lepszych na horyzoncie nie widac.

Trzecia sprawa - Zielinski i Klich. Jedyne pozytywy, pilkarze na ktorych mozna i chyba nawet trzeba budowac reprezentacje na nastepne eliminacje. Dac im do srodka pola Krychowiaka i jakos ten srodek pola wyglada, choc oczywiscie cudow raczej tez nie bedzie.

Kurcze, na papierze wygladamy calkiem niezle, a juz na pewno duzo lepiej od oslabionych Czarnogorcow. Dlaczego gramy tak, a nie inaczej ? Gowniana mentalnosc ? Trener ? Jedno i drugie ?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 wrz 2013, 12:40

Tłumaczyć ponad 30 chłopa w lokalu że był spalony- bezcenne.Niestety większość i tak wiedziała swoje bo przecież był przed obrońcą :lol: .

Mecz dobry w przodzie i koszmarny wręcz w defensywie, to co robił z nami w 2 połowie gracz z numerem 7 to komedia, to wygladało jakby starszy junior grał z 7 latkami- fantastycznie rozporowadzal akcje i niesamowite że nie stracilismy gola- tzn rywale z Joveticem i Vucinicem by to wygrali.

O ile Czarnogóra dokonała znakomitej zmianay na gracza z numerem 7 tak Fornalik zabił drużyne wprowadzając Wszołka i Mierzeje...i to jeszcze mierzej na prawą strone gdzie wyglądał dramatycznie. Swietnie LEwy, dobrze Klich Zielinski Błaszczykowski- zabrakło szczęscia i liniowego który by puścił oczywistego karnego.

z tą obroną nie mamy czego szukać, szkoda ostatniej akcji .Smutne jak wieli fachowców skompromitowało się na tym spalonym z 94 minuty, Szpakowski z Zewłakiem uznali że nie było spalonego na Polsacie na widok sędziego pokazującego spalonego coś o faulu :roftl3: w necie wypowiedzi Rybusa i Kucharskiego.Nie chce się pastwić nad Lewym bo zagrał świetnie ale k.... jak facet może widząc powtórke po meczu mówić że gol prawidłowy? Czy przepis o spalonym jest tak trudny do zrozumienia?

Na koniec dodam że zawsze mam beke z Wawrzyniaka ale to klasa wyżej do Niemca, czuje że kazdy zawodnik nawet Szczęsny by tam zagral lepiej.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 wrz 2013, 12:49

MGiggs pisze:Tłumaczyć ponad 30 chłopa w lokalu że był spalony- bezcenne.Niestety większość i tak wiedziała swoje bo przecież był przed obrońcą :lol: .
Miałem taką samą sytuację. Tylko, że mi się nie chciało tłumaczyć, wolałem się pośmiać. w ogóle polecam pójście raz na jakiś czas na tego typu mecz do pubu. Większość nie ma pojęcia o piłce, ale ton eksperta w głosie jest. Jak Kucharski :lol:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 wrz 2013, 13:01

Akurat moje towarzystwo dość szybko załapało, że spalony był. Sytuacja bliźniacza do nieuznanej bramki z meczu inaugarycjnego MŚ 2010 Meksyk - RPA. Wtedy sam się pultasiłem, że o co [k****] chodzi, ale niezawodni forumowicze pilka.pl wyjaśnili całą sytuację. I wczoraj byłem mądrzejszy. :P

krzysiu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 146

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 07 wrz 2013, 14:15

Ja nie wiem jak ten Wszołek i Pawłowski wyglądali na treningach ,że Fornalik zdecydował się na Wszołka , a ten wszedł i grał jakby nie grał dobrych kilka miesięcy w piłkę , a jeszcze w sierpniu grał dobrze w młodzieżówce. Jedyny pozytyw z pracy Fornalika - to jest to ustawienie z wczoraj - w końcu jakieś kreatywne .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”