Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 18 lip 2013, 18:50
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 18 lip 2013, 18:54
Co ma do tego Legia? Lech gra padake z amatorami z Finlandii, przeanalizuj sobie wyniki w Europie drużyn z tego kraju, odpadanie z Wyspami Owczymi na porzadku dziennymlisek_chz pisze:Oglądałeś wczorajszą I połowę Twojego klubiku? Jeżeli tak to jak masz czelność to pisać skoro gra dużo lepiej od Warszawy.
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 18 lip 2013, 18:55
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lip 2013, 18:56
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 lip 2013, 18:56
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 18 lip 2013, 18:56
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lip 2013, 18:58
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 18 lip 2013, 19:00
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 18 lip 2013, 19:02
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lip 2013, 19:04
Zimą grali turniej towarzyski w Niemczech. Wziąłem wolne od pracy i się udałem za drużyną.lisek_chz pisze:Jak Polonia Bytom będzie grała w europejskich pucharach ( ) to zobaczymy czy będziesz latał do Irlandii czy Finlandii.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 18 lip 2013, 19:24
Jak Lech Poznań będzie grać to może też pojedziesz.lisek_chz pisze:Jak Polonia Bytom będzie grała w europejskich pucharach ( )
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 18 lip 2013, 19:27
A teraz nie gra?EnJoy's pisze:Jak Lech Poznań będzie grać to może też pojedziesz.lisek_chz pisze:Jak Polonia Bytom będzie grała w europejskich pucharach ( )
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 18 lip 2013, 19:35
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 18 lip 2013, 19:54
W 2006 powstała nowa spółka, więc jeżeli to niektórych zadowoli to kibicuję klubowi od 2006 roku. A co do Polonii Bytom to przykro mi, ale nie jestem w stanie Ci pomóc.EnJoy's pisze:Wiesz doskonale kto gra, a jak nie to wejdź w profil Ubeka.
Tylko dzięki licencji innego klubu i pieniądzom wstawiasz takie głodne gadki o moim klubie, który nie gra na licencji klubu, który znudził się bogatym szefom i go zamienili na klub w większym mieście.Gdyby nie ta operacja to kopalibyście się po czole jak jak my robimy to teraz.
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 18 lip 2013, 19:55
Jak masz na myśli taką ''pomoc'' jaką zastosowała Amica to nawet bym nie chciał, daruj sobie.lisek_chz pisze:A co do Polonii Bytom to przykro mi, ale nie jestem w stanie Ci pomóc.
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio