kończyć nagrywanie swojego dopingu moment przed odpaleniem piro??? dziwne, nieprawdaż?
A tak swoja droga fajnie widzieć, że tak samo jak np. Bełchatów i inne słabsze ekipy wiślacy mieszczą się na jednym pietrze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 06 maja 2013, 23:43
lech98

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 maja 2013, 0:43
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 07 maja 2013, 0:56
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nirvana » 07 maja 2013, 1:04
A niszczenie stadionu to nie frajerskie? Akcje gdzie w grupie zabiera się szaliki pojedynczym osobą też nie? Jak dla mnie tacy kibole to zwykłe śmiecieFakt, flaga została stracona. W jaki to stało się sposób - oceńcie sami. Z perspektywy kibiców Wisły, akcja w której do krojenia flagi wykorzystuje się ochroniarzy, musi zostać uznana za frajerską.
Nirvana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 maja 2013, 1:15
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eegoiste » 07 maja 2013, 1:51
hahahaha ja pamiętam choć to nie jest coś czym można się chwalić ale przyjechali kibice lecha do Gdańska i im dzieciaki na starym wrzeszczu szaliki i koszulki zabieraliDudek pisze:Nirvana nie znasz środowiskaczym innym jest walka o barwy, a czym innym bratanie się z ochroną.
Może za rok Lech się zgada z policją, żeby zatrzymała pare osób i zostawiła ich pod stadionem w barwach, najlepiej z kolejną flagą albo nawet oprawąBędzie się znowu czym szczycić
eegoiste

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 07 maja 2013, 14:51
lech98
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nirvana » 07 maja 2013, 19:16
Piszę to jako osoba spoza tego kibolskiego środowiskaDudek pisze:Nirvana nie znasz środowiskaczym innym jest walka o barwy, a czym innym bratanie się z ochroną.
Nirvana
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 07 maja 2013, 19:23
To się raczej nie zdarza. No chyba, że ktoś chce paradować w szaliku Legii w Poznaniu, albo w szaliku Zagłębia w Głogowie. Za głupotę się płaci.Nirvana pisze:zabierają zwykłym kibicom szaliki
Lepiej zostawić, szare, brudne, obdrapane mury?Nirvana pisze:malują idiotyczne graffiti na budynkach itp.?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nirvana » 07 maja 2013, 19:51
Sam byłem świadkiem takiej nieudanej próby.Boromir pisze: To się raczej nie zdarza.
Chodzi mi np. o jakieś elewacje bloków. Do tego pisałem o idiotycznym graffiti, czyli zwykłym napisie namalowanym w ciągu kilkunastu sekund. Już wolę ten szary, brudny murBoromir pisze:Lepiej zostawić, szare, brudne, obdrapane mury?

Nirvana
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 maja 2013, 19:53
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 maja 2013, 20:00
Kiedys mialem w Bialymstoku kumpla, ktory kibicowal Legii. Wiecie jak musial sie nagimnastykowac, zeby po cichaczu kupic "Nasza Legie" w kioskuTo się raczej nie zdarza. No chyba, że ktoś chce paradować w szaliku Legii w Poznaniu, albo w szaliku Zagłębia w Głogowie. Za głupotę się płaci.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nirvana » 07 maja 2013, 20:06
Masz rację, prawidłowa nazwa to muralcloner pisze:To się nazywa mural, a był robiony na szarym brudnym bloku.
Nirvana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 07 maja 2013, 22:01
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 07 maja 2013, 22:38
Lisek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio