Odważna teza Ja natomiast jestem pewien że Persie z Waynem zjedzą obronę Realu i może być już ciekawie na SBJa dalej wierzę w to, że Real cmoknie na lajcie United.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 sty 2013, 11:27
Odważna teza Ja natomiast jestem pewien że Persie z Waynem zjedzą obronę Realu i może być już ciekawie na SBJa dalej wierzę w to, że Real cmoknie na lajcie United.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 sty 2013, 11:35
Patrząc na sytuację i na to co dzieje się na SB, jestem w stanie stwierdzić, że dla mnie Real jest obecnie... faworytem LM. Odważne, ale widać, że Real łapie formę. Konflikty konfliktami, choć trzeba przyznać jedno. Drużyny Mou pokazują siłę w europejskich pucharach dopiero wiosną. A jak przeskoczą MU, to będzie dobry prognostyk.gilardino11 pisze:Odważna teza Ja natomiast jestem pewien że Persie z Waynem zjedzą obronę Realu i może być już ciekawie na SB Real w moim odczuciu nie jest faworytem i jeśli Mou czegoś nie wymyśli ( prędzej go wyjebią na zbity pysk niż on tą drużynę złączy) to Real może wrócić do swojej tradycji z ostatnich lat w Europie (1/8)
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zenon » 24 sty 2013, 11:44
Jurek Dudek jest wolny.bartbuks pisze: Btw, znajdz GK dobrej klasy, który nie jest spalony do gry w LM... NIe tak łatwo.
Zenon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 sty 2013, 11:47
Artur Boruc aeeejaaoooobartbuks pisze:Btw, znajdz GK dobrej klasy, który nie jest spalony do gry w LM... NIe tak łatwo.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 sty 2013, 11:49
Zagrzały kibic Barcelony z Artura. Raczej nie poszedłby na to.cloner pisze:Artur Boruc aeeejaaoooobartbuks pisze:Btw, znajdz GK dobrej klasy, który nie jest spalony do gry w LM... NIe tak łatwo.
Doktor Del Corral o kontuzji Ikera: "Ciężko będzie wyleczyć to w dwa miesiące. Casillas musi mieć w pełni sprawe ręce".
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 24 sty 2013, 12:46
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sty 2013, 13:02
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 sty 2013, 13:07
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sty 2013, 13:20
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 25 sty 2013, 21:48
Minor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sty 2013, 22:05