to Amerykanie Keane'a nie znająbartbuks pisze:fieldy jesteś uszczypliwy!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lis 2012, 21:27
to Amerykanie Keane'a nie znająbartbuks pisze:fieldy jesteś uszczypliwy!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 lis 2012, 22:23
Poszukaj na JuvePoland gdzie w Krakowie spotykają się kibice Juve, na pewno będzie sporo ludzi na meczu z Interem.(L)oczkerson pisze:Znacie w Krakowie jakiś fajny pub gdzie bym mógł obejrzeć w dobrych warunkach JUVE-Inter? Najlepiej gdzieś pomiędzy Sukiennicami a Słowackiego.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 01 lis 2012, 22:30
English football club. Atmosfera jest spoko, szczególnie w weekend na meczach angielskich drużyn. Ostatnio byłem na MU-Chelsea to było chyba z 30-40 osób, kibiców jednych i drugich (90% Polacy) spiewający rózne przyśpiewki angielskieBartekTS pisze:Na Mikołajskiej jest pub English coś tam coś tam teraz zapomniałem, kiedyś tam byłem kilka razy i puszczają meczyki atmosfera nawet fajna tylko dużo Icków a co za tym idzie lepiej nie obnosić się z miłościami klubowymi. Poza tym przy pl. Szczepańskim w knajpie na rogu bodajże Rooster kiedyś puszczali mecze. Nie wiem ale wydaje mi się że zarówno przy kałuży jak i U Wiślaków puszczają mecze tylko to już dalej, poza tym nie wiem czy mają N. (Mecze są tam na 100% tylko nie wiem czy Liga Włoska)
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lis 2012, 22:32
Szkoci w Championsie w Warszawie. Cały weekend z nimi przebalowaliśmy. Ale nigdy nie zapomnę jak na meczu Legia - Wisła w Championsie jakiś kibic Lecha stwierdził, że po 3 piwach może zaśpiewać, że "Legia [k****]"Dudek pisze:English football club. Atmosfera jest spoko, szczególnie w weekend na meczach angielskich drużyn. Ostatnio byłem na MU-Chelsea to było chyba z 30-40 osób, kibiców jednych i drugich (90% Polacy) spiewający rózne przyśpiewki angielskie Wczoraj było już mniej, może 8-10 osób więc mozna bylo spokojnie usiąść i pooglądać. Jak ide gdzieś na mecz to praktycznei tylko do tego pubu. Ale nic nie pobije atmosfery jaka tam była na pierwszych 2 meczach Anglików na ME. Jak kiedyś mi ktoś przypomni to wrzuce filmiki. Przyjechali chłopy z Leeds i chyba WHU, stawiali jakieś piwka, a z pubu wyszedłem jakąś godzine po zakończeniu meczu. Człowiek tańczył, śpiewał z anglikami (i 3 albo 4 francuzami), a moment jak cały pub (gdzie z Polaków byłem ja, 3 kumpli i barmanki) śpiewa: "Polska biało-czerwoni" zapamiętam jeszcze długi czas
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 02 lis 2012, 0:11
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 02 lis 2012, 0:14
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 lis 2012, 0:16
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 lis 2012, 0:46
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 lis 2012, 9:00
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 02 lis 2012, 9:44
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 02 lis 2012, 11:25
Własnie, English Football Club, wiedziałem że English ale coś z cornerem mi świtałoDudek pisze:English football club. Atmosfera jest spoko, szczególnie w weekend na meczach angielskich drużyn. Ostatnio byłem na MU-Chelsea to było chyba z 30-40 osób, kibiców jednych i drugich (90% Polacy) spiewający rózne przyśpiewki angielskieBartekTS pisze:Na Mikołajskiej jest pub English coś tam coś tam teraz zapomniałem, kiedyś tam byłem kilka razy i puszczają meczyki atmosfera nawet fajna tylko dużo Icków a co za tym idzie lepiej nie obnosić się z miłościami klubowymi. Poza tym przy pl. Szczepańskim w knajpie na rogu bodajże Rooster kiedyś puszczali mecze. Nie wiem ale wydaje mi się że zarówno przy kałuży jak i U Wiślaków puszczają mecze tylko to już dalej, poza tym nie wiem czy mają N. (Mecze są tam na 100% tylko nie wiem czy Liga Włoska)
Wczoraj było już mniej, może 8-10 osób więc mozna bylo spokojnie usiąść i pooglądać. Jak ide gdzieś na mecz to praktycznei tylko do tego pubu. Ale nic nie pobije atmosfery jaka tam była na pierwszych 2 meczach Anglików na ME. Jak kiedyś mi ktoś przypomni to wrzuce filmiki. Przyjechali chłopy z Leeds i chyba WHU, stawiali jakieś piwka, a z pubu wyszedłem jakąś godzine po zakończeniu meczu. Człowiek tańczył, śpiewał z anglikami (i 3 albo 4 francuzami), a moment jak cały pub (gdzie z Polaków byłem ja, 3 kumpli i barmanki) śpiewa: "Polska biało-czerwoni" zapamiętam jeszcze długi czas
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 02 lis 2012, 11:32
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lis 2012, 11:33
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 lis 2012, 13:51
Wczoraj Cię było ciężej zrozumiećmetol pisze:Zgadzam się, to świetny pub. Chodzę tam dość często na mecze Evertonu jak akurat puszczają. Zawsze oczywiście idę ubrany w barwy klubowe i nigdy w związku z tym nie miałem problemów, choć kibiców Evertonu tam w zasadzie jeszcze nie widziałem (co najwyżej sympatyzujących z EFC). Raz tylko podczas derbów (ale nie tych ostatnich) jakiś anglik nazwał mnie per 'cunt', ale to było oczywiście w żartach, a jego kolega kazał mi się nie przejmować, bo tamten jest 'pizdą z Manchesteru', który kibicował LFC.Wszystko fajnie, ale szkoda że piwko trochę drogie, jak na moją kieszeń.
Nie wiem czy coś zrozumieliście z tego posta, ale mam dość ciężki poranek.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lis 2012, 16:20
fieldy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio