O futbolu na luzie... - Strona 768

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lis 2012, 21:27

bartbuks pisze:fieldy jesteś uszczypliwy!
to Amerykanie Keane'a nie znają :lol:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6601

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 lis 2012, 22:23

(L)oczkerson pisze:Znacie w Krakowie jakiś fajny pub gdzie bym mógł obejrzeć w dobrych warunkach JUVE-Inter? Najlepiej gdzieś pomiędzy Sukiennicami a Słowackiego.
Poszukaj na JuvePoland gdzie w Krakowie spotykają się kibice Juve, na pewno będzie sporo ludzi na meczu z Interem.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5291
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 01 lis 2012, 22:30

BartekTS pisze:Na Mikołajskiej jest pub English coś tam coś tam teraz zapomniałem, kiedyś tam byłem kilka razy i puszczają meczyki atmosfera nawet fajna tylko dużo Icków a co za tym idzie lepiej nie obnosić się z miłościami klubowymi. Poza tym przy pl. Szczepańskim w knajpie na rogu bodajże Rooster kiedyś puszczali mecze. Nie wiem ale wydaje mi się że zarówno przy kałuży jak i U Wiślaków puszczają mecze tylko to już dalej, poza tym nie wiem czy mają N. (Mecze są tam na 100% tylko nie wiem czy Liga Włoska ;) )
English football club. Atmosfera jest spoko, szczególnie w weekend na meczach angielskich drużyn. Ostatnio byłem na MU-Chelsea to było chyba z 30-40 osób, kibiców jednych i drugich (90% Polacy) spiewający rózne przyśpiewki angielskie :) Wczoraj było już mniej, może 8-10 osób więc mozna bylo spokojnie usiąść i pooglądać. Jak ide gdzieś na mecz to praktycznei tylko do tego pubu. Ale nic nie pobije atmosfery jaka tam była na pierwszych 2 meczach Anglików na ME. Jak kiedyś mi ktoś przypomni to wrzuce filmiki. Przyjechali chłopy z Leeds i chyba WHU, stawiali jakieś piwka, a z pubu wyszedłem jakąś godzine po zakończeniu meczu. Człowiek tańczył, śpiewał z anglikami (i 3 albo 4 francuzami), a moment jak cały pub (gdzie z Polaków byłem ja, 3 kumpli i barmanki) śpiewa: "Polska biało-czerwoni" zapamiętam jeszcze długi czas :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lis 2012, 22:32

Dudek pisze:English football club. Atmosfera jest spoko, szczególnie w weekend na meczach angielskich drużyn. Ostatnio byłem na MU-Chelsea to było chyba z 30-40 osób, kibiców jednych i drugich (90% Polacy) spiewający rózne przyśpiewki angielskie Wczoraj było już mniej, może 8-10 osób więc mozna bylo spokojnie usiąść i pooglądać. Jak ide gdzieś na mecz to praktycznei tylko do tego pubu. Ale nic nie pobije atmosfery jaka tam była na pierwszych 2 meczach Anglików na ME. Jak kiedyś mi ktoś przypomni to wrzuce filmiki. Przyjechali chłopy z Leeds i chyba WHU, stawiali jakieś piwka, a z pubu wyszedłem jakąś godzine po zakończeniu meczu. Człowiek tańczył, śpiewał z anglikami (i 3 albo 4 francuzami), a moment jak cały pub (gdzie z Polaków byłem ja, 3 kumpli i barmanki) śpiewa: "Polska biało-czerwoni" zapamiętam jeszcze długi czas
Szkoci w Championsie w Warszawie. Cały weekend z nimi przebalowaliśmy. Ale nigdy nie zapomnę jak na meczu Legia - Wisła w Championsie jakiś kibic Lecha stwierdził, że po 3 piwach może zaśpiewać, że "Legia [k****]" :lol:

Shlubb
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 02 lis 2012, 0:11

Sprawa mała: Wie ktoś jak sobie radzi na Ukrainie Semir Stilic?

Shlubb
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 02 lis 2012, 0:14

aha, to fajnie.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 lis 2012, 0:16

Jezeli wierzyc statystykom to kiepsko. 8 ligowych meczow, 0 goli, 2 asysty. Karpaty sa trzecie od konca...

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6601

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 lis 2012, 0:46

Wczoraj gola strzelił w PU.

A Karpaty niech giną.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 lis 2012, 9:00

Boromir z jego szybkością i zaangażowaniem w grę (oraz tym, że przez 4 sezony odchodził do Bundesligi i nie mógł odejść), to on kariery nawet w Uzbekistanie nie zrobi.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 02 lis 2012, 9:44

Stadiony na Mundial 2014:

Niektóre naprawdę fajne. Np. Mane Garrincha czy Sao Paulo.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 02 lis 2012, 11:25

Dudek pisze:
BartekTS pisze:Na Mikołajskiej jest pub English coś tam coś tam teraz zapomniałem, kiedyś tam byłem kilka razy i puszczają meczyki atmosfera nawet fajna tylko dużo Icków a co za tym idzie lepiej nie obnosić się z miłościami klubowymi. Poza tym przy pl. Szczepańskim w knajpie na rogu bodajże Rooster kiedyś puszczali mecze. Nie wiem ale wydaje mi się że zarówno przy kałuży jak i U Wiślaków puszczają mecze tylko to już dalej, poza tym nie wiem czy mają N. (Mecze są tam na 100% tylko nie wiem czy Liga Włoska ;) )
English football club. Atmosfera jest spoko, szczególnie w weekend na meczach angielskich drużyn. Ostatnio byłem na MU-Chelsea to było chyba z 30-40 osób, kibiców jednych i drugich (90% Polacy) spiewający rózne przyśpiewki angielskie :) Wczoraj było już mniej, może 8-10 osób więc mozna bylo spokojnie usiąść i pooglądać. Jak ide gdzieś na mecz to praktycznei tylko do tego pubu. Ale nic nie pobije atmosfery jaka tam była na pierwszych 2 meczach Anglików na ME. Jak kiedyś mi ktoś przypomni to wrzuce filmiki. Przyjechali chłopy z Leeds i chyba WHU, stawiali jakieś piwka, a z pubu wyszedłem jakąś godzine po zakończeniu meczu. Człowiek tańczył, śpiewał z anglikami (i 3 albo 4 francuzami), a moment jak cały pub (gdzie z Polaków byłem ja, 3 kumpli i barmanki) śpiewa: "Polska biało-czerwoni" zapamiętam jeszcze długi czas :)
Własnie, English Football Club, wiedziałem że English ale coś z cornerem mi świtało :)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 02 lis 2012, 11:32

Zgadzam się, to świetny pub. Chodzę tam dość często na mecze Evertonu jak akurat puszczają. Zawsze oczywiście idę ubrany w barwy klubowe i nigdy w związku z tym nie miałem problemów, choć kibiców Evertonu tam w zasadzie jeszcze nie widziałem (co najwyżej sympatyzujących z EFC). Raz tylko podczas derbów (ale nie tych ostatnich) jakiś anglik nazwał mnie per 'cunt', ale to było oczywiście w żartach, a jego kolega kazał mi się nie przejmować, bo tamten jest 'pizdą z Manchesteru', który kibicował LFC. :P Wszystko fajnie, ale szkoda że piwko trochę drogie, jak na moją kieszeń.

Nie wiem czy coś zrozumieliście z tego posta, ale mam dość ciężki poranek.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8640
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lis 2012, 11:33

fieldy, z tego zdjęcia to poza Davidem nikogo nie znałem.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5291
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 lis 2012, 13:51

metol pisze:Zgadzam się, to świetny pub. Chodzę tam dość często na mecze Evertonu jak akurat puszczają. Zawsze oczywiście idę ubrany w barwy klubowe i nigdy w związku z tym nie miałem problemów, choć kibiców Evertonu tam w zasadzie jeszcze nie widziałem (co najwyżej sympatyzujących z EFC). Raz tylko podczas derbów (ale nie tych ostatnich) jakiś anglik nazwał mnie per 'cunt', ale to było oczywiście w żartach, a jego kolega kazał mi się nie przejmować, bo tamten jest 'pizdą z Manchesteru', który kibicował LFC. :P Wszystko fajnie, ale szkoda że piwko trochę drogie, jak na moją kieszeń.

Nie wiem czy coś zrozumieliście z tego posta, ale mam dość ciężki poranek.
Wczoraj Cię było ciężej zrozumieć :D

Ostatnio zwróciłem uwagę jak rozróżnić czy w klubie jest Polak czy Anglik. Jak zastawisz mu drogą to Anglik powie: "excuse me", a Polak: "sory".

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lis 2012, 16:20

temat o futbolu, ale sobie pozwolę :ot:

Mecz Janowicza za chwilę w Polsat Sport News !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”